17 души са задържани след мача "Левски" – ЦСКА в столицата

Счупени са стъклата на два автобуса от градския транспорт
29 апр 2012 22:28, Елка Василева
36
17 души са задържани след мача "Левски" – ЦСКА в столицата
17 души са задържани в столицата след футболния мач „Левски” – ЦСКА. Снимка: архив, Булфото

17 души са задържани в полицейски управления в столицата след футболния мач „Левски” – ЦСКА.

Един човек е задържан за притежание на наркотици, друг е задържан без документи за самоличност, един е бил в силно алкохолно опиянение. Шестима са задържани за опит да внесат на стадиона забранени предмети, а останалите са задържани за нарушение на обществения ред.

След дербито футболни фенове са счупили стъклата на два автобуса от градския транспорт. Полицейските служители са реагирали бързо и нарушителите са задържани в Първо Районно полицейско управление в София.

От падналите стъкла е ранен гражданин, който е бил в един от автобусите. Оказана му е медицинска помощ. Изяснява се ситуацията.

Не е имало тежки инциденти благодарение на добрата организация, която беше създадена от органите на реда, уточниха от МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Полицая преди 11 години
Ааа,*** си имат права.Те може да ви пребиват и убиват,ама после ще им пазим правата,иначе ревете от полицейско насилие.Ми ревете си...ако сте живи,гражданчета!
29
1
 
5
 
! Отговори
Абориген преди 11 години
Още ли има *** които гледат тази пародия на футбол ?
28
1
 
8
 
! Отговори
KOn преди 11 години
Какво да очакваме от дрогирани и пияни псевдофенове,така наречените столичани,абе хора футболът е една игра която да ВИ радва,а не да сеете омраза,нека сега съдът им наложи глоба да купят по три автобуса и да видим следващия път дали ще чупят,вандали това е то безнаказонността в България!!!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ti q sa za zatvora ru6at 4upqt biqt se vav zatvora i sas krem kurajjjj bate
26
1
 
1
 
! Отговори
ДО 28 преди 11 години
МНОГО СИ ПРАВ!
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТРЯБВАЛО Е ДА ИМ СМАЖАТ КОКАЛИТЕ ОТ БОЙ В ПОЛИЦИЯТА...ДА ИМ НАЧУПЯТ ТИКВИТЕ НА ТИЯ *** ***.
24
9
 
11
 
! Отговори
Киро Швепса преди 11 години
Наркотици, без документи, пияни...Бас държа, че са левскари! От ФК Левски никога не са имали успехи в Европа и мачовете на сезона им винаги са били срещу ЦСКА! Левскарите са крайно комплексирани хора - хора без успехи, без мечти, без достойнства; хора, които мразят, вместо да обичат; хора, за които Чорбата да е зле е много по-важно от това дали Левски ще е шампион! Това са хора, достойни за съжаление; хора, с които живота се подиграва по всевъзможни начини и които се хранят само с омраза...
23
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България е държавата на комплексарите - *** футболните агитки го доказват...Не знаят кой е Петър Жеков или Димитър Якимов, тръгнали Гьоринг и Хитлер да цитират! ***!
22
2
 
19
 
! Отговори
с. Мечка преди 11 години
Браво бе Цветанов, за мача полицаи се намериха, обаче за с. Мечка, където българите са тероризирани от *** все още не може да намерите ресурс да има постоянно полиция там...
21
5
 
7
 
! Отговори
крив макарон преди 11 години
Нашата полиция малко бие и тия забравят до другия мач.
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде е сега Хитлер, който да ги вкара в правия път?
19
2
 
24
 
! Отговори
Jorkata преди 11 години
Ей сега да ги счупят от бой, ама бой, бой.... И да заплатят щетите Няма Левски няма Цска става въпрос за човещина независимо дали са те само боя оправя кой какво ще да казва едно време го нямаше това....
18
3
 
26
 
! Отговори
предложение преди 11 години
да се премести стадиона някъде след кремиковци. за там да се осигури автобус само с 2 спирки : начална - пред сградата на столична полиция,и крайна - на стадиона. като се върнат от мач-да слизат под строй,след проверка дали е здрав автобуса.не е задължително и запалянковците да са здрави.те нали за това ходят,да се сбият,да си пуснат кръв...
17
2
 
18
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
След като София е център на селянията каква забележителност е табелата на София:).Смешковци след като всички инвестиции са в София къде според вас да са хората?Както казваше дядо ми малко акъл ад имаш , но когато ти трябва да дойде.
16
6
 
27
 
! Отговори
дан преди 11 години
с думите си #16 доказва верноста на думите на #15....София център на селянията на България, а футбола е спорт, колкото трактора е космически кораб...мачовете продадени, съдиите купени, играчите пияни с *** в чалгаджийниците, публиката банда комплексирани ***
15
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не моа разбера след мача като буйстваш като какъв требе да те приемат околните на които се показваш къф си мъжъ и срашен и буен и т.н. и т.н. Ше промениш футбола или кво ? Бе бой в полицейското докат се оакаш и после 3 месеца принудителен труд с цел да ти се покаже, че не само ти живееш на тоя свят и никой не е длъжен да се съобразява единствено и само с теб и да ти откликва на всяка прищевка и желания...
14
1
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
не го приемай толкова лично :)
13
3
 
23
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
как да не са 'друсани гамени'?! от доста години на това ДЕРБИ (баце) футбол не сме виждали, и никой трезвомислещ човек не би очаквал нещо повече от мелета, скука и проблеми. *** и селските отборчета, баси и тъпотията. по-добре е да забранят и дербито, и всички изяви на некадърниците.
12
12
 
17
 
! Отговори
do 15 преди 11 години
Лапай ми бахура панелно лайненце :)))))))) Дишай прах, яж найлон и млъкни :P
11
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На всички извьн СОФИЯ най голямата им забележителност е табелката за СОФИЯ