Дете на 2 г. почина от паднало дърво край Шумен*

Майка му не е пострадала по последна информация
Обновена: 29 апр 2012 11:02 | 29 апр 2012 08:09, Елка Василева
102
Дете на 2 г. почина от паднало дърво край Шумен*
Двегодишно дете почина при падане на дърво край Шумен. Снимка: архив, Булфото

Дете на две години почина след падане на дърво върху пейка в местност край Шумен.

Около 19.00 часа снощи на спешен телефон 112 е получен сигнал, че в местността "Кьошкове", малко след заслона по екопътеката, е паднало дърво.

Цялата тежест на високия около 25 м бук се стоварила върху две пейки, на които са седели майка с двегодишното й детенце и двама мъже.

На място са били изпратени екипи на Спешна помощ, които откарали 21-годишен мъж и детето в шуменската болница. То е починало.

Младият мъж е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, беше съобщено първоначално. След направената му операция обаче състоянието му се подобрява и животът му вече е вън от опасност.

С охлузни рани и освободен за домашно лечение е друг 21-годишен мъж. По последна информация майката на починалото дете не е пострадала.

Информацията е актуална към 10.07 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: шумендървобук
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
11
 
11
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Мизерният живот направо ви е бръкнал в мозъците и не мислите реално,или пък заради тъпите си мозъци живеете мизерно???!!! В другата трагедия ,при която 13-14 годишни деца прескочиха оградата и се удавиха в язовира ,обвинихте държавата и подкрепихте иск за съдене на държавата , а в този случай защитавате държавата ,която е поставила тези пейки и не поддържа дърветата около пейките !!! Май си заслужавате жалкият живот !!!
50
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А ако са си поседнали,защото са се уморили от сеченето на дървета???????
49
2
 
4
 
! Отговори
osman преди 11 години
Aaa съжалявам разбрал съм неправилно. Аз помислих, че е в парка в града.
48
4
 
12
 
! Отговори
osman преди 11 години
Вижда се колко сте безотговорни повечето. Страх ви е да не бъде обвинена властта.Никой не казва нещо против вашия Цар - негово тикво-величество Боко.В случая той не е виновен. Виновни са шефовете в общините които не си оглеждат парковете.Това можеше да се случи и по сергейово време.Всички знаем, че си има работници по озеленяването но никой не ги контролира.Пак повтарям. Жената седяща в парка няма никаква вина.Аз си слагам слушалките на телефона в ухото и слушам радио в парка и се наслаждавам на слънцето.Ако падне дърво върху мен аз ли ще съм виновен?Трябва винаги да бъда нащрек така ли?В крайна сметка аз сядам в парка за да си почина и успокоя.Чудя се как може да обвинявате майката?*** работа!
47
2
 
3
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
ти разлика между градски парк и и екопътека правиш ли?
46
16
 
5
 
! Отговори
да ви еба в келешите преди 11 години
защо подавате сигнал за неуместен коментар ?! Като не ви харесва не четете ! Нека да се видят и глупавите и умните коментари !!! 62 като види зора и веднага подава сигнал , а самият той ръси глупости ,но ние не подаваме сигнал ,достойни хора сме !!! Общината е виновна в случая !! Щом е поставила там пейки ,значи трябва да контролира високите дървета около пейките ,това е!!!
45
7
 
9
 
! Отговори
osman преди 11 години
Във всеки град има озеленители на работа към общината.Трябва да се почистват парковете а не да се чоплят семки по цял ден.Коментиращите които обвиняват майката на загиналото детенце са ***.
44
11
 
15
 
! Отговори
М преди 11 години
Абе вие нормални ли сте бе ? Как така майката ще виновна ? За какво,че е извела детето в парка ,а не го е пуснала да играе на паркинга пред блока ? Да го държала за ръчичка,детето може да е било на метър от нея ,вие деца изобщо гледали ли сте ? Пляскайте ми минуси,все ми е тая,*** си недораслите коментари ! Жалко за детенцето и семейството му .
43
10
 
7
 
! Отговори
гурбетчия до 62 преди 11 години
По-*** си отколкото предполагах !!! В Бг. имало 2000000 дървета !!! Поне около пейките трябва да се контролират дърветата,около детските площадки и пр. ! Веднага подаваш сигнал за неуместен коментар ,понеже си недостоен !!! Да те е.... в тъпата кратуна !!!
42
4
 
1
 
! Отговори
защо преди 11 години
триете бе ?!
41
10
 
8
 
! Отговори
българска работа преди 11 години
В парка седнал на пейката ,трябва да си нащрек за падащи дървета !!! Майка ви българска да е.... , а пари за поддържане на парка взимате нали ?! Да бяхте назначили 5 човека да обикалят там и да контролират дърветата ,сега това дърво щеше да е отсякано преди да падне !!!
40
13
 
7
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Да ви е.... в простаците !!! "Виновна била майката защото не реагирала навреме"! Абе простаци това е парк собственост на общината и общината трябва да контролира тези високи дървета в парка особено покрай пейките !!! То едно гниещо дърво не пада в продължение на 20 минути с гръм и трясък ,а пада за броени секунди и докато се осъзнаеш кво става ,току виж е паднало на главата ти!! Пожелавам им на онези ,които обвиняват майката ,да попаднат в същото положение,да видим колко бързо ще реагират !!
39
7
 
8
 
! Отговори
Лесничей преди 11 години
На този на който е гората и тази еко пътека. Дават един куп пари за тях уж да ги поддържат , а гледай какво става. Лятото преди да се отвори пътеката ,тези дървета е трябвало да бъдат премахнати. Ако не знаеш има хора който се занимата с това. Изсичане на опасни и изгнили дървета , а и по този начин се предвазват здравите от изгниване , това също е и чистене на гората. Изглежда някой е прибрал малко парички в джоба.
38
3
 
1
 
! Отговори
Лесничей преди 11 години
Коментар 52 е до Ганев!!!!
37
5
 
8
 
! Отговори
Лесничей преди 11 години
Стига бе нинжа. Всеки ден ти падат дървета на главата и знаеш как да реагираш!!! Като чуеш пращенето и веднага знаеш кое е дървото което пада и къде се намира. Първите 15 секунди ще се чудиш какво става , а останалите ще бягаш. Големи разбирачи на дървета и с дипломи за горски!!!
36
3
 
4
 
! Отговори
Cable Guy преди 11 години
*** кажи един път за винаги кой си и къде мога да те намеря?!?! Да те отърва от мъките ти!
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ако е в някоя бяла страна като хамериката, ще се осъди общината за милиони долара и ще има уволнения които отговярт за безопастността на подобни така наречени съоражения!
34
7
 
5
 
! Отговори
немате акъл за 5ст преди 11 години
45 ти имаш лик акъл, как се бяга от дърво високо 25м и широко 20м, което се стовари изневиделица
33
8
 
4
 
! Отговори
гурбетчия до 39 преди 11 години
За случая в САЩ е виновен собственикът на бирарията и вероятно строитерите на бирарията ! Не се учудвам ,че правиш паралел меджу двата случая ,толкова ти е акъла !!!
32
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виновна без всякакво съмнение е майката. не е реагирала навреме, не е направила нищо и резултатът е налице. В последно време виждам и много майки, които не държат за ръка децата си, като пресичат улицата, въпрос на време е някое дете да бъде сгазено. Както стана в София с 8-годишно момиче наскоро. Родителя затова носи отговорност, защото той е на място и трябва да преценява ситуацията откъм рискове!