Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца

63-годишният мъж, а и майката на децата са задържани в ареста
Обновена: 2 май 2012 16:20 | 30 апр 2012 15:29,
68
Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца
Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията. Снимка: Impact Press Group

Двете насилвани братчета са изведени от семейството им и са настанени в дом. Вчера бе задържан 63-годишен британец, който системно насилвал момчетата на 11 и 12 години.

Мъжът бе арестуван от полицаите в дома си с едното от децата.

Британският гражданин е със статут на постоянно пребиваващ чужденец в страната. В България е от около две години и живее във Велико Търново.

Още по темата

Установено е, че със знанието на родителите, които са ромски произход, мъжът е използвал двете момчета, като за родителите на децата това е било източник на доход - плащал им е разноските за ток, за покупки на дрехи и храна.

Мъжът е изтърпявал присъда във Великобритания за сексуална агресия към деца.

От Дирекция "Социално подпомагане" във Велико Търново съобщиха, че няма да съобщават името на дома, където децата са настанени, за де не се стресират и да не бъдат притеснявани.

Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията и ще се разследват от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали англичаните и другите европейско-американски *** защитават *** - сега идва ред и на *** да се отблагодарят на благодетелите си! На ви, мръсни ***, това ви чака от кирливия запад, който лицемерно ви защитава! Всички *** - на острова - там демократично да им пръснат задниците! Тагявя щу разберат, че най-демократичният народ на света е Българският! Само че на българите им писна от миризливите ***!
36
0
 
37
 
! Отговори
буба преди 11 години
Само да допълня:Край селото имаше прасковена градина - едно време имаше много праскови, които даже се изнасяха. Но една година *** осякоха повечето дървета за да...има с кво да се топлят, защото близките гори вече ги бяха осекли.Опознайте ***, тогава ги защитавайте!!!
35
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"родителите, които са от ромски произход" Ама ние си го знаехме това! Българите никога не биха си продали децата! Това го правят смрадливите мангасарянци! Те правят деца за пари, защо да не ги продадат? Ето ги ***, за които скапаната Европа и по-скапаната америка ронят горчиви сълзи! Ромски произход - направо си кажете, че са миризливи и смрадливи ***!
34
1
 
33
 
! Отговори
буба преди 11 години
Хора, не говорете без да знаете цялата история.Отраснал съм в това село Водолей. Едно време там е нямало *** - вече са само ***. Вече над 30г крадат спокойно всичко, осякоха всички гори наоколо. Като малък *** са ме гонили с кучета - защо сега защитавате ***?Има Господ - *** в това село имат доста да си плащат, оставете ги да си платят!
33
1
 
19
 
! Отговори
правозащитник преди 11 години
в този случай са се срещнали интересите на 2 защитени от закона в БГ и от разни хелзински комитети - на *** и на гейовете. За *** е ясно, на тях всичко им е позволено в това число и да се правят на сутеньори на децата си. А за *** - ами у нас се стараем да не им развалим гей манифестациите, даже и в момента държавата плаща под формата на реклама в няколко големи вестници призиви "да не се срамуваме да признаем секс ориентацията си" Е този дърт англичанин не се е срамувал
32
6
 
6
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Тъкмо са свикнали децата да се раздават.Поне на други педофили да си утоляват нагона да ги пуснат , та да не закачат други деца.
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То и чуждестранните инвеститори тук са ето виждаме какви. Кой нормален човек, бил той англичанин, руснак или който и да е друг ще се засели във великотърновско село или ще си купи коптор в ***.
30
0
 
5
 
! Отговори
Елена преди 11 години
До Гурбетчия:Тук даваш за "кафе" 20-30лв.Интересува ме в Германия смееш ли да предлагаш 20-30 еврои дали няма да питаш за годините?
29
1
 
18
 
! Отговори
bg1 преди 11 години
поредното от хиляди доказателства че от *** хора не ставамангала първичен вид на равно стъпало с ***. Никой разумен Българин не приема *** !-само корумпираната власт се грижи за *** за да гласува за същата тази корумпирана власт
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** работа-да си продадеш децата-това само в АБСУРДБЪЛГАРИСТАН го има
27
9
 
4
 
! Отговори
PR-do 25 преди 11 години
а имали наивници да верват че белите хора са хора.....
26
3
 
23
 
! Отговори
кастрация преди 11 години
*** и бащата на децата да се кастрират, защото ще НАРОДЯТ още деца и КАКВА ПОЛЗАот тези "български граждани"? Ще им плащаме социални помощи???, родителите могата и за органи да ги продадат, след това- отново ще РАЖДАТ "НАСЪЩНИЯ " си "ХЛЯБ"!!?ДОКОГА НС, депутати, Президент,Премиер не приемат ЗАКОН за съществуването на ***.Има такъв в Италия: подобни същества на тези *** НЕ ГЛАСУВАТ.В КИтай заради бедността и "лошото качество"-САМО ЕДНО ДЕТЕ!!!!Какво срамно има да бъде и РБ така
25
8
 
5
 
! Отговори
гурбетчия до 24 преди 11 години
Не си прав/а/ !! В *** има много лебеди и то красиви лебеди-ученички !!! Жалко ,че не мога на всеки 2-3 месеца са идвам там в *** , а се прибирам на 1-2 г. веднъж !!!! Страхотни лебеди имате ,не се подценявайте !!!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре дошла, цивилизована Европа, блян от нашите сънища...
23
7
 
18
 
! Отговори
... преди 11 години
Има ли все още някой наивник, който да вярва, че *** са хора.
22
2
 
8
 
! Отговори
До гурбетчия преди 11 години
Когато се разхождаш в ***, не очаквай да видиш лебети. Тъй че не слагай всички жени под общ знаменател, понеже ти ходиш в такива среди, където очевидно моралното ниво не е на висота.
21
5
 
4
 
! Отговори
гурбетчия до 22 преди 11 години
Велинград не ме интересува ,тъй като когато се прибирам в Бг. не минавам от там !!! Интересува ме как да разбера на колко са години българките ,които ти предлагат да "пият кафе с теб",ако им дадеш 20-30 лв. ?! А те никак не са малко , а аз съм човек ,който много добре мога да различа и турци и *** и българи ,както по външният им вид,така и по владеене на бг. език !!! А и много съм щедър ,давам ги тези 20 лв. ,но се притеснявам да не си изпатя заради тях!!
20
1
 
9
 
! Отговори
До КурЕбчията преди 11 години
Не са деца,чаавета са ...изоставени в Мангустеларията във Велинград....Имат общо с Индия...
19
8
 
4
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Ади този си е за затвора ,родителите също !!! Но онези ,които са атакувани от 13-14 годишни български ученички ,които изглеждат на 18-19г. ,те за затвора ли са ??!! Нито ти показват лична карта да видиш на колка години са нито нищо ,просто ти искат 20-30 лв. за да "пиете кафе заедно "!!! А кажете ми къде е вината на щедрите в случая ?!
18
6
 
20
 
! Отговори
varg преди 11 години
На ви демокрация да *** ваща мама.