Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца

63-годишният мъж, а и майката на децата са задържани в ареста
Обновена: 2 май 2012 16:20 | 30 апр 2012 15:29,
68
Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца
Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията. Снимка: Impact Press Group

Двете насилвани братчета са изведени от семейството им и са настанени в дом. Вчера бе задържан 63-годишен британец, който системно насилвал момчетата на 11 и 12 години.

Мъжът бе арестуван от полицаите в дома си с едното от децата.

Британският гражданин е със статут на постоянно пребиваващ чужденец в страната. В България е от около две години и живее във Велико Търново.

Още по темата

Установено е, че със знанието на родителите, които са ромски произход, мъжът е използвал двете момчета, като за родителите на децата това е било източник на доход - плащал им е разноските за ток, за покупки на дрехи и храна.

Мъжът е изтърпявал присъда във Великобритания за сексуална агресия към деца.

От Дирекция "Социално подпомагане" във Велико Търново съобщиха, че няма да съобщават името на дома, където децата са настанени, за де не се стресират и да не бъдат притеснявани.

Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията и ще се разследват от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
Тези деца дето се чукаха със служителите от министерството на земеделието дали аджаба нямат общо с българите ???!!!!!
16
0
 
9
 
! Отговори
До Куребчията преди 11 години
Мангустелите дето плякаха *** във Велинград нямат нищо общо с българите!!!
15
9
 
23
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
Това е чуждестранен инвеститор бе ***!!!нали ривехте за капитализъм-его на!!!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само за едно нещо не съм съгласна с 4 - затворите във Великобритания със сигурност са прекрасни, в сравнение с нашите. Да го оставят в български затвор!Родителите - и те там!Лошото е, че без реален и постоянен контрол, децата ще продължат да го вършат - това е единственото, което знаят... Много съжалявам!
13
1
 
5
 
! Отговори
до мхм преди 11 години
Да не би и ти да си държан пред някой англичанин да си изповядваш културата.Като държиш много на тази" историческа ценност" *** в Англия ,там ще ти я приемат с радост, не петни Б-я и българите, защото за чужденците и ти минаваш за българин.
12
2
 
15
 
! Отговори
Икономист преди 11 години
Човекът е плащал бе! Наливал е свежа валута в икономиката на Народна Република България!
11
4
 
6
 
! Отговори
гурбетчия до 9 преди 11 години
Донякъде се съгласявам с теб ,при *** е възможно заради мизерията някои родители да постъпят по този долен начин ! Прав си и за 12-13 годишните българки ,те може би без знанието на родителите им ,се чукат с чичковците за 20 лв. ! Тези българчета на по 12-13 г . дето ги хванаха да правят секс със служителите на министерството на земеделието ,вероятно и те са скрили от родителите си ?! Но какъвто и да е случаят едните го правят от мизерия ,а други за кеф и все пак да вземат някой лев !!!
10
1
 
10
 
! Отговори
Мина преди 11 години
Как така лесно даваме гражданство на такива ***. Май в БГ идват да живеят само такива. А за *** нямам думи, ще станем както в Индия. Индийците също имат по много деца и ги продават или ги карат да работят от много малки като роби. Трябва да се вземат мерки, не може да родиш още на 12 год. и да чакаш цял живот на държавата.
9
0
 
10
 
! Отговори
мхм преди 11 години
Това е расизъм, това поведение е част от тяхната култура и е културно историческа ценност да женят докато са пишлемета. Никой няма право да ги съди, нито тях нито англичанина , че познава из основи тяхната култура и даже се е опитал да се интегрира с тях и да види какво да си ***. Да бъде осъдена България, че заплашава културните ценности на ромите и тяхната коснумация
8
1
 
18
 
! Отговори
хе хе преди 11 години
дали този, дето му викат фюрер не е прав за непълноценните раси,някои от тях даже и къпани смърдят.... и защо световно не им направят една *** държава,че да рахатяса света от тях.Само ,че няма какво и кого да крадат, както казва един *** от софийско гето, не искам да си ходя в моето село, защото няма препитание...
7
0
 
19
 
! Отговори
До 6 преди 11 години
Мило ***, това за Иван Вазов са жълтини, с които само *** като теб се залъгват. Другите девойчета и недорасли същества са го направили сами, а не са били продадени от родителите си. Разбираш ли? Едно е да направиш нещо сам, друго е собствената ти майка да държи ***а на някой, за да ти го сложи.Но сигурно си прав! То *** не са майки, те са въшки, които просто снасят
6
1
 
18
 
! Отговори
а преди 11 години
Да го изпратят при рецидивистите в панделата. Много ще му се зарадват.
5
26
 
12
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
*** живеещи в Бг. копират всичко от българите ,и кражбите и проституцията и педофилията !!!! Децата ,които бяха заловени да правят секс с служиетели на министерството на земеделието ,*** ли бяха ?! Чисти булгарчета си бяха !!! 13 годишната ученичка ,която правеше секс с И. Вазов за допълнителни парички , *** ли беше ?! Чиста българка !!Дафинка дето се клати със сина на Кадафи ,каква е ?! "Личната масажистка" на Кадафи каква е ?! 13-14 г. ученички ,които се чукат с чичковци за 20 л
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О, ама що не казаха по-рано!Други държави изнасят захар, пилешко и т.н... Ние ще изнасяме *** за забавление на англичани и всички други нации, които не ги е гнус да се задоволяват с тях!Хем ще си оправим икономиката, хем те ще са щастливи, хем ще разкараме гнидите!
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГРЕШКА - ДЕЦАТА НЕ СА НАСИЛВАНИ.*** ИМ РОДИТЕЛИ СА ИМ ОБЯСНИЛИ, КОЛКО ДОБЪР И ЩЕДЪР Е ДЯДО ПЕДОФИЛ И ТЕ СА ПРИЕМАЛИ НЕЩАТА ЗА НОРМАЛНИ.АНГЛИЙСКИЯ ИЗВРАТЕНЯК - ВЪН - ОБРАТНО В ЗАТВОР В РОДИНАТА СИ.РОДИТЕЛИТЕ - ВЪТРЕ - В ЗАТВОРА.
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това добре ,но с тези културните особености на останалата част от етноса как ще се справят?като раждат 14 15 годишни *** по болниците защо не се вдига шум и няма арести?
1
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКИ *** ОТ ЗАПАД ,ДОЙДОХА ТУК И НИЕ ИМ СЕ РАДВАМЕ ,ПОНЕЖЕ ВНАСЯЛИ ПАРИ , А ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПРАВЯТ НЕСЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ , ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗАЕДНО С МАЙКАТА