Арест за трима 15-годишни рецидивисти от Ботевград

Момчетата свили дамска чанта и DVD само за ден
11 май 2012 18:00, Красимир Ангелов
21
Арест за трима 15-годишни рецидивисти от Ботевград
Младежите са задържани за 24 часа. Снимка: Булфото

Три 15-годишни момчета от Ботевград са задържани от полицията в града за извършване на грабежи, съобщават от МВР.

И тримата са рецидивисти, отчитат органите на реда. В сряда около полунощ жителка на Ботевград отивала за нощна смяна, когато на ул. “Александър Батенберг” близо до основно училище била застигната от младежите.

В момента на разминаването единият издърпал дамската й чанта и тримата побегнали.

Полицията в града е предприела незабавни действия по издирването на извършителите, като зад изоставена сграда на пл. “Дико Илиев” била открита и дамската чанта, от която липсвали единствено наличните 11 лева.

И тримата, които са добре известни със системните си кражби, са редовни посетители на полицейския арест, въпреки крехката си възраст двама от тях вече са с условни присъди, а третият с “пробация”.

Когато били доведени в районното управление за изясняване и документиране на случая се оказало, че същия ден, но рано сутринта те разбили предното дясно стъкло на такси и отмъкнали CD-DVD, а за финал свили и табелката на таксито.

Вещите, жертва на престъплението, са намерени и иззети. Непълнолетните остават в ареста за 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
БРЕ преди 11 години
Тия много напред ве......бързо се у4и днешната младеж.
16
1
 
1
 
! Отговори
. преди 11 години
Акция "Рецидивистите"
15
2
 
1
 
! Отговори
Мангали са бе преди 11 години
не разбирате ли, веднага червената *** ги определи и от коя партия са бреййййй,ами спокойно може да се каже и,че са от електоратът на БСП,то *** от друга партия има ли бе ?
14
0
 
14
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Трябва да отворят пак Бойчиновци! В цял свят има затвори за малолетни и непълнолетни с по-лек режим разбира се... Не може разни *** агресивни чалгаджииски *** и келемета да си правят каквото им скимне и да са винаги безнаказани заради възрастта си! Да не кажа, че точно такива 14-18 годишни е на мода сред тях да се събират по 5-10 келемета и да скачат на бой на всеки който видимо е по-слаб от тях или с гаджето си или жена си. Един път ми скочиха така и си гушнах един през шията и си го понах да го налагам докато не изквича на умряло и се разбягаха всички и го оставиха при мен. Големи "мъже" са няма що... Е, друг път ми скочиха 14 келемета а бях с гаджето си и една приятелка и ме размазаха от шутове за точно няма и 1 минута и се разпръснаха и избягаха...Прозто ми скочиха на бой за "спорта" без мотив даже. Явно това, че бях с две момичета ги е подразнило. БОЙЧИНОВЦИ!!! Затвор за малолетни и непълнолетни *** правени на 10 мастики от родителите си.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов ,намали темпото , *** това ли тие програмата.... Оставка *** мръсен!!!!!
12
0
 
5
 
! Отговори
D1 преди 11 години
Smqtai 4e hvana lli gi 6te im izvadq mozucite
11
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Но това са си само мечти - и този и хиляди подобни случаи доказват, че т.нар. "българска държава" очевидно НЕ ЖЕЛАЕ да озапти бандитизмът на мангалското племе. И така се създават опасните престъпници - с безкрайна безнаказаност !!!Най-добре мъжът на тая жена да вземе 2-3 приятели - ячки мъже, да ги хванати тия мръсни *** утре, след като ушевите ги пуснат и лично да ги накажат. Ама не с 2-3 шамара, а да ги смажат почти до смърт от бой - кокалите да им натрошат - *** САМО ОТ БОЙ РАЗБИРА.
10
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 11 години
10 - *** са генетически престъпници !!!Рецидивисти ще са, как иначе - нали има кой да ги пуска на свобода отново и отново, вместо да ги пратят накъде да чукат камъни !!! Непълнолетни били... щом са достатъчно големи, за да вършат кражби и грабежи, и то многократно, значи са достатъчно големи и да си понесат наказанието !!!
9
0
 
28
 
! Отговори
Яки глоби и пандиз! преди 11 години
Щом са рецидивисти,чий го търсят на свобода? Защо не са в Бойчиновци? И кога най-после ще започнат да брулят с яки глоби онези родители,чиито малолетни копелетии нееднократно биват залавяни да си джиткат без надзор по нощите? Имам предвид такива глоби, че копелдакът до края на месеца да яде само хляб и сол.Докога излишна милозливост към вече изградени престъпници и техните нехаещи родители?Ако обаче са ***, глоби няма как да се наложат - нали вечно са безработни? Тогава - спиране на помощите
8
0
 
28
 
! Отговори
Лошо преди 11 години
Тези тримата са 15 годишни и вече са рецидивисти, малее ! ! !Грозно бъдеще я чака тая държава с това бързо разрастващо се *** племе.....
7
0
 
28
 
! Отговори
! преди 11 години
Тези "момчета" не са ли бащи вече и то по няколко пъти, като се има в предвид особености на нац. им етнос?
6
0
 
16
 
! Отговори
XaXa преди 11 години
"Вещите, жертва на престъплението, са намерени и иззети." - Откога вещите са жертва?... Аман от некадърни "журналисти", само търсят сензация и вижте какви абсурди се получават.
5
0
 
27
 
! Отговори
Тюх преди 11 години
Я? Май *** са думнали някой приближен до властта ... иначе посмъртно нямаше да ги заключат ... а пък и така пак ще ги пуснат до утре все-едно нищо не са направили.
4
0
 
28
 
! Отговори
K преди 11 години
Въпросните са ***,едното има над 50 кражби и е през ден в полицията,но файда нема
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И за милиони има закони,ама каква охрана и сигурност се осигуряват на българските съдии и прокурори?Дори и да устоят на подкупите какво ще направят ако някой с много пари дето го съдят започне да ги заплашва.Къде ще се скрият,кой ще ги защити?Та онзи може да си купи малка армия,камо ли да им прати някой килър.Донякъде решението е може би съдът да е с анонимни лица които не живеят в България.Доста неприложимо за съжаление.
2
7
 
10
 
! Отговори
Гриша Ганчев преди 11 години
За кокошка, няма прошка ,........а за кон, няма закон !Така е в Бг !
1
0
 
20
 
! Отговори
нищо ново...? преди 11 години
Резултат от прехода в Бг .......!Малките гледат от големите политици ,как крадът и ....ТЕ също ----кради ,кради ------23г.!Всеки 3-ти в Бг ---неграмотен !Какво се очаква от толкова "образовани".....?