Едва ли Хамстера и Очите са си говорили за изкуство!

Цветанов не каза дали мишена на покушението е бил Флоров
Обновена: 11 май 2012 11:20 | 11 май 2012 11:19,
55
Едва ли Хамстера и Очите са си говорили за изкуство!
МВР шефът Цветан Цветанов. Снимка: Impact Press Group

Соченият за дясна ръка на Алексей Петров – Антон Петров-Хамстера и наркобосът Димитър Желязков-Очите признали, че е имало среща между двамата, но не и, че са готвили покушение на висш полицай.

Това съобщи МВР шефът Цветан Цветанов пред bTV. Вчера Хамстера и Очите бяха привикани на разпит от МВР след информация, че са подготвяли атентат срещу ръководен служител на ГДБОП.

Службите получили данни, че двамата се срещнали в Бургас, за да обсъдят тактиката за осъществяване на планираното покушение.

Вътрешният министър Цветан Цветанов изрази голямо съмнение двамата да са водили разговор за изкуство.

"Убеден съм, че нито Митьо Очите, нито Хамстера ще си говорят за новата театрална постановка, която е хитова по българските театри, или пък ще говорят за новите игрални филми", каза вицепремиерът. Той не изключи обаче варианта обект на диалога им да са били жените.

Цветанов съобщи, че още вчера Митьо Очите е бил освободен, а Хамстера е останал в ареста за 24 часа.

Още по темата

Най-вероятно обаче двамата ще се разминат само с предупредителен протокол, въпреки задържането им по тежко звучащото обвинение за покушение на висш полицай.

"В момента, в който колегите изчистят и установят дали всичко това се потвърждава, ще се пристъпи към по-следващ етап. Но ако не се потвърди това нещо, просто, ще се подпише един протокол предупредителен. За да може лицето да знае, че ние знаем за това, което са правили", обясни Цветанов.

В детайлите по привикването на Хамстера и Очите вътрешният министър бе протоколно лаконичен. Не разкри дали потенциалната мишена е била шефът на ГДБОП Станимир Флоров, нито дали двамата "атентатори" са били подслушвани.

Цветанов само каза, че готвеното покушение било срещу ръководен служител от ГДБОП.

Реакцията на вътрешното министерство по правило дошла след постъпването на притеснителна информация.

Хамстера е подсъдим по делото "Октопод", заедно с Алексей Петров. Хамстера беше арестуван и по време на операция "Наглите", но доказателства за участието му в престъпната група за отвличания не бяха намерени.

Митьо Очите пък излезе от затвора през март тази година, след като изтърпя присъда за наркоразпространение по Черноморието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ако чете човек *** във форума стига до извода, че Хмстера е качил Митьо случайно на автостоп и двамат нямат нищо общо.... За което Цецо е "виновен"!
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха, знаели са какво са си говорили дребните рибки, пък не са разбрали за какво са си говорили Галеви, а?
22
4
 
19
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
То бива ли толкова простотии - единият /Гриша Ганчев/ имал намерение да внася захар от Чернобил; другият пък /Митьо Очите/ - срещнал се бил с друг криминално проявен и хоп - по подозрение в какво ли не! Пълни фантасмагории! И после съдът бил виновен! Имитиране на дейност!
21
1
 
1
 
! Отговори
vv преди 11 години
Mr. Creedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !
20
3
 
11
 
! Отговори
:D преди 11 години
Защо постоянно ланисрате тази идиотска снимка?! :Д
19
1
 
17
 
! Отговори
Маймунчо преди 11 години
Говорели са . Създали са тайна организирана-престъпна група да убива . Щом го казва Цветан Цветанов , да знаете всичко е истина . Гладът на народа трябва да се засища с зрелища и екшън!
18
4
 
27
 
! Отговори
ОЛИГОМАЙФРЕНД преди 11 години
Браво на г-н Цветанов....както е казал великия Феликс Джерджински:Чекиста трябва да е с хладен ум,горещо сърце и железни ръце.Има още едно предположение за какво са си говорили Очите и Хамстера....говорили са си как да Ви купят още 3 апартамента и 2 мезонета!!!
17
4
 
23
 
! Отговори
цветангутан цветанов преди 11 години
забравихте златото от летището, забравихте мишо бирочето, забравихте танов и вучката, забравихте шенгеня, забравихте разнасянето на бюлетини, забравихте наглите и галевите ще ги забравите като ви излея достатачно друга помийка.
16
4
 
14
 
! Отговори
.... преди 11 години
ЗА 6 АПАРТАМЕНТА И ЗА БРАТЯ ГАЛЕВИ ТОВА СИ ГОВОРЕХЬ. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ .ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ БАНДА НИЕ С МЕ С ВАС.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
14 - определено, зависи за кого, за престъпниците е най-добрия
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката е като някакъв маг
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цеци, стига бе, ти не можеш да знаеш кой за кво си говори и кви интереси има.
12
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А, защо да не са пили просто по едно кафе приятелски ?А Цветанов от къде знае какво са си говорили ?А Цветанов защо говори неща които ПРЕДПОЛАГА, че са така ?А тъпите медии защо правят от мухата слон винаги ?
11
0
 
11
 
! Отговори
Ал Бънди преди 11 години
голям смях :)))
10
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквто Гришата каза поредния кьорфишек на Цуци показващ пълната му безпомощност,некадърност и нежелание да се справи с проблемите!Щом са имали информация и доказателства да я представят в съда и да се свърши вече с този фарс!
9
0
 
18
 
! Отговори
Дани преди 11 години
Не е вярно. Митьо Очите и Хамсрета са новите продуценти на "Под прикритие".
8
1
 
25
 
! Отговори
gft преди 11 години
и зашо пък да не са си говорили за изкуство?не съм фен на мафията и/или орг. престъпност, но просто да твърдиш двама или повече човека, за какво са си говорили, без да си бил там или без да си ги подлушвал, не е сериозно. точно заради такива издънки, се получава, "ние ги "хващаме", те ги пускат".не е важно какво знаеш или си мислиш, а какво можеп да докажеш.
7
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво!Всички *** в затвора!Само дето комунистите в съда си ги пускат!
6
1
 
27
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Ежко Бежко пак се изцепи неподготвен. Аман от селски вечеринки!
5
1
 
26
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Прав бил Цецо? Колко да е прав? "Убеден съм, че нито Митьо Очите, нито Хамстера ще си говорят за новата театрална постановка, която е хитова по българските театри, или пък ще говорят за новите игрални филми", каза вицепремиерът."Това ли са му доказателствата? Ако само на основата на догадки МВР започнат да арестуват хората, пиши я бегала такава държава. ;)