Абитуриентски бал завърши с масов бой в София

19-годишно момче е в тежко състояние в "Пирогов"
Обновена: 17 май 2012 12:36 | 17 май 2012 12:07,
180
Абитуриентски бал завърши с масов бой в София
19-годишен абитуриент е тежко пострадал, но е без опасност за живота. Снимка: архив, Impact Press Group

19-годишно момче е тежко пострадало след масово сбиване на около 30 абитуриенти в заведение в центъра на София, съобщи БНР.

Сбиването е станало около 2.40 часа тази нощ в заведение на ул. "Позитано".

Охраната на заведението е успяла да накара 30-ината абитуриенти да излязат навън.

Там обаче скандалът е продължил и е прераснал в масов бой.

Един от завършващите ученици е в тежко състояние, със счупен нос и други травми по тялото. Той е настанен в "Пирогов" без опасност за живота.

Полицията разследва инцидента. Със случая се занимава Първо районно полицейско управление в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: масов бойабитуриенти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Софиянци"...От гетата "Младост", "Дружба" и "Люлин"...
67
2
 
14
 
! Отговори
до 88 преди 11 години
Чалгата дошла от Тутракан и Берковица?!?! Чалгата дойде от площадите, на които скачахте и викахте демокрация...На ви демокрация, граждани! Децата ви се дрогират в Борисовата градина, селяните ви виновни...Все едно не сте потомци на ихтимански кръчмарки, вдигали краката за да вземат жителство преди 40 години!
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се раждат. Ние си ги правим
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСЕМОГЪЩИТЕ *** ПОЧНАХА ПАК ДАСЕ ВИХРЯТ , КРИВО РАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ
64
0
 
8
 
! Отговори
до 84 преди 11 години
Малко се обърка ми се струва. "***" е означение за манталитет, а "селянин" за географска принадлежност. ;)
63
5
 
11
 
! Отговори
до момиче на 17 преди 11 години
Щом вече не спадате към шоплука, прави си изводите какви сте! Сбирщина! И пак ти пиша, въпреки че едва ли имаш "достатъчно умствен капацитет"- ако не бяха "селяните", какво щеше да представлява София? Като толкова "обичаш" да четеш, прочети нещо на Константин Иречек относно това как той описва София преди Освобождението. Впрочем, ти можеш ли да си проследиш родословното дърво по-далече от пра-пра-родители? Да не се окаже, че и твоите корени са от "село".
62
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
има ли алкохол какво друго да очакваме..пак добре че някоя майка не си е целувала детето студено за неин късмет
61
1
 
5
 
! Отговори
ined преди 11 години
Какъв ще е тоя "масов бой" със само един пострадъл?! Масов разбирам няколко трупа, няколко шепи избити зъби и поне 1/2 от побойниците за спешен ремонт.
60
1
 
6
 
! Отговори
БатЗлати преди 11 години
Съгласен съм с г-н Хаджийски. Освен това имайте предвид няколко неща. Като изключим този бал, попаднал в "новините" чрез поредното медийно изсмукване от пръстите, сигурно останалите примерно 99 други абитуриентски тържества са минали прилично. И ако само 1 % са проблемните сбирки, с мед да го намажеш. А що се отнася до т.нар. "масов бой", със сигурност е имало сбиване между двама-трима, а останалите са гледали сеир. Иначе как щеше да се размине само с един набит? Така, че easy! Be happy :)
59
4
 
10
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
Я не ми се прави на такава каквато не си! Бай *** е събирателен образ на много българи, в това число могат да влязат и софиянци. Кореняците софиянци нали знаеш кои са? Шопите! Хайде сега, щом си чела толкова много Йовков, Елин Пелин и т.н. кажи какъв е образа шопа от техните произведения? И историята на собствения си град дори не знаеш! Не знаеш, че София преди Освбождението е била почти село (с шопи, *** и турци), а благодарение на интелигенцията от "провинцията" е тръгнала "нагоре".
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Незнам дали си струва да доживея времето,когато тия ще ни управляват...а то все някога ще стане...може би отдалече ще е любопитно да се види...казват,че откъм Канада гледката е добра?
57
1
 
7
 
! Отговори
92 набор преди 11 години
65 - Ние сме продукт на вашата държава и общество, защо мен питаш? Искаш да ми кажеш, че държавата и строя нямат влияние върху семейството???? Моля ти се... Цитирам Маркс - битието/държавата, строя, заобикалящата среда, космоса ако щеш.../ определя съзнанието/ на пияните *** по-горе/. Трудно ми е да отговарям на всички, в момента съм в обедна почивка и не мисля да я губя повече с интернет спорове.
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е ТОВА, СА ЖЕРТВИТЕ НА КРИВОРАЗБРАНАТА НИ ДЕМОКРАЦИЯ.
55
1
 
7
 
! Отговори
92 набор преди 11 години
56 - Не търся оправдания. Но не е правилно да критикуваш нещо за което носиш лична вина, да си приемат вината за младите и държавата и да търсят решения дейно. 50 - възпитаник съм на военния ни университет, мога да ти редя три денонощия защо трябва да се върне... Стоимен историческите грешки трудно се поправят, да си приемат вината за бездействието и другия път да са до нас като се бием с полицията. Радо - нищо не изказа, само нападки? Вижда се къде е злобата.
54
0
 
26
 
! Отговори
майка преди 11 години
Какви са въобще тези допотопни и просташки абитуриентски балове, мимичета изглеждат като порнозвезди, пияни момчета и момичета, натруфеност и демонстрация на несъществуващото богатство, родителите вземат заеми и т.н. и най-накрая алхоколни изстъпления и побои?!Стига едно скримно парти, нека да е "бал", даже със съвсем малко алкохол, чаша вино, шампанско!С някои страни въобще не се предлага алкохол на подобни срещи!Какво правим ние с нашите деда - създаваме едни консуматори и ленивци!
53
6
 
11
 
! Отговори
момичена 18-19 до 20 преди 11 години
евала...евала...нека тренират младежите, че като България не ражда интелекти поне да има Кубрат Пульовци
52
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Селяния в центъра на София. Оле!!!
51
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Младите са по директни от нас. Те правят това което ние не смеем по ред причини но отвътре ни се иска. Има надежда!
50
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Картинката е ясна- пияни дечурлига от някое допотопно училище се сбили. Нормално, трябва да си избият комплексите, тъй като ги чака къртовски бачкаторски труд отсега нататък заради простия им манталитет.
49
1
 
2
 
! Отговори
do Стоимен преди 11 години
Желая ти успех !