Таки се ширил в палат на изкуствен остров в Дубай

В луксозния "Палм Джумейра" живеят изключително богати хора
23 май 2012 10:30,
85
Таки се ширил в палат на изкуствен остров в Дубай
Таки се ширил на широко в "Палм Джумейра". Снимки: dubaicity

Христофорос Аманатидис – Таки е заловен в луксозния комплекс "Палм Джумейра" в Дубай (изкуствен остров, на който живеят изключително богати хора).

Той е задържан в луксозно жилище, а не се е предал и не е бил с фалшив паспорт, обяви главният секретар на МВР Калин Георгиев.

Още по темата

"Да се надяваме, че историята с Таки ще завърши със съдебен процес. Колегите от ВКС са в непрекъснат контакт с колегите от "Евроджъст" и ще трябва да изчакаме съдебните власти в Обединените арабски емирства да се произнесат", допълни той пред TV7.

Още през 2008 г. България издаде европейска заповед за арест на Таки, а в началото на юни 2009 г. прокуратурата му повдигна задочни обвинения, че заедно с Христо Вартерян-Ицо Исуса е създал и ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Според прокуратурата групата е разпространявала хероин и кокаин в София. Занимавала се е с грабежи и се е специализирала в наказателни акции.

Според разследващите хората на Таки са рязали уши и са чупили ръце и крака на некоректни длъжници и конкуренти.

Главният секретар Калин Георгиев коментира и задържането на Евелин Банев – Брендо, за когото има заповед за арест от Швейцария, където срещу него има повдигнато обвинение за трафик на кокаин в огромни размери. Става въпрос за пратка от 10 тона.

"Брендо досега е бил в сянка и за него само се нашепваха неща. Това е причината той до момента да е бил встрани от наказателните производства. Арестувахме го, защото можеше да избяга. Като цяло дейността му е била за търговия извън България, защото дрогата не е минавала през нашата територия", обяви още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
7
 
! Отговори
гочо преди 11 години
Сега ще се шири в софииския централен поздрави на Недко цигулката
50
1
 
6
 
! Отговори
тор преди 11 години
да ви е..а в *** разбира не разбира българина говори цецо какво е направил че не мога да се сетя освен пиар и разчистване на сметки от годините на бойко мутрата когато бършеше обувките на пашата и правеше с..и на маргина какво друго прави...Таки се издирва от старото правителство а брендо го издирват от Швеицария какво е направил.....
49
3
 
4
 
! Отговори
елементарната истина преди 11 години
... терена за свои хора. Е, като сте толкова компетентни, кои са те? Кажете им имената на тези нови знакови мафиоти, така кактовсички заехме имената на Маргините, Карамански, Златко Баретата, Брендо и т.н. И още, как си мислете вие, сульовци че бръщолевенията ви са истина, а още не са оповестени официално от остриетата на БСП? Нима вие, форумни мишки знаете повече от облечените ви във власт ръководители?
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЦЪР ЦЪР ЦЪР
47
4
 
6
 
! Отговори
УНГ-поправям преди 11 години
Ей, МИЖИТУРКИ,много яката работа сте пред компа....забравихте ли когато заобикаляхте сепаретата на същите тези хора или търсехте начин да сте от обкръжението им!!! Всичко знаете....от криминалетата които зяпате с майките си.....я дърпайте щепсела от контакта!!!
46
0
 
3
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
Съд. система в Бг-то,ПОТРИВА РЪЦЕ ЗА КИНТИ ,....НА ГОТОВО!Само 23г.,....ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ....!
45
1
 
10
 
! Отговори
така е в Бг ...? преди 11 години
Като НЯМА ---държавност !Мишките си играят с котките,......а народа *** МУХИ!
44
19
 
4
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
***....даже минусче ми пернаха......става все по-интересно....
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не може пост 60 да получи 10 - за 1 мин. а пост 61 10 + за по-малко от минута!!!
42
18
 
0
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Интересни писания чета тук,даже си оставих романчето.....
41
31
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да *** и простите гербари! Тоя *** беше арестуван по искане на Швейцария,така нар. червена бюлетина , а не от тиквеното управление. Ако не бяха швейцарците НИКОЙ нямаше да го пипне тука! *** смотани!
40
0
 
0
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Е, тоя спря вече да гребе с пълни шепи мухахахахаха. Ти май си доста ***? Пробвай и ти да гребнеш малко живот ако искаш :)
39
0
 
36
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
Подсъдимите са : лъв и конКонят дава показания:С него , г-н съдия, с лъвът мамехме,насилвахме , убивахме. С него. Той даваше замисълът.Съдията вдига книгата с лицевата страна към коня и го пита:Ти тука виждаш ли к`во пише, БЕ ? Пише закон , ЗА КОН . Разбра ли ? За лъв нищо не пише.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някакъв умник тук ми ръси за тези, които "гребяли с шепи от живота" ха-ха-ха, очевидно той има предвид че всъщност други гребват шепа от техния живот и дорде се усетиш - някой хвърля шепа по дървения ти костюм. Слушайки този ***, на човек му става ясно едно нещо - гробищата са пълни с щастливи хора :)))))
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук обикаля няк`во пуберче, дето се възхищава на мутрите и мечтата му е да го гръмнат като тях. *** никога не свършват :)
36
4
 
5
 
! Отговори
до Пич преди 11 години
хахахахах, не съм червен, на такива коне с капаци като теб им се иска всички да са червени врагове, ясно си пролича що за човек си- аз изразих мнение, ти веднага вкара обидите:))) Твоя глупав ГЕРБ си заминава, на хората им писна от тях
35
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пич, поискаха го от Швейцария...смятай колко голям е станал, последните 2-3 години, ако не беше този иск ГЕРБ-авите щяха да си мръднат пръста на куково лято
34
0
 
12
 
! Отговори
безпартиен преди 11 години
Гледай кви чудесии създават хората - "Палм Джумейра"....
33
0
 
5
 
! Отговори
до Админ преди 11 години
Osiris watching
32
0
 
9
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
Съгласен съм дори не осъден а провесен в кафез за храна на гаргите, както са правили едно време!Жялко че няма да го видим на практика !