Запалиха колата на сина на свидетелка срещу братя Галеви

Леснозапалима течност улеснила горенето
Обновена: 27 май 2012 14:42 | 27 май 2012 14:42,
81
Запалиха колата на сина на свидетелка срещу братя Галеви
Снимка: Bulphoto

Лек автомобил Audi е бил запален на улица “Николаевска” в Дупница на 25 май около 3,45 часа, съобщиха днес от полицията в Кюстендил.

Колата е собственост на 22-годишния Иван Павлов, син на местната журналистка Лидия Павлова, която бе един от свидетелите по делото срещу братя Галеви, уточниха от органите на реда.

Още по темата
Наложило се е екип на Районната служба за пожарна и аварийна безопасност в града да потуши огъня.

Нанесени са сериозни щети на автомобила, като лявата му част е напълно унищожена.

На мястото на инцидента е пристигнала дежурна група от Районното управление "Полиция" в града.

Установено е, че огънят се е разгорял бързо благодарение на леснозапалима течност. Образувано е дознание и вече има заподозрени по случая, посочиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
2
 
! Отговори
До 60 преди 11 години
Съгласен съм,но се чудя как ще се самозастреляг.
57
1
 
3
 
! Отговори
! преди 11 години
Няма да се учудя, ако лично Галев е драснал клечката - за по- евтино и сега се черпават с тези от РПУ- то в близкото кафене- България....
56
1
 
2
 
! Отговори
pet,zhelev преди 11 години
da gi namerim na subora ,tam shte imat koncert,
55
1
 
5
 
! Отговори
Дружба навеки преди 11 години
Смятам, че тези, запалили колата на сина на журналистката, се ползват от негласната защита на РПУ, районната прокуратура и РС на Дупница. Нещо повече: престъпната организация на Галевите си остава непокътната под крилото на посочените институции. Така че в Дупница престъпници, мафия и държавни институции са се омешали като свински черва. И това не само в Дупница - в почти всички малки градчета дълбоко в порвинцията маафията коли и беси и си делят скметовете, шефовете на РПУ, РП и РС властта. Това датира от средата на 90-те години Нима направиха нещо на шефа на РПУ-Бяла Слатина Томи Костадинов? Глобиха го ,колкото да се отчете, че е наказан! Ами на тези от ОДМВР-Перник нищо Ами на тримата съдии от ВАС, ошлевили ОПС-имоти в Приморско нищо. Как съдия М.Тодорова си нае топмагистрати по наказателни дела Д.Доковска и И.Лулчева да я защитават! Нали след това те ще защитават знакови подсъдими (хонорарът на такива юристи се изчислява с 5 знака) пред нея като съдия!
54
4
 
3
 
! Отговори
хуи Балкански преди 11 години
Които плюе по власта/Галеви ,бат Бийко,Тракторо,Кунева,ДС,и други другари.Да живее нашето независимо правосъдие.По чесно по неподкупно и по справедливо нема даже и в Свазиленд.
53
1
 
5
 
! Отговори
Издирват се преди 11 години
Сестри Кушлеви!
52
3
 
3
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 11 години
*** МАЙ ТИ СИ ПАДАШ ПО ХУЙОВЕТЕ ***.ЛЮБИТЕЛ СИ НА ***.ХА ХА .ЩЕ ТИ ГО ПОДАМ МИШОК.
51
1
 
2
 
! Отговори
бг преди 11 години
иджа краиа на бандиъите и те си оема6еажат което е добре ,,,,,зна4и стаьа ги тресе и скоро 6те изгориат ж ада ,
50
7
 
43
 
! Отговори
Тодор Живков преди 11 години
Уважаеми Сънародници,Попрочетох некои от коментарите.Е как никой не се сети да каже'браво на хората,дръзнали да се опълчат на мафиотите галеви.'Малко хора са способни на подобна постъпка ,а като гледам и вас във форума -никой,най малко тези които гледат сеир.Отурсете се от робското самосъзнание и тогава плямпайте герб това,герб онова
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И що скрихте коментарите? Нещо ви наредиха от някъде ли?
48
3
 
20
 
! Отговори
do 60 преди 11 години
Да ти отговоря кратко и ясно: Мяфията си има държава. Няма как държавните лостове които са оплетени с мафията да направят тсакава чистка. Това все едно е да посегнеш на самия себе си. Е, има изключения когато тези връзки между държава и мафия излязат случайно в публичното пространство и там вече няма как...реже се на месо. Пример:"самоубиха" чрез инфаркт Мишо Бирата веднага след като СРС-то се появи по медиите. За к'во си приказваме...министър председателя на България протектира престъпници.
47
3
 
8
 
! Отговори
Ivan Ivanov преди 11 години
Do,,60"E kak da stane tova kato kradzite s v VLASTA i poliziata ....
46
1
 
12
 
! Отговори
mm преди 11 години
До 60 Много точно
45
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицията и МВР знае отлично кои са и къде са всички по-важни бандити в държавата. За 48 часа страна може да се изчисти от тоя ***. Прави се един Ескадрон на смъртта като в Колумбия и Мексико и се отстрелват на място всички ***. След 48 часа страната ще е чиста и красива. Ето това е борба с организираната престъпност.
44
1
 
15
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Някой да е прочел позитивна новина случайно някъде днес?
43
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е много ясно че не говоря за Галеви. кой не знае че са бивши барети? Говоря за онези от 90-те които се изпотрепаха помежду си....като едни братя Илиеви например. Тия Галеви не са борчета но са бивши барети пак под протекцията на комунистите. Все едни и същи защитаваха и Илиеви и Галеви.
42
1
 
13
 
! Отговори
37 преди 11 години
37, за какви борчета говориш? Борчетата бяха яки па улави, както казва народа. Тези са най-опасни, защото са бивши барети и знаят как да деистват.
41
5
 
9
 
! Отговори
qwer преди 11 години
До тъпите червени *** от тази медия: - като се прибирате в къщи първо чукайте *** на собствената си врата,за да не се облещите като отворите и видите червеният х.й закачен за задникът на вашите половинки. Трийте сега пак ще ви го пратя.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахахахха, 21-ви век България :D
39
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стана страшно да живееш в България . Президентът ,премиерът , министърът на вътрешните работи обикалят света и се хвалят как всичко ни е на ред . Защо не питат хората как се чувстват -с най-ниски доходи , с пълна несигурност за живота и имуществото си , с повсеместната корупция .За обикновения българин ще се сетят , когато наближат изборите .Нещастници!