Иззеха дрехи, чанти и обувки менте на Капитан Андреево

Стоката била натоварена в камион с пловдивска регистрация
Обновена: 29 май 2012 15:14 | 29 май 2012 15:14, Красимир Ангелов
3
Иззеха дрехи, чанти и обувки менте на Капитан Андреево
Снимка: Агенция "Митници"

Дрехи, обувки и чанти на световноизвестни марки, всичките менте, задържаха митничари на ГКПП Капитан Андреево, съобщават от Агенция "Митници".

Ментетата са били превозвани от камион с пловдивска регистрация, пътуващ от Турция за България. Камионът е бил натоварен с карго-товар, предназначен за София.

Между декларираните стоки обаче митническите инспектори намират укрити цяла "лятна колекция" ментета от 708 дрехи, 83 чифта обувки и 9 чанти.

Открити са топове "PLAYBOY" и "D&G", тенниски "POLO", "ARMANY" и "DSQARED", ризи "POLO", блузи "GUCI" и "DSQARED", дънки "D&G" "MOSHINO", "DSQARED", панталони "ARMANY" и "DSQARED", чанти "LOUIS VUITTON", обувки "JOHN RICHMOND" и "DSQARED" и чехли "DSQARED".

Особено впечатление на митническите служители е направила много добрата изработка на обувките, която успешно може да заблуди потребителите.

В изпълнение на европейския Регламент 1383/2003 и Закона за марките и географските означения, фалшивите маркови облекла, обувки ичанти са задържани и за случая са сезирани официалните правопритежатели на съответните търговски марки, уточняват от Агенция "Митници".


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 8 години
После ГЕРБ ще ги раздава предизборно
2
0
 
0
 
! Отговори
amii преди 8 години
cvichkarite
1
0
 
5
 
! Отговори
Сиганин преди 8 години
Бате това требе да е операция гащниците?