Спецоперация "Пушачите" разби склад за цигари

Четирима мъже са задържани по време на акцията
Обновена: 30 май 2012 19:32 | 30 май 2012 19:20,
9
Спецоперация "Пушачите" разби склад за цигари
Снимка: архив Булфото

При специализирана операция “Пушачите“ са задържани четирима души, които са участвали в организирана престъпна група за разпространение на акцизни стоки без бандерол.

След проведено разследване на сигнал, подаден от ОД на МВР - Сливен, вчера криминалистите "атакували" склад за съхранение на контрабандни тютюневи изделия в района на гара Искър, откъдето ставало зареждането на цигари без бандерол за София и страната.

В момент на претоварване на контрабандната стока там са задържани  двама мъже от София. В района на склада са заловени и двамата организатори на престъпната група - М.Ц. /36 г./ и Е.Н./32 г./, който е осъждан, регистриран е в полицията за разпространение на акцизни стоки без бандерол и шофиране след употреба на алкохол.

На мястото са открити общо 1 218 800 къса нелегални цигари от марката "Marble". Иззети са също товарен и лекотоварен автомобил.

По случая е образувано досъдебно производство. Четиримата са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: цигари без бандерол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Ко ко кокошка преди 11 години
След забраната за пушене, тази акция ... Нямам нищо против - да ги хващат тея с нелегалните цигари, но според мен това си е чиста проба заблуда - тук играят други интереси - на хора с много пари ... Да не си мислите, че има нещо случайно? В случая "една голяма клечка" прави сечено на друга "голяма клечка". Скоро, съм убедена, че ще се разбере кои са хората и имената им ще лъснат във вестниците. Не са си платили подкупа на "неподкупните" ченгета.
7
1
 
13
 
! Отговори
м преди 11 години
Аз само не разбрах къде е трагедията в тази новина? Голям праз! Боли ме главата че еди кой си разпостранявал такава стока. Не вземат да си седнат на задниците тези мишки ами харчат нашите пари за глупави акции дето след два дни всичко ще е забравено и ще са пуснати всички. Защо само мият очите ни? Строят магистрали а падат дупки.
6
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
vav nova zagora siganskiy kvartal palno sas kontrabandni sigari.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
''маrble''))))))))))))
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в Плевен на пазара не се и крият, явно са в комбина
3
1
 
6
 
! Отговори
MARBLE преди 11 години
to taz marka mnogo izvestna be :) :) :)
2
1
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
*** никой не ги закача те продават цигари за бистришкия тигър!!!
1
3
 
20
 
! Отговори
Българин преди 11 години
И на нашият пазар, и на пазарът близо до офисът ми, орди *** нападат хората с викове "цИгари, цИгари !!!"... все чакам да видя как ушевите терминатори ги просват по очи и ги закопчават с белезници... ама явно няма да дочакам, не и докато *** е шеф на МВР !!!