Баретите сгащили Куката при Русата Златка

При акцията плевенският наркоиграч молел да не го снимат
4 юни 2012 07:36,
213
Баретите сгащили Куката при Русата Златка
Куката се славел в подземния свят с агресивния си нрав. Снимка: МВР

Камен Балбузанов-Куката, който е сочен за един от най-близките хора на наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки, е задържан в леглото на плеймейтката Златка Райкова, известна като Русата Златка.

Миналата седмица по искане на прокуратурата освен плевенския наркоиграч Куката служителите на ГДБОП закопчаха още трима, работили за бандата на гърка - боксьора Сашо Пацов, Кирчо Руския и председателя на фенклуба на Левски "София-Запад" Антон Калчев-Тони Застраховката.

Още по темата

От известно време Камен Балбузанов, който иначе живее в Плевен, започнал да се подвизава в столицата, а основната причина за пътуванията му била новата му любов Златка Райкова. Когато ченгетата нахлули в жилището на Русата Златка, заварили Куката да я прегръща.

"Моля ви, само не ме снимайте, за да не ме види жена ми", примолил се Куката, цитиран от в. "Монитор".

Той обяснил, че законната му половинка не знаела за забежките му. Освен това бил сигурен, че по този начин ще се измъкне от полезрението на антимафиотите.

Куката се славел в подземния свят с агресивния си нрав и безскрупулното си поведение. Срещу Балбузанов има издадени 11 присъди, основно за хулиганство. Той като по чудо оцелял след два атентата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вкъщи си отиват още Камен Балбузанов-Куката и връстникът му - Кирил Муртов, съобщи още Би Ти Ви.
102
1
 
5
 
! Отговори
Vladimir преди 11 години
Zlatke kakav hi laif ste vie che ne moga da se setia prestapnik i prostitutka!A i kakvo plashish horata debila shtel da gi prebie nali znaesh nai ve4e ti che rano ili kasno ili gi ubivat tezi ili vlizat v zatvora a ti milichka hvashtai nekav balamurnik che mladite macki vdigat nivoto na stari lavri ne stava....
101
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 11 години
Това на снимката не е Куката. Да му бяхте намерили поне истинска снимка - има в нета колкото искаш. Подобие на журналисти сте вие.
100
0
 
4
 
! Отговори
ko3o преди 11 години
zlatke, shto ne mi zasmuchesh .k....ra?
99
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей тъй става тя като като се отплеснеш на ***. Плющи си чикиите да ти е мирна главата
98
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обикновенно когато ти падне нещо в "стил Златка" гледаш да и изплющиш сандалите набързо....А тоя нашия го заковали да я ПРЕГРЪЩА....облечен в розова риза..хаха..абсолютен ***,нали Златке!?!?!
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този е известен още от средата на 90-те в Плеен да ге. От 16-17 годишен се правеше на гангстер по дискотеките , тогава беше времето на доктор Албън и Коко Джамбо :). И вече 18 години по късно все още е актуален и е най известната плевенска мутра. Идол на две или три поколения ученици, не ви лъжа всички младоци в плевен му се възхищават.
96
0
 
10
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Няма една жена доцент да покажат по телевизията, а само ей такива като русата!
95
0
 
11
 
! Отговори
Читател преди 11 години
Ами то народът го е казал много добре " Краставите магарета през девет баира се намират " !
94
2
 
2
 
! Отговори
СМОТЛАТА преди 11 години
я да питам дали е верно ,че не го прочетох името на Лъчезар Илиев Димитров по прякор Белята ,що го нема усред арестуваните и дали е верно че той топи на прокуратурата ,щото уж беше десната ръка и левио джоб на Таки па нещо го покриха, се излазя сух, търсят го една година, той се крие и после го пускат, зер много услуги върши на обвинението, те такива джуджета като него да ивма ама и повече и всичките ще ги заловят
93
0
 
9
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Долна лъжа ! Тъй не я прегръщал , а я обискирал за подслушватели ! Така , че да не се притеснява съпругата му .
92
0
 
1
 
! Отговори
Varnenec преди 11 години
Do Стамат, ama ti mai mnogo se palish na tazi tema. Za mene ima edna Kuka i tq e ot seriala, a takiva psevdo mafiotcheta ima koi da gi bode.
91
6
 
2
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
до 109 , твойта пък като не е купена какво от това? можеш само да си избършеш г*за с нея. Яд те е че нямаш 2лв. в джоба, а яките пички не обръщат внимание на смотльовци като теб...кога ще свикнеш че света е несправедлив.
90
4
 
18
 
! Отговори
м преди 11 години
Всеки мафиот требе да иде в затвора. Още повече като се занимава с наркотици. Може ли такава простотия! Аман от ***. Какъв хай-лайф? Сбирщина на елитни ***. Жени без образование. Купени дипломи с пари или чрез друг способ. Това са празни жени без грам мозък в главата.
89
8
 
7
 
! Отговори
kaka Anka преди 11 години
Точно така злате, ние лапаме големите пиш.и а вие мухите,и сички се *** като видят приятеля ти защото са *** а той не е!Псевдо мафиоти - той е истинския мафиот,ние сме истинските *** с големите възможности а вие сте ***
88
1
 
41
 
! Отговори
К*РА МИ ЯНКО преди 11 години
какъв Хай лайф можете да бъдете и на базата на какво имате самочувствие, русата я нае*аха в Острова на изкушението, черната пък при Слави трифонов гонеше михаля сложихте по един силикон в устата и циците, коригирахте си носовете някой *** плати да станете по веднъж мис плай мейт и вече си мислите че сте едва ли не със "Синя кръв" и английско потекло.
87
1
 
3
 
! Отговори
и.и преди 11 години
чакам си отговора уважаема Златке!?
86
4
 
21
 
! Отговори
и.и преди 11 години
какъв морал проповядваш? (към Златка Райкова ми е въпроса), това си е *** история да спиш с чужд мъж.. и какво като някой са бедни, богаите нямат ли комплекси? това да гледаш беден човек с пренебрежение не е ли коплекс м?
85
3
 
5
 
! Отговори
boiko valchev преди 11 години
tozi *** kukata da go pratqt vav zatvora dokato e jiv,ot tam da ne iziza.celiq grad znae sas kakvo se zanimava.edin den staj nqma a kara koli za hilqdi,da varvi da gnie po zatvorite kadeto trovi decata.vav pandiza mu e nqstoto na tozi pomiqr.*** da 6ibat
84
2
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 11 години
До Varnenec: Ти или си *** или се правиш на такъв... Прочети статията и виж,че се отнася за един *** от Плевен,а не за измислен филмов герой от сериял...