Спипаха проститутки по обява във вестниците

Сред задържаните в спецакцията във Варна е и сводничка
5 юни 2012 16:52,
51
Спипаха проститутки по обява във вестниците
Снимка: Булфото

Четирима мъже и още толкова жени бяха задържани при спецакция на полицията във Варна, насочена срещу проституцията и сводничеството, съобщиха от областната дирекция на МВР.

От полицията информират още, че клиентите били набирани чрез обяви в няколко печатни медии. 

Оттам припомнят, през 2011 г. Варненският районен съд осъди 22 жени за получаване на средства по нетрудов и неморален начин. 

Иначе трима от арестуваните са се занимавали с проституция, а четвъртият, който е таксиметров шофьор, е возел момичетата за платена любов. 

От четирите жени пък три са проститутки, а едната е и сводница. В хода на полицейската операция са претърсени четири адреса и една кола. 

Три от жилищата са на територията на морския град, а четвъртото е в Белоградец. Там са намерени и иззети множество телефонни апарати и СИМ-карти, пари и счетоводни отчети за разпределяните суми. 

Парите, които проститутките получавали от клиенти, се делели 50 на 50 със сводниците, като "труженичките" се отчитали на "началниците" си редовно. 

На всички задържани са издадени заповеди за 24-часово полицейско задържане. Докладвано е на прокурор във Варненската районна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da se legalezira kato v holandia i lekata droga ,togava ste ima i mnogo turizam i rabota za mnogo zeni,
19
0
 
4
 
! Отговори
ti_gonish преди 11 години
To da sa samo prostitutkite problema v taq darjava s med da gi namajesh..
18
3
 
21
 
! Отговори
sofeto преди 11 години
Услугaта си е услуга и трябва да се заплащат а "социалните работнички" да си плащат ДДС и данък печалба. Решение! Дянката да им върже по един касов апарат на "П....."(като на бензиноколонка), директно свързан с НАП!!!
17
0
 
12
 
! Отговори
jiko преди 11 години
SPETE SPOKOINO, VSICHKITE 3 MAJKI I 3 JENSKI PROSTITUTKI SA ZALOVENI V SPEC AKCIA!!!! BRAVOS!!!
16
3
 
6
 
! Отговори
Цвъ преди 11 години
И сега как ще плащаме глобите, в брой или в натура ?
15
0
 
18
 
! Отговори
до номер 8 преди 11 години
Да те светна,че очевидно не си наясно. Вярно е, че проституцията не е забранена, ама сводничеството е. Това пък да ги съдят по чл.300 и някои си от НК за изкарване на доходи по нетрудов или неморален начин е стара ракия. Преди няколко години ги бяха поопукали бая в Пазарджик. Истината е проста-хващат тия, дето конкуренцията ги топи и не си плащат.
14
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Варненският районен съд осъди 22 жени за получаване на средства по нетрудов и неморален начин. - Защо да е нетрудов и неморален? На Калина Илиева постъпката е много морална! Това е България! Много жалко и смешно!
13
2
 
22
 
! Отговори
има и още преди 11 години
Таксиджиите също доста активно участват, много от тях разчитат най-вече на обслужването на вертепи. Ако ударят и таксиджиите, проституцията ще намалее с 60%.
12
1
 
0
 
! Отговори
Легендата преди 11 години
Batman Beyond Return of the Joker Uncut - 2002 xvid ws dvdripmentary [Honeyko]
11
1
 
11
 
! Отговори
gomor преди 11 години
до 6Дваж по-шашнат. Нещо не вдявам каква е връзката на СИМ картите и телефоните. "Получаване на средства по нетрудов начин" значи да те плющие загорял тираджия не било труд, да ти посинеят бузите от свирене също. Порно актрисите и музикантите в духов оркестър също не се трудят!?!?А тая на снимката *** ли е или някоя монахиня си сменя спуканата гума?
10
0
 
8
 
! Отговори
ТТ преди 11 години
Хахахахахаха сетила са мара да са пообара
9
0
 
23
 
! Отговори
За добри резултати преди 11 години
Веско Маринов издава нова песен. Крайно време е Цветан Цветанов да бъде похвален за шерлок - холмските си умения. Е, Галевите избягаха, ама това е дребна работа. Само двама са. А тези: ЧЕТИРИ х ЧЕТИРИ.
8
0
 
12
 
! Отговори
хах преди 11 години
Който не киха - така става ... на всички ни е ясно. Защо поне не се излагате с такива "акции" ?!?
7
2
 
17
 
! Отговори
/m преди 11 години
В България проституцията не е забранена. Пореден кьорфишек.
6
1
 
16
 
! Отговори
егати държавата преди 11 години
...."и след като си платиха на съответното РПУ ,бяха пуснати .....",без изненади!
5
0
 
24
 
! Отговори
Шашнат преди 11 години
Айде бе?!?! Това сериозно ли?!?! В България верно ли има проституция?!?! За сефте чувам такова нещо.. :) ;) :) Сигурно е била адски мащабна и култова милиционерска акция! За която милиционерите участвали в нея са получили за награда почетна грамота,преснимана на ксерокс и безплатен билет за концерта на Веселин Маринов по случай 50-годишнината му! За следващата им акция им препоръчвам ГОРЕЩО да "потърсят" в повечето така наречени "сайтове за запознанства" където ще падне "голям улов" определено!
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво ама как са ги спипали умници, хайде да тръгнем по пътищата да видим колко си се разкарват е тъй ама никой не ги спипва.
3
3
 
42
 
! Отговори
кар преди 11 години
Браво, на героите от МВР , хванаха няколко *** да си го слагат за пари, направо медал ще им дадем , а Галевите с милионите кучета ги яли.
2
0
 
45
 
! Отговори
ченге преди 11 години
Спецакция! Колко респектиращо звучи! А си е чиста дивотия.Та в почти всички вестници - да не споменаваме електронните медии - има обяви от *** или публ.домове. Кого заблуждават ченгетата? Спецакция има само там, където не са си осигурили опека от РУ на МВР.Що не се занимавате с нещо по-сериозно?
1
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Scetovodni otceti bez da imat Glaven Scetovoditel,eto ot kakvo moze da se pouci Administraciata