Три пъти за три часа викат млада двойка в полицията в Шумен

Двамата били без документи, уринирали, а накрая се и сбили
Обновена: 21 юни 2012 15:19 | 21 юни 2012 12:33,
65
Три пъти за три часа викат млада двойка в полицията в Шумен
Снимка: архив, Булфото

Млад мъж и приятелката му само за три часа бяха викани три пъти в Районното управление на полицията в Шумен.

Около 22.30 ч. снощи при обход полицейски служители забелязали момче и момиче, които били седнали в островчето под часовника на кръговото движение на пл. "България". Момчето пиело бира и полицаите им поискали документи за самоличност.

Двамата казали, че не ги носят, заради което били отведени в полицията да установяване на самоличността им.

30-годишният М.Н. и 21-годишната му приятелката И.Р. си тръгнали с по един акт по Закона за българските лични документи, а момчето и с акт по Наредба 1 на общината заради това, че консумира алкохол на обществено място.

Минути след като си тръгнали е получен сигнал, че момче уринира пред входа на общината. Малко преди пл. "Кристал" момчето е открито по даденото описание.

Оказало се, че това е М.Н., който малко преди това е освободен от полицейското управление. В крайна сметка станало ясно, че не той, а момичето уринирало пред общината и извършвало непристойни действия, заради което и двамата са върнати отново в районното управление. 

Момичето се сдобило с още един акт, след което и двамата са освободени.

След по-малко от час е получен сигнал, че край Руски паметник мъж нанася удари на млада жена.

Пристигналите на място полицейски служители установили, че това са познайниците им М.Н. и И.Р. Двамата отново са отведени в полицията и след като са предупредени да спазват обществения ред, са освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
5
 
32
 
! Отговори
До засегнатия 19 преди 11 години
Ако "куките" не преследват простотията на пияните ***, кучетата ще ви се смеят, че се плющите по ачик от тях.
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При обжалване!Наредвата ще бъде сметната за нищожна!Ареста ще е неправомерен извършен я от КАТ я от Общинска я от други дето не им е много работа и не си знаят правата - така ,че и за документи ще излезе ,че не са били длъжни да предоставят!Напрактика ,а за оповестяване на новината и тенденциозност при арестите да не говоря!
18
1
 
31
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 11 години
И сега актовете кой ще ги плаща? Тия сараоши ли? Да-да, ще минат в статистиката, а след пет години - несъбираеми. А после ще се бием в гърдите колко нарушители са хванати и колко глобени... Аз лично имам пет несъбираеми акта, да почиват в мир! ;)
17
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да обжалват. Нашият съд всеки оправдава !!!!
16
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че по тая наредба всички скамейка партита в парка трябва да се преследват от закона и всеки с биричка в парка да отнесе акт. Егати и малоумното , мисля че специално това за пиенето на обществено място куките са си го изчоплили от за*ниците.
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес продължават......
14
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пиеш....пикаеш...биеш. Това нормално! Ама па за три часа три акта си е направо постижение!
13
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Във конституцията да пише ,че е забранено????НЕ тогава айде дело и край със закона!!!!
12
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая държава наистина е пълна с ***!!!Аз ви казах на чист български в шумен има улица от над 100 заведения и те са прокарали тоя "закон" имат общинска която работи да дава актове на не подозиращите изобщо за такова нещо което е извън законодателството на България ,а вие ми давате минуси.Затова и си заслужавате мутра сикаджия да ви е примиер и да работите за 300 лв.Не си заслужава и да се боря за вас вие сте нещастни човечета!!!
11
0
 
34
 
! Отговори
от 7 преди 11 години
А то за Шумен било Много весела наредба : "Чл.14А. ЗАБРАНЯВА СЕ: ( Нова,Реш.475 от 20.10.98 г.) Продажбата и консумацията на семки, освен на откритите спортни бази." обаче аз в тая наредба нищо за пиенето на обществени места не видях , ако някой намери текста моля да го постне да се посмеем . :)))
10
53
 
32
 
! Отговори
Kурцио преди 11 години
В провинцията е така. Там живеят брутални и примитивни същества/
9
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо е минуса може ли Шумен да има 1000 заведения и да има такова лобистко решение ???Я я не знаех ,че там е забранено да не си в кръчма ,а да видим нии сега като се разчуе!
8
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
xa xa xa
7
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво по дяволите ще рече общинска наредба за консумиране на алкохол??В случая някои *** общинар е решил да рекетира всеки гост на тъпия шумен и да го вкара в улицата на заведенията задължително.Копоите-полу лигитимни общинска са ги арестували което е малко въпрос на юристите какви са им точно правата на тея смешници.Смях ,а в Бургас ако додат ще има бои и сълзи!
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Наредба 1 на общината заради това, че консумира алкохол на обществено място."??? "3) Забранява се провеждането на сватбени, семейни, фирмени и други тържества и събирания, на нерегламентирани места улици, площади, градинки, паркове и други обществени и частни имоти, водещи до нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите. Забранява се употребата на алкохолни напитки и други упойващи вещества извън определените по съответния ред места." това ли визирате ?
5
7
 
71
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
А, тия пияндурници пред Народния театър защо никой не ги глобява за употреба на алкохол на обществено място?!
4
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати ***!
3
3
 
70
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Каква поредна селска драма!!!
2
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що си мислиш,че не и е теглил......
1
2
 
89
 
! Отговори
Грую преди 11 години
шо не й теглил една *** насред центъра?