Хамстера сгащен при акция срещу склоняването към проституция

Той прибирал заработените пари, още двама души са задържани
27 юни 2012 15:22,
25
Хамстера сгащен при акция срещу склоняването към проституция
ГДБОП спипаха Хамстера и още двама души. Снимка: МВР

Антон Петров-Хамстера е задържан при спецакция на ГДБОП и Националната следствена служба, която разби   организирана престъпна група за склоняване към проституция, съобщиха от МВР.

В хода на операцията са арестувани трима души.

В 12.55 ч. на Летище "София" са спрени за проверка непосредствено преди полет за чужбина две жени, работещи в модна агенция, и придружаващият ги мъж.

Извършен им е личен обиск. Иззети са 3 преносими компютърни конфигурации, 3 SIM карти на български мобилни оператори, 3 SIM карти на белгийски мобилни оператори, договори за наем на помещения в чужбина. Тримата са разпитани като свидетели.

Още по темата

По време на операцията са задържани за срок от 24 часа двама мъже, за които има данни,  че са събирали пари, заработени от проституция. 26-годишният Ц.Ц. е служител в охранителна фирма, криминално проявен, а 29-годишният М.Й. – собственик на модната агенция.

Те предавали парите на Антон Петров-Хамстера, който е с криминална регистрация за побой на обществено място през 1997 г., криминално проявен за отвличане през 2009 г., припомнят от МВР.

Предстои повдигането на обвинения на тримата задържани.

По-рано днес стана ясно, че Хамстера е задържан на столичния булевард "Г. М. Димитров". Той се е придвижвал с джип "Мерцедес", когато е бил изненадан от антимафиотите.

Това не е първият арест на Антон Петров.

През май той беше задържан от полицията заради оперативна информация, че подготвя покушение срещу председателя на Софийския градски съд Владимира Янева. Тогава на Хамстера му беше съставен само предупредителен протокол.

Преди това пак се разигра подобен сюжет, когато Хамстера беше задържан заедно с бургаския наркобос Димитър Желязков-Очите.

Двамата обаче бяха пуснати от ГДБОП, след като подписаха предупредителни протоколи, тъй като бяха заподозрени за готвено покушение срещу антимафиота Валентин Цоновски.

Антон Петров-Хамстера е обвиняем по делото "Октопод". Първоначално той беше задържан и като част от организираната група за отвличане "Наглите", но участието му не беше доказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
Исето Ф. преди 11 години
да не го държите повече от 24 часа ей терористи такива.Понеже почва кръвно да вдига,свят му се вие,болки в главата.А и да му се извините за неудобството
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подремнахме си, ама иде време за поредния доклад от Брюксел. Затова ще бутнем дежурните бандити за по 24 часа в кауша, белким брюкселци се впечатлят. Даже две *** изпуснали самолета, значи мноого се грижим за морала в Европа.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ееее, до кога ще ни го търкалят този хамстер. Толкова ли са зле тези в правосъдието и не могат да го тикнат зад решетките.
18
0
 
5
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Прав беше Бойчето за едно - ченгетата са луди! (умора нямат и само се потят) Забрави само да поясни, че най-луд е министърът им...
17
2
 
18
 
! Отговори
ТОТАЛИТАРИЗЪМ преди 11 години
Причината двамата да посетят ГДБОП била, че автомобилът на Антон Петров бил задържан от антимафиотите заедно с неговия шофьор и още двама мъже по неизвестни причини. След като близо два часа те престояли в сградата на столичния бул. "Цариградско шосе", в крайна сметка лично директорът Станимир Флоров разяснил на Траянова, че клиентът й ще бъде арестуван за 24 часа без да му повдигат обвинения.Защитничката пък била съпроводена до изхода без изобщо да види заповедта за задържане. Не бил съставен и обичайният предупредителен протокол, който стана емблематичен за предишните два ареста на Петров.Междувременно обаче от прокуратурата анонинсираха неофициално, че следобед той ще бъде привлечен към наказателна отговорност без да уточняват за какви деяния.Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.(2) Никой не може да бъде задържан, подлаган на оглед, обиск или на друго посегателство върху личната му неприкосновеност освен при условията и по реда, определени със закон.(3) В изрично посочените от закона неотложни случаи компетентните държавни органи могат да задържат гражданин, за което незабавно уведомяват органите на съдебната власт. В срок от 24 часа от задържането органът на съдебната власт се произнася по неговата законосъобразност.(4) Всеки има право на адвокатска защита от момента на задържането му или на привличането му като обвиняем.(5) Всеки има право да се среща насаме с лицето, което го защитава. Тайната на техните съобщения е неприкосновена.
16
0
 
12
 
! Отговори
bigbadboy преди 11 години
мдааааа...много трудно се лови мишка,да не говорим за хамстер...
15
7
 
13
 
! Отговори
revlio преди 11 години
нещо се прави ама какво ли и в герб не знаят щото резултати няма аама няма другИ нещо се прави ПРАВИ СЕ ЕДНО ГОЛЯМА НИЩО
14
25
 
9
 
! Отговори
revlio преди 11 години
до 15 аз СЪЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ щото рапиляха другите комунистически организаций и спонсорите им бсп ,ндсв ,сдс,дсб,атака и се опитват успешно да се коалират с дпс нещо правят тое ясно .... само за себе си, в бг като си дойда и се чувствам като цар е не е приятно да гледаш бедните и просяците но все пак се чувства че нещо се прави СТАНДАРТА В ТЕРИТОРИЯТА ПАДА НЕПРЕКЪСНАТО
13
8
 
28
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 11 години
Абе какво ни замахальосват с някви показни акций на хора с Зоологически прякори?!? НОВИНА ще е следното:ГДБОП задържа цялото правителство на Герб в Министерски съвет и менторите им от Позитано,а Главния Прокурор е заповядал "На колене..вие сте престъпници"!!!!!!!
12
1
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Я да видим сега дали това ще бъде поредното престъпление в което ще бъде обвинен и съответно пуснат под гаранция.Интересно ми е да ли ще доживее присида или ще го гътне я конкуренция я боса щото му е дошло времето.
11
11
 
15
 
! Отговори
revlio преди 11 години
КАКВО СА СВЪРШИЛИ герб палячовци лобистки закони и скриха 1 милион човека на преброяването или с товаЗабраняват производството на заготовки за цигари аргументът за него е, че пушачите и търговците пълнели тубите с нелегално търгуван тютюн или такъв собствено производство и ги продавали в кутии от вече изпушени цигари
10
11
 
19
 
! Отговори
revlio преди 11 години
и не разбрах за какво е обвинен или БГ ей тъи си те прибират особенно пък тия на летището 3 лаптопа... 3 сим карти ...3 сим карти на белг....договор за наем в чужбина а пък хамстера с го спрели във връзка с това.........ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА САМО СА ИЗТЪРВАЛИ САМОЛЕТА
9
21
 
13
 
! Отговори
ппанцхо преди 11 години
Даже само това да свършат от ГЕРБ си заслужават властта.Браво!
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все ги сгащват, а все са на свобода. Интересни неща стават
7
2
 
14
 
! Отговори
Адв.Марковски преди 11 години
Задържаните на летището ще бъдат пуснати до 24 часа. Не не законно да притежаваш лаптоп, СИМ карта и т.н. Клиентите не са хванати в момент на престъпление. Ако са използвани СРС, то думите им не са тълкувани правилно. Ще докажем, че момичетата са отивали да пазаруват. Придружавани са от охрана, защото в Белгия има лоши ***, и нашите момичета ги е страх.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега да задържат и очилатия Хамстер и всичко ще си дойде на мястото
5
9
 
19
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Абе този Хамстер защо не го затворят в една клетка с червеният Хамстер от БСП-то да заформят една двойка нали са от една и съща "порода мишки" с различен пол, нали така,тя църквата се противи малко на тези двойки,но червеният дупедавец ще уреди нещо с обещания и лъжа, той е велик в тази област.
4
9
 
12
 
! Отговори
iliqn преди 11 години
Bravo mom4eta nai posle ima svetlina vuv tunela sled 22 godini,na anarxiq i bezvlastie...
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Петров-Хамстера ако беше в Бразилия,Турция или Китай щеше да получи най-малко 20 години затвор.В Бг човека се подиграва със службите.Луда работа
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dobre de kava policia ste vie ,i kav sad .vie shte si napravo maloymnici ili ,az sam maloymnia ,toia bacil tyk napravil tova tam napravil onova i si deribeistva dosega tazi otrepka zashto nee v zatvora ili niakoi ot bogatite paraziti go zakrila ,ami shtom e taka vseki da se opravia sam ,ako biax az potarpevsh ot nego bix go ybil.