Мистър България сгащен ведно с Хамстера

М. Йончев прибирал парите от проституцията и ги предавал на Петров
Обновена: 27 юни 2012 20:51 | 27 юни 2012 16:18,
88
Мистър България сгащен ведно с Хамстера
Мирослав Йончев. Снимка: MY Agency

Мистър България 2003 Мирослав Йончев е единият от арестуваните при акцията на ГДБОП, при която бяха задържани Антон Петров-Хамстера и 26-годишният Цветко Цветков, работещ като охранител, съобщиха от прокуратурата. 

 

Вече са повдигнати обвинения на Хамстера за ръководене на престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция. 

По рано днес от МВР съобщиха, че при спецакция е разбита организирана престъпна група за склоняване към проституция.

Непосредствено преди полет за чужбина на Летище "София" са били спрени за проверка две жени, работещи в модна агенция, и придружаващият ги мъж.

 

По време на операцията за 24 часа са задържани 26-годишният Ц.Ц., служител в охранителна фирма, криминално проявен и 29-годишният М.Й. – собственик на модна агенция.

Повече от година из медиите се носи мълвата, че модната агенция на Мирослав Йончев „MY Agency“ е покровителствана от Алексей Петров-Трактора, чиято дясна ръка пък е арестуваният при настоящата акция Хамстера.

Според схемата Мирослав Йончев прибирал парите от трафика на жени и ги предавал на Хамстера.

Още по темата

Все още не е ясно дали агенцията е използвана като "параван" на престъпната група, съобщиха от прокуратурата. 

Антон Петров е подсъдим заедно с Трактора по делото „Октопод“. Името на Хамстера изплува и по другото мегадело „Наглите“.

Според публикациите чрез манекенките на „MY Agency“ Алексей Петров е събирал вътрешна информация за родни политици и бизнесмени.

В портфолиото на модната агенция е написано, че тя се оглавява от тесни специалисти в областа на модата, спорта и медицината и е създадена от топ модели за топ модели.

“MY Agency” е основана през 2007 година с президент Мирослав Йончев, който е магистър “политически мениджмьнт”, завьршил е политология в СУ и 1-ва английска гимназия София.

29-годишният мъж освен че е носител на титлата Мистър България за 2003 г., е и най-скъпият български мъжки модел. Освен това е световен шампион по фитнес (Москва 2003), първи подгласник на “Мистър Вселена” от Хановер през същата година.

Предстои на тримата задържани да бъде поискана мярка "задържане под стража". 

Информацията е актуализирана в 17.20 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
40
 
! Отговори
Бай Цало преди 11 години
Е сега вече ще стане мис, България ако не си е такъв от по рано.
51
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много сте смешни журналята като напишете нещо за някой "мистър...", "мис...", "звездата от шоуто...", "фолк дивата..." и други подобни ***. Пишете така все едно такава *** са нещо. По скоро точно обратното - за всичките такива "VIP" *** трябва да има едно на ум че най-вероятно са протежета на някой мутренски бос, че имат връзка с такива среди. И изобщо защо ни занимавате с "новини" за всичката тая ***? Нима това е значима, достойна за уважение част от обществото?
50
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ау, ще го схрускам това момче ;) най-сетни и на жените да напълнят очите
49
0
 
15
 
! Отговори
Eлена преди 11 години
С конкурс в БДЖ(да източваш нафта),с конкурс в Митниците(след смяна да броиш пачки),с конкурс "модел"(сетете се за какво).И напомпани със самочувствие,чак да се чудиш,уж"калинки",ама литнали от надуване.Е,там нормален(честен)човек и с езици,дипломи и кадърност- не може.(защо да се пречка).
48
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми тоя Мистър бг не ви ли прилича на мъжка простетутка.
47
1
 
27
 
! Отговори
Питам се преди 11 години
1. Този бивш"Мистър Бг" обслужва ли срещу заплащане богати баби и чичко-паричковци-меки китки?2. Трафикираните извън страната манекенки не са ли били наясно какво ще работят зад граница?Ако са били подлъгани с фалшиви обещания, това е много лошо.Но ако са се редили на опашка, за да бъдат избрани за високо платени компаньонки в чужбина, тогава не виждам никакво престъпление тук, освен ако не са укривали доходи, та да не плащат големи данъци. Която е решила да стане к/ва, ще успее и без посредник
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това ли е новата версия сега!:)))))
45
1
 
18
 
! Отговори
Санди преди 11 години
Защо от МВР е издадено разрешително на ЦЦ за охранител,след като е криминално проявен.Не е луд този дето яде баницата,а този,който му я дава.
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а този "мистър България" дали е фигурирал в ценоразписа?
43
1
 
3
 
! Отговори
Е,...И? преди 11 години
Споразумение и Условно ---,ако си плащат!
42
0
 
15
 
! Отговори
"МОДНИ АГЕНЦИИ преди 11 години
Модните агенции ФЪФ Бг ,са узаконените съдържателки на *** ,които биват предлагани в техни ---АЛБУМИ!
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо са ги спрели,защооооооо?Тук нищо няма да им направят,веднага да ги пускат да идат в Белгия!
40
0
 
17
 
! Отговори
НО ИМИДЖ преди 11 години
Новото име на баш мутрите е:--------''ОЛИГАРХ''------
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали черната Златка, Дорис Дилова и Силвия Радулова не са "модели" на тази "агенция",а? Справка - сайта на агенцията. Иначе е вярно, че много от манекенките проституират, независимо коя им е агенцията. В случая Йончев може да е изгорял напразно или просто да е поредната жертва на междуособиците в престъпния свят между хората на трактора и покровителите на цецко. Следва 3 г дело и оправдателна присъда: )))
38
0
 
23
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
ха на бас че ще е невинен най късно на втора инстанция :)
37
1
 
11
 
! Отговори
Истинските преди 11 години
агенции не предлагат. Каталозите за *** се правят по друга схема. Освен това, момичетата имат избор, точно самосиндикално да се предлагат, щом са пълнолетни, не можеш да им забраниш. Другите измислени "модни агенции" са просто параван точно за проституция. Пак казвам, *** при истинските модели като процент са точно толкова, колкото са в другите професии.
36
0
 
27
 
! Отговори
aston villa преди 11 години
Манекена в затвора и всички затворници ще са доволни, даже и други с престъпления ще се предадат, за да му спукат ***.
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха :)) смешно! пиронков, какво е усещането?
34
4
 
6
 
! Отговори
do25 преди 11 години
Ей земеделец , че точно най - големите мутри са бивши барети бе , морков ! Галеви ? Тоя де духна с 1.5 млн ? Младите са *** , това е проблема ! И 20казарми да си изкарал , като идеш да теглиш кредит и като ти хакнат 20 % лихва , ще се посе***
33
12
 
10
 
! Отговори
Яна преди 11 години
е права. Не мислете, че всички модели са ***. Това просто не е така. Не, не съм манекенка. Мъж съм, пак без да съм манекен. Просто знам нещата и се дразня да се слага петно и всички под общ знаменател за дадена професия от *** които не са виждали модел освен на снимка. Там *** като процент са точно толкова, колкото навсякъде другаде и във всяка професия. Като при медицинските сестри, например.