Пак изненадаха Хамстера, арестуваха го в "Мерцедес"

По неофициална информация ще му бъдат повдигнати обвинения за трафик на хора
Обновена: 27 юни 2012 11:28 | 27 юни 2012 11:28,
46
Пак изненадаха Хамстера, арестуваха го в "Мерцедес"
Нов арест за Хамстера, очакват се този път обвинения. Снимка: архив, Булфото

Антон Петров-Хамстера е бил арестуван снощи след операция на ГДБОП, съобщиха от МВР.

Според БНР Хамстера е задържан на столичния булевард "Г. М. Димитров". Той се е придвижвал с джип "Мерцедес", когато е бил изненадан от антимафиотите.

От МВР посочиха, че ще дадат информация за причините за ареста по-късно днес. Знае се само, че става въпрос за тежко престъпление.

Според неофициална информация се очаква Антон Петров да бъде обвинен в участие в трафик на хора.

Адвокатът му Ваня Траянова коментира за БТА, че в документацията, с която се е запознала по повод на задържането, не се споменава той да е част от организирана престъпна група.

Това не е първият арест на Антон Петров.

Още по темата

През май той беше задържан от полицията заради оперативна информация, че подготвя покушение срещу председателя на Софийския градски съд Владимира Янева. Тогава на Хамстера му беше съставен само предупредителен протокол.

Преди това пак се разигра подобен сюжет, когато Хамстера беше задържан заедно с бургаския наркобос Димитър Желязков-Очите.

Двамата обаче бяха пуснати от ГДБОП, след като подписаха предупредителни протоколи, тъй като бяха заподозрени за готвено покушение срещу антимафиота Валентин Цоновски.

Тогава Митьо Очите категорично отхвърли тези твърдения и помоли името му да не се замесва с това на Антон Петров. Желязков обясни, че е бил привикан за разговор, но това било нормално, при положение че наскоро е излязъл от затвора.

Антон Петров-Хамстера е обвиняем по делото "Октопод". Първоначално той беше задържан и като част от организираната група за отвличане "Наглите", но участието му не беше доказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще се казвам Вуйо, заекът ще се казва Зуйо... Тогава хамстерът казал: - Ааа, аз няма да участвам!
41
0
 
3
 
! Отговори
Исето Ф. преди 11 години
То драги ми мили прокурори и съдии,алчноста и лакомията не води до нищо добро.Един ден или вие или наследниците ви ще разберете това,мръсните пари само беди след тях!
40
0
 
5
 
! Отговори
Исето Ф. преди 11 години
Така беее,подигравайте ни се още,поредниа му арест,това да не е някаква лотарийна игра?Колкото повече те арестуват,качва ти се имунитета. А пък в края на годината ще дадеме отчет и ще кажат виждате ли колко много ареста сме направили.Ти драги ми Хамстерчо с това пре-богато криминално досие си за 30год.затвор,но не и в БГ.Ще легализираме дрогата понеже са пълни затворите,СМЯЯЯХХХХ.Е как няма да са пълни,с 2гр. кокаин и си за 4год. вътре,крадеш дамска чанта 8год. и т.н.
39
1
 
6
 
! Отговори
Mарто преди 11 години
И да не го държите повече от денонощие, че сигурно ще му стане много гадно, ще се психяса, ще вдигне кръвно милото момче, моля ви, той е добър и всичко...
38
0
 
5
 
! Отговори
отговор преди 11 години
***.Нали винаги те са виновни
37
1
 
0
 
! Отговори
ANDON преди 11 години
SLED 2_3 DNI STE IMA DRUGA IZNENADA,ADA6A SI OTIVA
36
0
 
11
 
! Отговори
SSS преди 11 години
След 72 часа е свободен!Защо хабите енергия и парина вятъра???
35
3
 
35
 
! Отговори
Обикновен преди 11 години
Лично на мен Хамстера,Трактора и дрл подобни са ми най-малкия проблем1 Искам да знам ,кой окраде държавата , разсипа икономиката и селското стопанство,кой създаде такива , като първите двама и защо не са осъдени ! А че някой си разчиства лични сметки или , че отвличали близки на съмнително забогатели бизнесмени , ми е се тая !
34
0
 
25
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Защо в Германия осъдиха мафиотите за САПАРД, а в нашата татковина същите доказателства не стигнаха на СЪДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Защото парите на мафиотите са по силни от съвеста на съдията, чета вчера 80годишен -8 год. за убийство с *** при строг режим, а истинските престъпници са с домашен арест, в болнични и ги съдят около 10години, за да ги оправдаят.. Това какво е, ако не е произвол, и изсмиване в очите на българския народ.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо престъпниците са навън? затворите са пълни с кокошкари ... Вземете го гръмнете тоя и другите като него, да се знае, че няма да има проблеми с тях - те ги пускат, пак ги арестуват и пак ги пускат, харчат парите на държавата ... Бойкоооо трябва чистка на престъпните формирования. Не се правете, че не ги знаете кои са и че не можете да се оправите с тях ...
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за кой ли път... дет' се вика луд умора нема
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хамстера се провали неможа да изкара всички българи зад граница
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не им ли омръзна да го задържат и пускат
29
8
 
22
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Стига с това помпане на рейтинг че ставате за смях. Зрелищната акция е проведена на забележете бул. Г.М. Димитров където се намира следствието и ареста на НСС. Хамстера е отивал там с адвоката си. Че да бяха го оставили да влезе сам ама не. Как ще помпаме рейтинга на Цецо Апартаментчика и Боко Тиквата иначе а? Писна ми от зле скалъпени и некадърно направени PR къмпании. Абе вземете си сменете PR агентите че са много некадърни.
28
1
 
21
 
! Отговори
размисли преди 11 години
Aми в какво да го арестуват,в "Полски фиат" ли?
27
2
 
20
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Ами ако караше БМВ?
26
2
 
16
 
! Отговори
Пак кьорфишеци преди 11 години
за замазване на очите на хората. Този Хамстер, който по принцип е разбойник /но недоказан в съда/, така ще осъди милата ни татковина за полицейски произвол, че ще си узакони значителна част от парите. Защото докато полицията вместо съда решава кой е виновен, Европа винаги ще ни щави и ще ни сочи като пример за псевдодемокрация, впрочем и по причина на същия този импотентен и беззъб съд, пълен съдии психопати, мизантропи, гейове и ***.
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
некво порно. арестуват си ги за да ги пуснат за да ги арестуват пак.резултат никакъв.некво тъпо порно...
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
немам нерви
23
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредните милиционерски клишета. Как веднъж не се написа статия за осъдените, но явно ако съдът публикува списъците си ще лъснат измишльотините на милиционерите. Играят си на стражари и апаши