Хамстера и „Мистър България 2003” остават в ареста

Манекенка, близка на Йончев, пропяла и станала свидетел
30 юни 2012 09:32,
15
Хамстера и „Мистър България 2003” остават в ареста
Манекенките взимали средно 800 лева за "нелегалната си дейност". Снимка: архив, Булфото

Софийският градски съд реши да остави в ареста  Антон Петров-Хамстера, "Мистър България 2003" Мирослав Йончев и Цветко Цветков. Тримата бяха задържани по подозрения, че са организирали престъпна група за трафик на хора и за склоняване към проституция.

Съдът се произнесе късно снощи след повече от пет часа заседание, предаде bTV.

На заседанието стана ясно, че има неясноти в обвинението, както и че групата е в начален етап на действие. Най-тежката мярка за неотклонение обаче се налага, тъй като, според събраните до момента доказателства, престъпленията са сериозни - именно склоняване към проституция и трафик на хора. Апелативният съд ще гледа мярката на тримата след седмица.

Още по темата
 След две години разследване  като свидетели са разпитани две манекенки, които са спрени от пътуване в Белгия. Едната от тях, която се смята за дясната ръка на Мирослав Йончев, е станала основен свидетел по делото.

От събраните данни става ясно, че в схемата за използване на манекенки за секс услуги, са участвали Мирослав Йончев - съдружник в известна модна агенция, и Цветко Цветков.

Името на Антон Петров-Хамстера като ръководител на групата се намесва наскоро, след като разпитваната манекенка го споменава веднъж в показанията си.

Според нея момичетата от агенцията са получавали по 600, 800 или хиляда лева за нелегалната си дейност, в зависимост от продължителността на услугите.

Повече от година из медиите се носи мълвата, че модната агенция на Мирослав Йончев „MY Agency“ е покровителствана от Алексей Петров-Трактора, чиято дясна ръка пък е арестуваният при настоящата акция Хамстера.

Според схемата Мирослав Йончев прибирал парите от трафика на жени и ги предавал на Хамстера.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
метаморфоза преди 11 години
мистър България-мис Пандиз!
13
0
 
3
 
! Отговори
dd преди 11 години
Светлана Василева, известна още като Гонзовица, се оказа жрица на любовта. Тя работела като компаньонка в модната агенция на Мистър България 2003 Мирослав Йончев. Това каза на заседанието по делото срещу Хамстера прокурорът Милко Момчев, предава "Телеграф".Позовавайки се на думите на една от свидетелките - Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова, магистратът каза, че Светлана е работела като компаньонка в агенцията на Йончев и е участвала в подбора на момичетата. От дълго време насам се говори, че Светлана е минала през леглото на Георги Иванов от "Левски" и на много други футболисти от ***.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли да вкарате поне един от всички бандяги в пандиза?Кога ще се случи чудо в село България.
11
8
 
8
 
! Отговори
звяра преди 11 години
хората дават работа на момичетата и пак са виновни
10
7
 
17
 
! Отговори
алекс преди 11 години
По 10 години пандела,а трактора--доживот
9
7
 
2
 
! Отговори
Гого преди 11 години
А моето мнение е ,че такива ,като теб и *** трябва да ви вкарат в психиатрична клиника .
8
7
 
2
 
! Отговори
кобзон преди 11 години
дреме ми на вувузела. *** журналисти!
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** е прав,без много шум по едно олово и край.Затвора не е решене,защото след година или две пак си вършат същото.Държавата,трябва да се прочиства от такива ***.
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проституирането не тези мимичета със сигурност не е ставало "на сила" ... по-скоро нещо не са се разбрали за парите и затова се е разпищяла въпросната, защото знае, че на нея нищо няма да и направят, тъй като проституирането не е незаконно, а ще ударят сводниците, защото сводничеството е престъпление.убеден съм, че ал4ните ебливи пръчки "манекенки" никoй не ги е карал на сила.
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ako ги пуснат, манекенката ще стане мъченица.
4
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Герберите да подготвят скандиранията за съда:) От сега се вижда скалъпеното некадърно обвинение - "по подозрения", ".. има неясноти в обвинението..."! Цвъцковите копои така и не се научиха да работят като хората!
3
2
 
41
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 11 години
Ако има късмет тоя мистър България да лежи в една килия с Янко лудия ще стане мис пандиз.Много ще му се радва.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не ги пускат. Какво чакат? и без това ще ги оправдаят
1
4
 
32
 
! Отговори
Фатмак преди 11 години
Толкова ли са скъпи 3 парчета олово, та се занимавате с глупости . . .