Пияна норвежка плюе и бие полицаи в Слънчев бряг

Жената объркала хотела среднощ и овикала персонала
Обновена: 3 юли 2012 15:09 | 3 юли 2012 12:41,
59
Пияна норвежка плюе и бие полицаи в Слънчев бряг
Снимка: архив, Булфото

Пияна норвежка туристка е задържана за арогантно поведение в Слънчев бряг, съобщиха от МВР.

Час след полунощ в полицията е получено съобщение от хотел "Средец" за туристка в нетрезво състояние, която нарушава обществения ред.

Изпратеният на място велопатрул установил, че това е 46-годишната норвежка туристка Е.Л., отседнала в хотел "Янтра" в курорта.

Въпреки неколкократно отправените молби от страна на персонала да напусне хотела жената се държала грубо и неадекватно, желаейки да се прибере в стаята си.

След като констатирали, че тя е в неправилния хотел, униформените се опитали да й помогнат да се прибере до хотел "Янтра", но норвежката безпричинно започнала да се държи грубо и с тях - дърпала ги, плюла по тях и ги удряла.

В резултат на това се наложило задържането й за 24 часа. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
8
 
! Отговори
9876543210 преди 11 години
Прекалено благоверно,но звучи-униформените се опитали да й помогнат да се прибере до хотел "Янтра", мога на 110% да ви гарантирам, че информацията изнесена от мВР е доукрасена, но проблема е не в инфото, а в това, че прекалено неподготвени във всяко едно отношение хора, са назначени да практикуват професията "Полицай", ето за това обществото никога няма да има доверие в институцията "Полиция".
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На първия самолет за нейна сметка и обратно към мястото, откъдето е изпълзяла! Да *** викингите прости!!!
27
0
 
19
 
! Отговори
catenaccio преди 11 години
Група финландски туристи влизат в заведение на нашето черноморие, отварят раздадените им менюта и след няколко секунди дружно вадят нокиите и започват да пишат есемес-и и да се обаждат във Финландия. Учуден, българският гид ги пита какво става и те, още по-учудени му казват - как какво? тук колата е по-скъпа от водката!
26
3
 
7
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Ако бъде глобена, значи не сме *** и в частност услугата на скапаните ни хотели all inclusive в която ти се включва мизерно питие от савой клуб? По-долнопробноо от на цар Киро направо. Да не мислиш че тази се е напила с Чивъс Регал? Или Дъмпъл?
25
3
 
39
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 11 години
Поредното доказателство,че у нас почиват само изметта на западното общество-алкохолиците,наркоманите и тези които са на секс-туризъм.А също и стиснатите пенсионери.Туризмът в България се крепи на руските туристи
24
6
 
11
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
То остави всичката ни *** като обслужване, мръсни плажове и алеи покрай хотелите . Остави че няма природа заради нагъчканите бетони джунгли от хотели, но цените са по-високи от една Анталия дето 100 пъти по-хубаво във всякакъв аспект от нашите *** мутренски курорти.Мутрите сега искат и планите ни да направят ***..като Банско. И после Тиквата не бил лобист. И после не са едно цяло от ГРОБ с тройната клоака. Кой щеше да събаря незаконните хотели на Хотелчев и Мавъра?
23
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато БГ е привлекателно място за всякакви *** от цял свят, така ще е . С алкохолен туризъм и евтин all inclusive икономика не се прави. А ако държавата държи на авторитета си, пияната скандинавска *** трябва да бъде осъдена по бързата процедура, да престои поне 30 дни за едно хулиганство в карцера и да плати едно солидно обезщетение, за да не си мисли че сме ***, което ще е вярно, ако остане ненаказана..
22
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая явно е била разочарована от някой нашенски гларус, който не е бил във форма.
21
6
 
23
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Добре го е набила. Това е резултата от развитието на морския туризъм у нас. Нашите курорти станаха сборища на алкохолици, наркомани и *** от цял свят!!! Аз на нашето море няма да стъпя. Нямам работа сред тази *** интернационална!!!!!!
20
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Норвегия алкохолът е прекалено скъп, а и като си го купиш, знаеш че нарушиш ли обшествения ред като си се наквасил здравата ще те приберат в панделата и глоба солидна ще платиш. Тук алкохолът е им без пари един вид и виждат каква разюздана циагания е навсякъде и се възползват от положението такива хорица дето цяла година са се въздържали в страната си и отприщват у себе си за седмица всички нисши страсти по скапаните ни курорти. Аз обаче се възхищавам на ченгетата ни. Сеира ли са й гледали?
19
2
 
8
 
! Отговори
Someone преди 11 години
Tuka alkohola igrae poveche rolq , ot kolkoto koi kakuf e ot kade e !!!
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
daaa tochno tapiq balgarin - alkoholik nelechim li shte ima pretencii kam praveshtiqt si gustoto turist....ai stiga molim!
17
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da, golqma rabota stanala, chak i v novinite ehhhh sega da izgonim norvejkiq poslanik i da obqvim voina na norway,,,pone
16
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Работата по случая продължава? Ама каква работа, жената е изтрезняла, намерила си е хотела, полицаите какво още могат да работят по нея :) Да са я работили, докато е била неадекватна, вече едва ли ще им се открие възможност :)
15
2
 
16
 
! Отговори
мими преди 11 години
И сега какво - ще я пуснат и готово, ченгетата само ги хващат и поради хубавите ни закони ги пускат
14
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България се превърна за жалост в райска дестинация за чуждите пияндурници и педофили.
13
5
 
18
 
! Отговори
НОРВЕЖКА преди 11 години
Ние в Норвегията сме си такива женорлята...освен дебели и ниски сме и много прости...идваме у България само се наливаме и да ни начеше някой ваш местен ***.....после казваме, че това са мулади
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ни е честит поредния б...к дошъл на алкохолен туризъм! То де да беше само тя... а то всеки 2-ри турист по морето е така! Тая поне не е практикувала балконинг, че тогава става страшно. А сега ще и бият два шамара, ще я полеят със студена вода и ще и мине.
11
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ли кой да я изклати, ще стане кротка като агънце :)
10
9
 
16
 
! Отговори
Кина Обективната преди 11 години
Дамата най-вероятно е член на тамошната цоциалистическа партия. Те са по плюването...