Пияна норвежка плюе и бие полицаи в Слънчев бряг

Жената объркала хотела среднощ и овикала персонала
Обновена: 3 юли 2012 15:09 | 3 юли 2012 12:41,
59
Пияна норвежка плюе и бие полицаи в Слънчев бряг
Снимка: архив, Булфото

Пияна норвежка туристка е задържана за арогантно поведение в Слънчев бряг, съобщиха от МВР.

Час след полунощ в полицията е получено съобщение от хотел "Средец" за туристка в нетрезво състояние, която нарушава обществения ред.

Изпратеният на място велопатрул установил, че това е 46-годишната норвежка туристка Е.Л., отседнала в хотел "Янтра" в курорта.

Въпреки неколкократно отправените молби от страна на персонала да напусне хотела жената се държала грубо и неадекватно, желаейки да се прибере в стаята си.

След като констатирали, че тя е в неправилния хотел, униформените се опитали да й помогнат да се прибере до хотел "Янтра", но норвежката безпричинно започнала да се държи грубо и с тях - дърпала ги, плюла по тях и ги удряла.

В резултат на това се наложило задържането й за 24 часа. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Житан преди 11 години
Това са някой особености на западния туризъм в България!
48
0
 
3
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
ОО как обичам да ги наказвам тия скандинавки да дойдат тук на село в градината да видят те кво е селски , къртовски труд...иначе бой с манарата по тия
47
1
 
5
 
! Отговори
До 54 преди 11 години
Не ме интересува, националната ми чест е засегната и отивам в Норвегия да се жертвам. Ще измия срама от челата на родната полиция.
46
0
 
12
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
И какво ще се случи, ако си пияна лелка в Норвегия и удариш поицай?
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до всички *** тук и драскачи....отидете в норвегия напийте се и започнете да удряте полицай да видим какво ще ви се случи...айде и тогава плюйте говедааааа.
44
1
 
9
 
! Отговори
Да им го върнем преди 11 години
Да им го върнем, като отседнем в норвежки хотел и наплюем тамошните полицаи.
43
2
 
6
 
! Отговори
ентъртейнър преди 11 години
До 50Аз пък съм напълно, а не донякъде съгласен, с изразеното от теб. Уреденият живот в Западна Европа обикновено води до по-умерени и по-малко възможности за веселие. Да се изразя най-грудо и едро - всичко е като в рамка. На всеки живял извън тази рамка му се струва странно. Та и затова норвежци и подобни нахултват из страни извън рамката - т,е. Източна Европа. За да излязат от рамката.Иначе тази норвежка конкретно е направила глупост, но ***, да се тупа в гърдите и да обяснява как не е комплексиран и е много пред норвежците е жалко.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало, гларусите, вземете се у ръце. Тая женица чак от Норвегия е дошла и се напила от мъка, щото вие само си го местите и пиете биричка по кафаните на плажа. То не бяха шведски крале, не бяха мераци за тия скандинавки. ей, няма угодия.
41
0
 
7
 
! Отговори
до ентъртейнър преди 11 години
Прав си донякъде, но остава въпроса при толкова "качествен" живот, защо тези квалитетни норвежци обичат да се изсипят на Слънчев Бряг и да се търкалят неадекватни в алкохолен делириум до тяхното заминаване обратно в Норвегия. Междудругото картинката в Норвегия в петък и събота вечер не се различава много от представленията им по нашето море...Та мисълта ми е, че нещо явно им "липсва" и нещо ги подтиска, за да се унищожават така серийно и безпощадно с алкохол :)
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
@46Абсолютно съм съгласен с теб. Такива "топ-новини" ги пускат за такива комплексари като тоя под тебе. За радост на "българските арийци", докато им съдират поредната кожа ***.А в тоя случай с норвежката, кой знае дали въобще са разбрали милиционерите какво всъщност им казва:-) :-) :-)
39
4
 
5
 
! Отговори
ентъртейнър преди 11 години
Веднага да я правим министър на културата.Иначе - много е смшено човек, който няма и една десета от качеството на живот на средния норвежец, живее в държава, която правно и социално е на няколко десетилетия, да обяснява какъв "*** на Европа" били норвежците...Ех ***, ***... Тъжната истина е, че навсякъде в Западна Европа се смеят (за да не използвам термина ***) на българи, румънци и албанци...
38
1
 
5
 
! Отговори
Веско Маринов преди 11 години
Прости европейци.Да плюят др. милиционер.
37
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убийте ме, но защо по дяволите някакво дребно хулиганство е топ новина?! Защото е туристка от еди-къде-си или с такива "вести" се разсейваме от истинските проблеми и новини в държавата?
36
16
 
37
 
! Отговори
видял преди 11 години
Норвежците и холандците са *** на Европа. Добре, че първите имат петрол, иначе ще рият кофите на стария контитент за някоя кална кифла и скъсан чорап. А холандците се дрогират, за да не им личи, че са обратни.
35
0
 
2
 
! Отговори
до Ушев 30-ти преди 11 години
е щото само нашата Ентелигенция ходи на Запад и чат пак ни ги връщат и със самолети от някой скандинавски страни.(и безплатно при това).
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
W iztrezwitelnoto i globa za npristojno dyrjanie i napadenie nad policaj. Togawa da rewat skandinawcite kakwi sme bili diwaci. Zakona e zakon. Towa nikoga nqma da si go pozwoli w Norwegiq. 6te trqbwa da nau4i, 4e i w bg ne se pozwolqwa.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато съдът решава за юначката да мисли как би отсъдил норвежкия съд, ако българка в пияно състояние плюе и удря полицай. Ако сме европейци, да работим по европейски. Притеснявам се обаче, че някой друг лев и тежката дума на норвежкия посланик ще са достатъчни норвежкия носорог по живо-здраво да се изкара почивката и да се прибере в иначе толкова пристрастените към спазване на закона норвежци.
32
1
 
27
 
! Отговори
Дедо Ви преди 11 години
Алкохолен туризъм! Колко "приятни " срещи с европейските ценности.....
31
12
 
10
 
! Отговори
до 36 преди 11 години
Има сине, има значение питието. Ей такива като тази пияни до неузнаваемост са се наквасили до смърт именно с долнопробни питиета които включва пакета all inclusive. Тоест можеш една бутилка уиски да издъниш съсвсем безплатно всеки ден. Я пий в една дискотека по курортите ни по една бутилка всяка вечер? Нали си прави сметка скандинавеца че това е още поне половин негова заплата.Пък тук идват прошляците дето заделяли от заплата цяла година за 2 седмици алкохолен туризъм на скапаното ни черноморие
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво значение има с какво се е напила ве?Важното е да си получи заслуженото..