Американско рамо за задържан хероин в Разград

Арестуваното у нас трио е с богато криминално досие
20 юли 2012 10:36,
12
Американско рамо за задържан хероин в Разград
Снимка: МВР

Трима мъже с богато криминално минало са задържани при специализирана българо-американска акция по време на доставката на 2,84 кг хероин в Разград.

Наркотикът е бил укрит в лек автомобил "Сеат" и е бил вкаран от Турция, съобщиха от МВР.

Съвместните действия на служителите от отдел "Наркотици" при ГДБОП, колегите им града и представители на ДЕА, САЩ (Агенция за борба с наркотиците) са проведени на 18 и 19 юли.

Единият от арестуваните - 36-годишен мъж от село Окорш, има присъда в Германия.

Другите двама (50 и 26 г.), които са от силистренското село Зарица, имат множество регистрации и също са задържани за срок от 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Американците имат много добро разузнаване !Не случайно в официалният сайт на ФБР всеки от всяка точка на света може да подаде сигнал чрез е-майл,можете да се жалвате абсолютно за всичко:нежелан спам,в който ви обещават голяма печалба и ви изискват лични данни ,просто препращате емейла на тях!Страницата е преведена вкл. и на български!Може да се жалвате напр.ако в Бг.властта умишлено не взема мерки против даден престъпник и пр!Внимавайте,сайтът трябва да завършва на гов /gov/,това е официалният !
10
0
 
2
 
! Отговори
ПАТИЛАН преди 11 години
ЯЗЪК - ПРОПАДНА ДАЛАВЕРАТА НА НАШЕТО МВР.......ТЕ СИ ПОСИСВАХА ОТ ДИЛЪРИТЕ....
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Разград е пълно с наркомани и трафиканти, които всички граждани на града знаят - познават! Дори единия *** (наркоман от поне 15г., с множество присъди, лежал и в затвора) наскоро наръга човек с нож и бе оправдан, ЗАЩОТО имал жълта книжка!!! ЗА КАКВО ГОВОРИМ!?! БЕШЕ В АРЕСТА ЕДВА ЗА 24ч.!!! ТОЛКОВА ОТ ДЪРЖАВАТА НА ТИКВИТЕ!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това рамо ни е побутнало вече към пропастта...
7
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
Добре, че не е друг крайник.
6
0
 
13
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
Наистина пишманредактори,деца на демокрацията!Жаргонен уличен стил на изразяване.Претенции и наглост.Татална деградация за 23години!
5
5
 
11
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
Кой сега ще спонсорира Лудогорец...
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Американско рамо? За какво ние, нали сме в ЕС? То е все едно руснаците да ни помагат или китайците.
3
5
 
17
 
! Отговори
до ДНЕС.БГ преди 11 години
Моля Ви изпратете си дописниците барабар с редакторите на курс по български, защото накрая ще се окаже, че и некадърника в президенството, който ще оправя "***"/не е моя фраза, просто цитат/ е Ваш кадър. Не мже да си толкова некадърен, че едно заглавие да не можеш да измислиш като хората, защото от заглавието на статията излиза, че американците са помагали на търговците на наркотици, иска ли някой от Вас да го обясни, и кой публично ще признае, че е имал точно това в предвид
2
10
 
17
 
! Отговори
РУМЕН ЗАПАЛКАТА преди 11 години
Умрях от глад, че и партията покрай мене - от три години не съм вкарал един нелегален тир!
1
10
 
20
 
! Отговори
Боце Рапона преди 11 години
Тия американци нали уж ни бяха съюзници!? Как така ще посягат на хероиновия ми бизнес!? Недай си боже да посегнат и на амфетите дето въртим с Домус-ага, и на контрабандата на алкохол и цигари и ептен ще я закъсаме. Цветанов остави атентата ами измисли нещо!?!?!?!