Арестуваха 21-годишен, обвинен в убийството на майка си

43-годишна жена бе открита мъртва в жилището си във Велико Търново
25 юли 2012 15:47, Красимир Ангелов
178
Арестуваха 21-годишен, обвинен в убийството на майка си
Задържаният младеж. Снимка: ОДМВР - Велико Търново

Полицията във Велико Търново арестува 21-годишен младеж, заподозрян за убийството на майка си през изминалата нощ, съобщават от полицията в старата столица.

Роналд Стоянов Стоянов е хванат в района на кв. “Триъгълника”, след като се е опитал да избяга от униформените.

У него е намерен нож, който тепърва ще се изследва, за да се установи евентуална съпричастност към извършеното престъпление.

Тази нощ, около 01,15 ч., в полицейското управление във Велико Търново е получен сигнал за починала жена в жилището в квартал "Картала".

На мястото незабавно е изпратена дежурна оперативна група, която е извършила оглед на местопроизшествието в присъствието на съдебен лекар.

При първоначалния оглед е установено, че по тялото на 43-годишната жена има множество прободни рани. Трупът е изпратен за аутопсия във великотърновската болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
2
 
! Отговори
Стоян Стоянов преди 11 години
Бездушието и безотговорността на институциитеАз С.С.(Сиромаха) от В.Т. по трагичния случай в моето семейство е следното.1. Никога не съм си оставял синът си без надзор, без средства за преживяване, без баби,дядовци и дар. роднини по време на моето отсъствие което е било за къси периоди.2. За психическото състояние на сина ми причината не е наследствена,а влияние на много фактори от нашата не уредена куцаща и ялова система.3. След установяване на психическото му състояние сина си той бе настанен от един прокурор който пое лична отговорност и прескочи бюрократичните пречки и светкавично и принудително го настани в център за психично болни в В.Т. След лечение от два месеца беше изписан с диагноза параноична шизофрения и му назначиха лекарства,които той отказваше да взема и състоянието му отново се влоши. Потърсих съдействие от прокуратурата и МВР-Велико Търново. Макар и множеството ми жалби до прокуратурата не помогнаха, а те започнаха да ме препращат от една инстанция на друга. Когато за първи път го настаниха за принудително лечение го задържаха с белезници от дома ни. И за да избегнат процедурата са го убедили да подпише, че е влязъл доброволно. Майка му си дойде по спешност от Германия за да помогне да го вкараме принудително в клиниката да се лекува, но уви всичко завърши с фатален край както и предполагах ме с майка му и останалите роднини. Но не вярвахме, че може да нападне и нас.
124
0
 
1
 
! Отговори
до 147 преди 11 години
ти не си стъпвал в Търново тъй че мъл4и
123
0
 
1
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
Да но в някоя мракобесна държава. И не забравяй че човека е болен.
122
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vi6te samo kak gleda bukluka da ubie6 roditel tova se nakazva sas smart
121
1
 
1
 
! Отговори
до 149 преди 11 години
А ти знаеш ли какво е психоза!?! Нормално е да убие майка си,че и баща си, все пак това е неконтролируемо състояние, психотична криза, запознайте се преди да пишете. Често при криза дори изреченията на пациента са напълно несвързани,представи си в главата му пък колко е объркано.
120
15
 
0
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Ако го е нервила момчето и такива работи стават.
119
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TOVA E NEPROSTIMO,KAK MOZE DETE DA UBIE MAIKA SI.....
118
10
 
1
 
! Отговори
ВТ преди 11 години
Във Велико Търново няма квартали "Триъгълника" и "Картала"!!
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a ti kakvo si tarsi po kra4mite kat si mnogo golqm be selqnin
116
2
 
10
 
! Отговори
до 134 преди 11 години
едва ли си бил във Велико Търново, че да дрънкаш глупости, градът си е много хубав, а престъпления и откачалки има на всякъде
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kva e taia skapana darjava otvsiakade moje da si kypish droga i se drysash moralno propadnala do tova e dokaraxa izmenicite .
114
5
 
2
 
! Отговори
до 144 преди 11 години
Човекът е болен, не разбра ли?
113
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога най-сетне ще има специализирани заведения където такива опасни болни ще бъдат под контрол???
112
3
 
2
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
И ПАК "ястреб"
111
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Убиец!Смърт!
110
2
 
19
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
boze da pazi gospod.da rodiw dete i to da stane tvoi pala4,katil
109
1
 
4
 
! Отговори
maj преди 11 години
taka e kato gi zimat v lydnicata za 1 mesec i posle pak gi vrushtat pri blizkite im i te ne si piqt lekarstvata i pravqt takiva raboti! smurt za takiva i tova e kakvo mi gi zimat po 1 mesec v lydnicata i posle gi vru6tat da pravqt mizerii na NORMALNITE HORA. bii my 1 injekciq i za nego i za si4ki shte e po lesno a ne da 4akat da ybie nqkoi.............
108
2
 
35
 
! Отговори
Бог да я прости! преди 11 години
Бил е дрогиран. Нашите власти вместо да водят измислената борба дс цигарите да си отворят очите за ИСТИНСКАТА ОПАСНОСТ- НАРКОТИЦИТЕ И ПСИХИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ -голяма част от които са вследствие на бедността и безморалността
107
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сатаната все още броди по Земята и изкушава до последно
106
2
 
11
 
! Отговори
Do ЖЕНА преди 11 години
Бог да я прости, ако е имала неприятности и страдания - спасила се е. Каква трагедия! Може би си отиваме вече тези, които мислим като Вас. Идва времето на насилие и хормони. По-зверове от зверовете.