Подпалиха бебе с фас

Пеленачето от Лом е прието в "Пирогов" в тежко състояние
Обновена: 19 авг 2012 18:33 | 19 авг 2012 18:30,
84
Подпалиха бебе с фас
Снимка: Булфото

Бебе на три месеца от Лом е обгоряло при пожар, причинен от цигара. Състоянието на пеленачето, което е било хоспитализирано в клиниката по изгаряния в "Пирогов", е тежко, съобщиха от МВР. 

Бебето е било приспано от бабата и оставено само в стая в ломския квартал "Хумата".

Детето е пламнало по време на следобедния си сън. Баба му го оставила само в стаята, но батковците запалили по цигара скришом.

Те хвърлили фасовете, но не ги загасили хубаво.

За късмет на бебето, малко след това на гости дошли роднини, които поискали да видят детето. Така установили, че цялата стая е в дим и пламъци. По време на инцидента родителите били навън, за да берат билки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: МВРпожарпеленаче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
2
 
! Отговори
МУНЧО преди 11 години
ЩО СЕ КОСИТЕ БЕ ПИСАЧИ....ХУМАТА Е *** КВАРТАЛ...ТИЯ НИТО ЧЕТАТ НИТО ПИШАТ...
56
0
 
2
 
! Отговори
Теди преди 11 години
Един дядо ни казваше навремето "Пушете тук,да не подпалите сеното като се криете!"
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е..ати инфото. И то в крайна сметка е пуснато не заради бебето, а да покажат, че цигарите са най-вредното нещо на света. Нал тъй ва "писатели" ? Иначе заглъвието щеше да е много по-различно. Нал тъй ва драскачи ?
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде да те видим в действие,да си чеше езика по форумите и *** знае
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе господин Марк,помощите за българските майки и деца визираш?
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм пушач,но не си позволявам,,луксада димя в детската стая а на прозореца,как може бе,докога ще убиват деца и ще ги галят с гъши пух!!!
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mark и Ralf :) типично български имена. Като сте тръгнали да ставате премиери, министри и да спасявате държавата поне да си бехте сложили български имена или псевдоними. Поредните форумни мишки разцъркали се след една две ракийки.
50
3
 
7
 
! Отговори
до давама палячовци преди 11 години
Абе пубертети седнете и прочетете една книга по римско право или основи на държавата и правото и тогава пишете по форумите кой какви идеи имал. Ето ви и жокер - Lex Iulia и Lex Plautia Papiria. Прочетете ги поне на български, защото в оригинал се съмнявам, че ще можете да прочетете дори и заглавията. Всичките тези глупости дето сте написали нарушават поне 20 закона за правата на чавека и какви ли не още норми приети от ООН. Така че бегайте да гледате предаванията на Волен и да си легате после.
49
0
 
0
 
! Отговори
Sir John преди 11 години
До Марк и RalfВашите идеи ми харесват. аз също имам подобни идеи. бих се радвал, ако можем да ги обсъдим по-подробно. Искате ли да се свържем по скайп?
48
0
 
3
 
! Отговори
До 43 преди 11 години
Напълно съм съгласен с теб. Имам обаче и едно допълнение- освен образователен ценз, право на глас да имат само хората, които работят и си плащат данъците и осигуровките.Не е справедливо хората, които не са икономически активни да определят съдбата на хората, които на практика ги издържат, нали? Все едно децата да определят съдбата на родителите си.
47
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 11 години
боли *** фара за ***.пак белите ще плащаме масрафа на тая ***
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано са е сиганче
45
1
 
31
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Сигурно "батковците" са били на 5-6 години, а старата баба на цели 30. Как така никой не видял пушек, това *** не е ли пищяло, докато се е пекло живо ??? Нищо чудно гъгнивите *** нарочно да са палнали малкото, за да му уредят по-големи помощи... и много ясно, че ще хвърлят вината на другите малки !!!Докога ще плащаме на тая *** зараза безкрайни помощи, безплатно здравеопазване, ток, вода и ще им търпим терорът ??? Долу *** и техните слуги !!!
44
0
 
4
 
! Отговори
От Лувъра преди 11 години
Еб***ти новината. Потресен съм от нея, но най-много съм потресен от интерпретацията на нейния автор. Щедьовър просто.
43
2
 
8
 
! Отговори
е, преди 11 години
Драскача на статията е бил поне на две големи ракии. Горкото дете дано се оправи че тези батковци решили да пушат при бебето нямат акъл за една стотинка
42
1
 
5
 
! Отговори
Idioti преди 11 години
Kakvi li gluposti ne bqh chuval, ama tva bie vsqkakvi rekordi. Dano deteto se opravi, makar che shte e belqzano za cql jivot.
41
1
 
15
 
! Отговори
Stel преди 11 години
Е как така са " подпалили бебето с фас"??? Пожарът е пламнал от фаса, не бебето. Защо не си оглеждате заглавията, та да не се чуди човек какво ли всъщност е станало?
40
4
 
3
 
! Отговори
До Марк преди 11 години
Не са ли ти малко големи претенциите за президент или си просто поредният психично болен?
39
10
 
3
 
! Отговори
Марк преди 11 години
Ако успея да стана президент или поне министър-председател ще оправя България.Само аз мога да изведа страната от кризата.
38
1
 
10
 
! Отговори
do 43 преди 11 години
Браво,Марк,дано успееш! Аз обаче не виждам светлина в тунела.България отдавна е изтъргувана и продадена. И ще става по-зле,знаеш ли защо? Защото ликвидаторите постигнаха необходимото- съсипаха образованието. А *** и неграмотен народ се управлява лесно. Мръдни малко насам натам,за да видиш каква скотщина и примитивност е. Че то по твоята логика само 5000 човека ще трябва да гласуват.