Откриха нелегални цигари в претарашено вчера депо

Митничарите провеждат спецакция на Женския пазар
28 авг 2012 15:55,
7
Откриха нелегални цигари в претарашено вчера депо
Снимка: архив Булфото

Проверяващи от Агенция “Митници“ намериха 10 000 къса цигари без бандерол в депо, което вчера е било проверено и са били иззети 20 000 къса контрабандни цигари.

И по двете разкрития са образувани досъдебни производства по описа на Митница Столична.

Днес служителите на  отдел Митническо разузнаване и разследване при Митница Столична и на Икономическа полиция провеждат специализирана операция срещу разпространението на нелегални цигари на Женския пазар в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Еlektra преди 11 години
Така е господа управляващи. Като унищожихте цигарените фабрики , увеличихте цените на цигарите,забранихте продажбата на тютюн по магазините, празните цигарени гилзи. Защо? За до процъфти контрабандата. Да печелите вие и *** по кварталите,нали са ви избиратели.А тези ,които останаха без работа след като бяха закрити предприятия? За кого са законите? За народа ? Не! Сега си градите имидж с дребните разкрити пратки.Хвала на вас безбожници за унищожението на един народ .Кое е следващото?
5
0
 
3
 
! Отговори
КИРЕ ТАПИРО преди 11 години
ЦЪ ЦЪ ЦЪ
4
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
бре..каква стана тя? е ми Българина не иска да си купува от магазините в БГ цигари защото са му скъпи..и държавата все по яростно се бори срещу мераците на гражданите..обаче се получава обратният ефект..колкото повече се бори..все повече има..бе цигарите станаха като наркотиците..колкото повече се борим..толкова повече стават
3
2
 
3
 
! Отговори
спец специалец спец! преди 11 години
Митничарите провеждат спецакция .....
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да заповядат и на Красно село.Някой ден с кеф ша омаам някой досадник, който иска да ми продаде "цигарки".Зная им тайните места откъдето ги вадят.А един ден някаква лелка след като и дадоха кутията им пожела "приятна работа"..да се смее ли човек ,да плаче ли????
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10 000 къса са точно 50 стека или 1 мастър бокс