25-годишна жена убита пред дискотека в Ловеч

Заподозреният може да е полицай
15 сеп 2012 11:05,
209
25-годишна жена убита пред дискотека в Ловеч
Снимка: Булфото

25-годишна жена е била убита пред дискотека в Ловеч, съобщи БНР.  Инцидентът е станал около 5 часа в автомобил.

По неофициална информация, убиецът е полицай, който по това време е бил цивилен.

Смъртта на жената е настъпила веднага.

От полицията в Ловеч ще дадат официална информация малко по-късно, съобщи за БНР комисар Георги Иванов - директор на Областна дирекция "Полиция" в Ловеч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: МВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
2
 
! Отговори
красимирка преди 11 години
част от полицаите само гледат с нещо да се уредят, не са тихи, сериозни и готови да те за-щитят,когато мина покрай полицай не му се възхищавам, знаете мъже с какви умствени заложби се уреждат за полицаи.Уважавам мъже на науката, но те духнаха извън страната.До 203:Има,със средно образование повечето,получават повече от всеки учител, но ако ни на-паднат ще се скрият в горите тези ни уж войници, нищо не става от тях.
173
0
 
2
 
! Отговори
Нели преди 11 години
до прасчо: остана ли армия в тази Държава ???
172
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полицаите поискаха увеличение на заплатите си и веднага се намериха двама полицаи-убийци.Един бивш и един на работа.Сякаш по поръчка...Колко интересно...
171
0
 
3
 
! Отговори
Румцайс преди 11 години
До Карлцай Благодаря за подкрепата, сега трябва и двамата шефове да си подадат оставката веднага- и на дирекцията и на районното, а не да ми пелтече Г.И. /с инициали,но се сещате за кого става въпрос/ по телевизията. А учителбят по физическо възпитание Ц.Цветанов и бат.....Бойко да се замислят сериозно за сигурността на хората в България.
170
0
 
2
 
! Отговори
MI преди 11 години
OKAZBANE NA PARVA POMOCH USTA B USTA-NEVNIMATELNOTO IZTEGLIANE CAC CILEN BAKUUM VODI DO PREKACVANE NA PODEZICHIETO=OTOK I PRAKTICHECKA CMART OT ZADUCHAVANE=NEBAZMOGNOCT ZA IZVARCHVANE HA DIXATELNI DVIGENIA
169
1
 
4
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
smart za smartta
168
0
 
4
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Вкарайте армията,както в Мексико !!!!
167
0
 
8
 
! Отговори
Карлцайс преди 11 години
До Румцайс Абсолютно съм съгласен и подкрепям мнението ти . Няма друга оправия за таз *** станала полицай .
166
1
 
26
 
! Отговори
Стефанов преди 11 години
Всякъкви глупости се пишат за к**ви от мъже които със сигурност си падат по такива. Всеки или поне повечето от тях са имали повече връзки, което ги прави мъжки к**ви ли? Заради изтрит профил от facebook нямаш основание да отнемаш човешки живот ! За този бандитин (който най вероятно ще се отърве с условна заради работата си и чисто минало -съмнително) трябва доживотно изгнание ,нищо друго!
165
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какво става стая държава всеки е почнал да изтрештява ?Толкова ли сме лабилни остава и всеки да е с оръжие и ще заприличаме на Чечня
164
0
 
15
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
до 192Разформироване и обезоръжаване на полицията - естествено, че това трябва да стане със съответните законодателни промени - свободно придобиване на оръжие и правото на всеки да се защитава с него, както и да защити неприкосновеността на имота си!Аз и до сега се оправям сам с ***, но без оръжие не всеки може...
163
2
 
7
 
! Отговори
до 182 преди 11 години
Айде де,ама ти пръв ще звъннеш на 112,като те надупят ***
162
3
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
До Анонимен кой си рискува живота бе ***.момичето отишло на дискотека или въоръжения полицай психопат.кой е мъртвия?ей мн не понасям *** *** да правят изказвания
161
1
 
11
 
! Отговори
до 187 преди 11 години
Който и министър да е ,....той сам нищо не може да направи ,...не се ли разбра ---23г.?Всички сме отговорни ,за човешкия живот ,.....защо все чакаме друг да ни ОПРАВЯ НЕЩАТА ,...СЛЕД КОЕТО ТОЙ/ДРУГИЯ/,... ДА НИ Е ВИНОВЕН ?
160
2
 
8
 
! Отговори
...? преди 11 години
Най-лошото в света ,...ДА ОТНЕМЕШ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ !
159
1
 
8
 
! Отговори
азе преди 11 години
ФЪФ-Бг,.....всички държавни институции имат само едни и същи ценности----КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРИ и ТЪРГАШ ----23г.ПРЕХОД !..............Егати ''КАДРИТЕ на ПРЕХОДА"?КАКЪВ ПЛОД СЕ ОЧАКВА ....?
158
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
".....ubieca e policai....." Tuk ste maje ,a v ciganskata mahala samo da vi poiskat i dupe 6te dadete!!!
157
3
 
9
 
! Отговори
бай Петко преди 11 години
НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ...!
156
1
 
8
 
! Отговори
до 179 преди 11 години
Братле ,в Бг има само ,кратуни и тикви ,за съжаление !Всеки сам да се самоопредели ,към кои спада! Това е ПЛОДЪТ от 23г.,прехода !
155
6
 
24
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
При всеки такъв случай пиша едно и също - ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ И ОБЕЗОРЪЖИ!Ефекта от това би бил най-малко:1. Намаляване на престъпността минимум с 50%;2. Спестяване на минимум 1 милиард годишно!