Дирят ревнивец, прострелял жена си

Двамата живеели разделени, предстоял им развод
Обновена: 15 окт 2012 15:07 | 15 окт 2012 14:09,
39
Дирят ревнивец, прострелял жена си
Снимка: архив, Булфото

Столичната полиция издирва мъж, стрелял по съпругата си, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента  в кв. „Дружба“ е получен минути преди 12 часа.

Пострадалата е настанена в болнично заведение с охлузна рана около слепоочието, без опасност за живота.

По първоначални данни софиянката била пред развод със съпруга си и двамата живеели разделени. Най-вероятно мъжът й е извършил престъплението от ревност.

Обстоятелствата около възникване на инцидента се уточняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
17
 
10
 
! Отговори
истински мъж преди 11 години
Браво на пича. Така се прави, когато една пiкла те разиграва и прави на ***. Справедливост и възмездие в този живот трябва да има.
23
3
 
10
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Голям, ама наистина голям късмет е извадила жената, тоя как я е прострелял, че да и остави само охлузна рана на слепоочието идея си нямам... Трябва да ходи да пали свещи, много...
22
2
 
8
 
! Отговори
До Яким Вълев Донев преди 11 години
ооо пиле шарено , ти като си в центъра и комшии са ти 100 (и над 100 годишни бабета) с по 30 котки , като ти смърди в/в входа на фашкии на изброените животни , на разядени тела от умрели преди месец комшии, *** ги ядеш по време на сън (ако с спиш с отворена уста), като няма къде да си паркираш колата, като си ГОЛЕМИЯ Софиянец и си с още по-големите претенции - плащай си за зелена или синя зона . Ти си аристократ - може да си го позволиш .
21
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПА НЕ МРЕ ТАА ГАД БЕ...
20
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе не е ясно и тя, какво "цвете" е има жени, дето могат да те изкарат извън всякакви нерви не, че това е оправдание да направиш такава простотия, но не всеки човек може да си сдържа гнева!
19
20
 
5
 
! Отговори
УЛТРА ЦСКА 1948 преди 11 години
..... СЪБОТА , 20 ОКТОМВРИ , 16 ЧАСА , ВСИЧКИ НА СТАДИОН "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" В СЕКТОРИТЕ "Г","В" и "А" ЗА ДА СМАЧКАМЕ СИНЯТА ПАСМИНА ОТ НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ НАРКОМАНИЗИРАНИ ***,ПОЛЗВАЩИ СЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР ОТ НАЧАЛОТО НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ И НАЙ ВЕЧЕ В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ОТ МУТРАФОНИ,ВИСШИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ЕТАЖИ И АГЕНТИ НА ДС!!!!! ДА СМАЧКАМЕ ЗАЕДНО ОТБОРЪТ,СЪЗДАДЕН НАЙ ВЕЧЕ ЗА ДА РАДВА И ЗА ДА ПРАВИ ИЗВЕСТНИ "СВЕТОВНОНЕИЗВЕСТНИ ПРЕДИ СРЕЩАТА СИ СЪС ТЯХ ЕВРО АНОНИМНИЦИ".... ЦСКА ДО ГРОБ!!!......
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То няма информация,обаче всеки гадае тук и си казва случките или какво е чул за друг случай.Не е хубаво да се дава мнение без информация.Ако има факти е едно,но така....Не защитавам никой,особено него ,ако е стрелял.Много оръжие се раздаде през тези 23 години и ето резултата.
17
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая е била с бронежилетка и при падането леко се ударила.Кой ви се връзва на глупостите?
16
6
 
8
 
! Отговори
RIJ преди 11 години
Ако е някой алчен ненормалник и иска да вземе всичко придобито по време на брака, заедно с алчната си и ненормална любовница манипулират децата, а жената не отстъпва. Той предпочита да я убие но не и да остави нещо на нея. Познавам такъв, затова не се учудвам, че може от алчност да е превъртял и този. Алчните хора са опасни. Те имат раздвоение на личността и затова постъпват така.
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия от МВР-то верват на всякакви истории.Прострелял жена си а тя само с охлузване.Поне синини по Г.З. няма ли?
14
4
 
4
 
! Отговори
до 11 Яким Вълев Дон преди 11 години
Якиме какво му е лошото на това:''Мъжът сигурно и той някакъв селски "бек",който още си знае,че жената трябва да му слага пантофите след като му е събула обувките.... да му прави салатата и да му сипва ракията в чашата... А когато не е много пиян или изморен да му "пуска" вечерно време''?Само думата ''токати'' си пасва със ''селски бек'',какъвто явно си ти.Токати си удрят по селата!Ти или си някой заклет ерген,живеещ със спомена за един соц филм с пантофите,или си под чехъл и жена ти те пердаши.
13
7
 
7
 
! Отговори
Селянинът с колелото преди 11 години
Ало Донев.... Женурята требе да готви добре... да пере добре.... да ми шие добре дупките по чорапите.... Да понася добре и стоически "ПЛЕСНИЦИТЕ НА СЪДБАТА" когато не съм на кеф и съм доста подпийнал да не кажа пиян като мотика!.... И да ми пуска когато имам кеф и съм леко подпийнал със мастичка.... Те това е! Друго нема! Такива еманципации.... глупости на търкалета... у мое село нема и нема да има! Кой иска еманципация да оди у Юропата... тука сме у родината на Бай ***! Те това е!!!
12
5
 
14
 
! Отговори
ined преди 11 години
Не е било от ревност, а заради кило македонска наденица LEKI, задигнати отхладилника Съседи са го чули да вика "Е, за наденицата те утепах!!!"
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Slab mu e haraktera ako moje da strelq po nqkogo kojto obicha. Revnost ne e priznak za obich. Niska kultura.
10
16
 
9
 
! Отговори
ДО 10 преди 11 години
Не се мисля за голяма работа 10-ти :) Но съм си софиянец от София... "Лозенец" ако те интересува :) И наистина НИКАК НЕ МИ Е ПРИЯТНО значителният приток на нагли *** в София.... Които за 15 години направо "разгониха фамилията" на иначе хубавата ни и спокойна Столица.... Километрични задръствания.... бутане като овце в претъпканите мотриси на Метрото.... мръсотия и наглост до безумие навсякъде.... А взимат и работните места на хора,родени тук със тяхната наглост и селяндурско безочие!!! :)
9
5
 
5
 
! Отговори
vesko преди 11 години
Да не е полицай?
8
12
 
8
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 11 години
.... Жената сигурно се е "контила" по много време и сериозно... за да е забележат по Градския Транспорт и в службата... :) ;) :) Типично за "Дама" дошла от селото в града.... :) ;) :) Мъжът сигурно и той някакъв селски "бек",който още си знае,че жената трябва да му слага пантофите след като му е събула обувките.... да му прави салатата и да му сипва ракията в чашата... А когато не е много пиян или изморен да му "пуска" вечерно време... :) ;) :) Кой знае колко "токати" е изяла от ревност жената!
7
9
 
9
 
! Отговори
хммм преди 11 години
ами ти за голяма работа ли се мислиш бе 9-ти. Айде по-спокойно и ти ла*на сереш, не си господ, че даже и си *** с това име ,,Яким,,...
6
19
 
16
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 11 години
Като чуя "Дружба".... "Люлин"... "Обеля" и прочие направо ми става лошо... :) 80 процента от живеещите по тия "Софийски потайности" са тотални ***... дошли от село да стават "гражданя"...:) Имат пари от картофите и чушките... или някоя селска далавера... купуват си жилище и си мислят,че със жилището идва и интелигентността... Но уви! Остават си същите... само дето стават значително по нагли и нахални по селяндурски! :) Ей тия са били същата стока Дами и Господа.... :) ;) :) !!!!
5
2
 
12
 
! Отговори
читател преди 11 години
Охлузна рана? След стрелба?