Откриха 17-годишна, обявена за издирване, да проституира

Момичето е избягало преди седмица от дома си в монтанско село
16 окт 2012 17:29, Красимир Ангелов
52
Откриха 17-годишна, обявена за издирване, да проституира
Снимка: Булфото

17-годишно момиче, обявено преди няколко дни за издирване, е заловено да проституира по път край Елин Пелин, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В понеделник полицейски служители са извършили операция за противодействие на проституцията по първокласен път І-6.

В района на "Григоревска чешма" служителите на реда се натъкнали на четири проституиращи жени. При извършване на проверка на самоличността им се оказало, че една от тях - 17-годишна от монтанското село Лехчево, е обявена за общодържавно издирване.

Оказало се, че непълнолетната се издирва от 10 октомври по молба на майка й, след като избягала от дома им и зарязала невръстното си дете.

Пред инспектор от детска педагогическа стая бегълката разказала, че след напускането на дома си избягала в Елин Пелин и заживяла в квартирата на своя приятелка на 32 години, с която заедно излезли да проституират на пътя.

След полицейската операция непълнолетната е приведена в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни лица в столицата, а приятелката й е задържана с полицейска заповед за 24 часа.

Заедно с нея в районното управление в Елин Пелин са задържани и още две проституиращи жени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: Елин Пелинпроститутки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
4
 
! Отговори
Мей-мей преди 11 години
Легализация на проституцията в определени за целта места и облагането и с данък.17-годишната,която има дете да се въдвори в трудово училище и да се спрат помощите завинаги.
27
1
 
9
 
! Отговори
Бай Хуй преди 11 години
То в тая държавица явно друг начин за изкарване на пари не остана.
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно тя от години си е практикувала занаята, ама решила, че вече е прекалено добра за родното си село и тръгнала да си търси по-платежоспособни клиенти на Околовръсното.
25
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
17 годишна с бебе, че и избягала да проституира? Я познай от кой етнос е? Българките на тая възраст ходят на училище и мислят как да се подготвят за кандидатстване в университета или как да си намерят работа.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До РАЗУМНА . Ти пък ,нищо свястно не си написала ! Откъде си сигурна ,че тя не изневерява на мъжа си ?! Няма вече такива глупави жени ,на приказки пред хората се правт на светици ,но самите те си знаят какви са !!!!
23
25
 
6
 
! Отговори
РАЗУМНА преди 11 години
До Наблюдателна . А ТИ ЗАЩО СПИШ *** УМРЯЛА ****КО ,ЗАЩО НЕ СЕ ЧУКАШ С НЯКОЙ КОМШИЯ ,КОЛЕГА ,ШЕФ ИЛИ ПРИЯТЕЛ НА МЪЖА ТИ ?! МЪЖЪТ ТИ Е РАЗУМЕН ЧОВЕК И ПРОСТО СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ТЪЙ КАКТО МУ ХАРЕСВА !!! ТИ КАТО СЕ ПРАВИШ НА СВЕТИЦА СИ МИСЛИШ ,ЧЕ СЛЕД СМЪРТТА СИ ЩЕ ОТИДЕШ В РАЯ И НА ****КАТА ТИ ЩЕ СЛОЖАТ ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ВЯРНОСТ !!!
22
0
 
2
 
! Отговори
mi преди 11 години
Izglegda iavno tui chto Gospod ni nachepva e nai mirodavno!Ña nas nachepva ni che sme givotni-nichto chudno niama vav tova -moge da go iziademe i dage da ne razbereme!
21
2
 
10
 
! Отговори
Мазен Дупетат преди 11 години
За бога сестро не непротивоконституционствувателствувайте !
20
0
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 11 години
И аз мисля така.
19
2
 
13
 
! Отговори
До: c. преди 11 години
Средата ти е била такава, явно не си бил стигнал нивото на софийските ***. По-скъпи били заради жителството.
18
18
 
13
 
! Отговори
с. преди 11 години
Много ми е смешно как някои хорица с треперещи пръстчета ми плякат минуси водени от накърнена селска чест!И да плякате и да не плякате истината е тази!Завършил съм СУ,а и съм водил доста интересен живот така,че съм се нагледал на хитови изпълнения!
17
3
 
22
 
! Отговори
расистски преди 11 години
Тая е от добрите *** ....( много коментари съм чел тука че има и такова животно)...не краде , или поне засега , или поне не се съобщава в статията !
16
5
 
51
 
! Отговори
с. преди 11 години
Хах!От години доста провинциалистки си се издържак като студентки като ги правят тия работи!Дрешки,заведенийца!Откъде падате бе!?Че и после като бачкат що да не си подпомагат бюджета!На финала омотат някой шушляк с имотчета и се кротнат!Ни лук яли ни лук мирисали!Мда!
15
1
 
22
 
! Отговори
sante_dog преди 11 години
Легализация и облагане на дейноста с данък. така ще се сасим от данъка върху лихвите по депозитите :D
14
2
 
37
 
! Отговори
Кемо преди 11 години
Трябва да се легализира проституцията! Знаете ли колко жрици има в Българя? Това си е истината и ние си го знаем, ако има определени места за този занаят всеки ще си ходи там и никой няма да се занимава с подобни момиченца. Кофтито в цялата ситуация е, че в 99,9 процента от тези момичета го правят по собствена инициатива, съвсем съзнателно какво точно правят. И най кофтито е че глада ни докара до там!
13
1
 
20
 
! Отговори
Бащата преди 11 години
До АнонименКой казва, че бащата е пълнолетен... ако и той е бил на 15-16 няма проблеми...
12
1
 
8
 
! Отговори
23г.преход преди 11 години
Ежедневие в Бе-ге!Много интересно ,какво ще е развитието -----по-нататък?!
11
18
 
18
 
! Отговори
с. преди 11 години
Че какво толкова е станало!?Провинциалистките от десетилетия така се оправят в столицата!
10
1
 
12
 
! Отговори
До 6 преди 11 години
Повечето са с изключително, невероятно нестабилна психика. Достатъчно е да видят малко мръвка и подивяват. Изпадат в неадекватно състояние. Не са способни да мислят (то и без да изпадат в психически отклонения пак не могат да мислят *** тва е друга тема). Та и затва във всеки храст вече живеят по 2 "работнички"... Ама по принцип навсякъде са цедени до дупка. Половината дори и без "акт". Толкоз са прости и неконтролируеми.
9
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айшето , само с едно дете ли е ?Бре бре те до 17 вече трябва да са поне с 4-5!Ами невръстна проститоира и дете , нещо законче за такива дегенераторски изпълнения ?Било то без социялни или ...Мен винаги ме е пукало как може *** да има 5 деца да е с 10 дела и да му се изплащат помощи.Тая сигурно нарочно се води сама майка ,че да взима повечко ;)