Откриха труп на новородено в Копривщица

Родилката е откарана в болница в безпомощно състояние
Обновена: 23 окт 2012 11:43 | 23 окт 2012 11:43,
29
Откриха труп на новородено в Копривщица
Жената е откараа в болница. Снимка: архив Булфото

Труп на новородено е открит в дома на 37-годишна жена от Копривщица, съобщиха от полицията София.

Вчера в полицията в Пирдоп получават сигнал от Центъра са спешна помощ за жена в безпомощно състояние, намерена в къща на ул. “Райново дере”.

Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул, който е открил жената. Тя е прегледана от медицинско лице, което е установило, че жената е изпаднала в безпомощно състояние след раждане.

Тя е транспортирана в специализирана болница. При огледа в къщата полицаите откриват на втория етаж труп на новородено. Тялото е изпратено за аутопсия в София.

Снети са обяснения от близките й. По случая в РУП -Пирдоп е образувано досъдебно производство и е сезирана Окръжна прокуратура. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
BRANISLAVA преди 11 години
До ***..... NE PI6I GLUPOSTI MOLQTE NITO E ALKOHOLI4KA NITO NARKOMANKA DA NEDAVA GOSPOD DA SI NA NEINOTO MQSTO
24
1
 
0
 
! Отговори
krasi преди 11 години
До anonimen da...togava vsichki sa mnogo pravolineini no nedai si boje da razrovish v lichniya im jivot shte izkarash mnogo cherni rizi....glupaci niamat si rabota komentirat koi kuv bil !!!! pazi boje sliapo da progledne
23
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
chukaite na durvo da ne vi se sluchva jivota e stranno neshto ....lesno e ga komentirash i da hulish drugia ,kogato ne si na negovo miasto...
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къща на три ката,семеен хотел с механа,кола,влогове..какво и липсва за да не иска детето,алчните това заслужават,жалко за детенцето
21
1
 
15
 
! Отговори
justme преди 11 години
Жалко за детенцето ... но какъв ли щеше да е животът му, ако беше оцеляло? Не разбирам защо хората, живеещи в крайна мизерия, продължават да раждат деца. Едва ли се заблуждават, че ще се случи някакво чудо и детето им някак си ще успее да се измъкне от капана на бедността. Не и в тази икономика ... Най-много да се пропие, продруса, да попадне в трафик на хора. Капитализмът унищожава слабите, просто за съжаление няма негова по-добра алтернатива. Много тъжна работа, много тъжно живеем.
20
0
 
36
 
! Отговори
Няма мангали преди 11 години
в Копривщица, но защо? Когато избухва Априлското въстание, първо са прогонени местните заптиета и представители на турската власт. Следващите, които отнасят плувката са местните ***, които най-много са издевателствали над българите. Нещо като сега. Та погромът е бил голям. От тогава им държи влага и само се мотат разни приходящи там да продават ***, но *** да живее там не се задържа. Трябва ни и сега едно Априлско въстание, но да обхване цялата страна. Доста за чистене има.
19
2
 
27
 
! Отговори
МАРИЯ МЪРВАКОВА преди 11 години
ЩО НЕ СПРЕТЕ С ГНУСНИТЕ КОМЕНТАРИ?КОЙ ОТ ВАС БЕШЕ ТАМ И ВИДЯ,ЧЕ ДА СЪДИ А???А ИНАЧЕ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ УМИРА Е ТАКА ,НО КОЍ НИ Е ВИНОВЕН?НИЕ МЪЛЧИМ ,ПРОСТО СМЕ ЕДНА *** В ОЧИТЕ ВА НАЩЕ УПРАВНИЦИ...ТЕ ЗНАЯТ,ЧЕ СМЕ МРЪНКЯЩА НАПАСТ БЕЗ ВОЛЯ И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА-УМОРЕН И ЗАГИВАЩ БЪЛГАРСКИ НАРОД...САМА НЕМОГА ДА НАПРАВЯ НИЩО,КОЛКОТО И ДА ИСКАМ ДА ВИДЯ БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЖИВА...
18
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Ех.... не ме и изчака да прережа...
17
1
 
25
 
! Отговори
Нели преди 11 години
До Анонимен: Къде сте видели в Копривщица *** ,бе хора.....
16
3
 
7
 
! Отговори
Деси преди 11 години
До Анонимен - Мога да ти изброя поне няколко случая, раздухани и в медиите в последните две години, в опровержение на коментара ти!!! Не са ги оставили да умрат, направо не са ги отразили...
15
3
 
20
 
! Отговори
дзвер преди 11 години
15...бре магаре, к'во родилно бе.Най-близкото е в Карлово.До там пеша ли да иде?Пазенето на нашето здраве от ГЕРБ не е на ниво...има много сива каша в нечии глави.
14
6
 
24
 
! Отговори
Деси преди 11 години
На *** тук искам да кажа,че и в болница да ражда рискът от смърт при новороденото,а и при родилката е 50/50,или не са гледали новини в последните две години.В Холандия масово жените раждат в домашни условия,а страната е с най-нисък % на смъртност при горепосочените.И понеже съм раждала да ви споделя-когато жената ражда го прави САМА,акушерката крещи и чака бебето да се покаже,никой не ти държи ръката,нито напъва вместо теб.А смъртността сега и преди 40 г. е една и съща.Иначе болници бол
13
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма оправдание за човешката простотия! Каквито и да са лекарите, не мисля, че някой би отказал помощ на родилка пък била и в тежко материално положение. Най-много после да се споразумеят за начина на плащане, но едва ли щяха да я уставят да умре пред вратата на родилното. Така, че това не е никакво оправдание, че е убила, пък макар и неволно, детето си.
12
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото по-*** има в България, толкова е по-лесн кралят слънце да ги манипулира и да гласуват за него.
11
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При това управление за българите няма място в България ! Изхода е Терминал 1 и Терминал 2 ! лошият мат`рял като онез ученици с портретите на велики българи, които не могат да познаят кой е Левски... но със сигурност знаят кой е ББ. Те са електората на ГРОБ и партията за тях се грижи най-много !
10
6
 
24
 
! Отговори
мая преди 11 години
жената е била в краен недоимък,за това го е направила!
9
8
 
17
 
! Отговори
милен преди 11 години
с комплименти от ГЕРБ!
8
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е резултат от *** кампании жените в 21-век да раждали по къщите си!
7
17
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Фаталната родилка от Копривщица, чието бебе почина, не е повикала Спешна помощ. От Областната дирекция на МРВ разкриха, че жената е с много нисък социален статус, живее на ръба на бедността. "ЕЙ ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ ГЕРБ !
6
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това да не е поредната, която е чула, че е фИешън да си раждаш вкъщи и ако може без акушерка? На това ми прилича. Или е някоя *** на която това и е 10-тото раждане и не си е направила труда да иде до болницата? И в двата случая мога да кажа само едно: Акъл море, глава кофа. Да си носи последствията от избора.