Откриха труп на новородено в Копривщица

Родилката е откарана в болница в безпомощно състояние
Обновена: 23 окт 2012 11:43 | 23 окт 2012 11:43,
29
Откриха труп на новородено в Копривщица
Жената е откараа в болница. Снимка: архив Булфото

Труп на новородено е открит в дома на 37-годишна жена от Копривщица, съобщиха от полицията София.

Вчера в полицията в Пирдоп получават сигнал от Центъра са спешна помощ за жена в безпомощно състояние, намерена в къща на ул. “Райново дере”.

Незабавно на място е изпратен полицейски автопатрул, който е открил жената. Тя е прегледана от медицинско лице, което е установило, че жената е изпаднала в безпомощно състояние след раждане.

Тя е транспортирана в специализирана болница. При огледа в къщата полицаите откриват на втория етаж труп на новородено. Тялото е изпратено за аутопсия в София.

Снети са обяснения от близките й. По случая в РУП -Пирдоп е образувано досъдебно производство и е сезирана Окръжна прокуратура. Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това са резултатите от здравната политика на ГЕРБ.
4
2
 
66
 
! Отговори
Янко преди 11 години
Някой долукоментиращите има ли идея къде е Копривщица и знае ли, че там кьорав *** няма? Бият ги на място и не смеят да припарят от десетки години...
3
33
 
11
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Или е наркоманка или алкохоличка та да изходи запъртъка у тях. А може и да е от тези психически дето не са добре и не искат да ходят по болници и не се къпят с ***.Всякви откачалки има.
2
6
 
36
 
! Отговори
Несъгласен преди 11 години
Може и да не е .Ако беше *** щяха да пишат"..две от децата и били до нея,други четири си играели навън а останалите пет са в социални домове" Мисля,че тази е просто луда,което в никакъв случай не я оправдава,нито нея,нито близките допуснали това.
1
4
 
45
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Вероятно не, за *** всяко новородено са още помощи, раждат в болница и се изсипва цялата рода. Вероятно някаква тежка житейска драма.