Шестима души са задържани за побой в магазин в Ботевград

Четиримата мъже и двете жени нападнали семейство
Обновена: 30 дек 2012 18:24 | 30 дек 2012 18:22, Елка Василева
335
Шестима души са задържани за побой в магазин в Ботевград
Четирима мъже и две жени са задържани за побой в магазин в Ботвград. Снимка: архив, Булфото

Четирима мъже и две жени са задържани за побой в магазин „Кауфланд” в Ботевград, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР-София комисар Николай Николов.

Днес в 13,30 часа в магазин „Кауфланд” е възникнал инцидент между граждани, който по-късно е прераснал в сбиване. Леко са пострадали трима души – българско семейство – мъж, жена и дете. Нападателите са от ромски произход – четирима мъже и две жени, каза комисар Николов.

От направените справки и от прегледаните видеозаписи е видно, че е възникнал спор между семейството българи и една жена от ромски произход. Спорът е бил предотвратен от граждани и един охранител на магазина.

По-късно обаче нахлули четирима мъже от ромски произход, които са продължили инцидента, който е прераснал в побой.

Сигнал за инцидента е получен в Районното управление „Полиция” в Ботевград. Полицаите са действали незабавно, но пристигайки на място, нападателите са се били оттеглили. След кратки издирвателни мероприятия в момента са задържани и шестимата извършители на деянието, каза комисар Николай Николов.

Четиримата роми са криминално проявени, като единият по прякор Мусата е с многократни осъждания. Другите са с регистрации за кражби, единият има регистрация и за грабеж. Жените също са криминално проявени. Едната жена е криминално проявена за кражба от „Кауфланд”. Възрастта на жените е между 29 и 43 години, а на мъжете е между 20 и 34 години. Всички са задържани в Районно управление „Полиция”-Ботевград, каза комисар Николай Николов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още по темата: Ботевградмагазинпобой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
0
 
! Отговори
БОТЕВГРАД преди 11 години
ПОЛИЦАИТЕ СА ПРЕДОТВРАТИЛИ ПАЛНИ ГЛУПОСТИ ПОЛИЦАИТЕ В БОТЕВГРАД ГИ Е СТРАХ ОТ ***
246
0
 
1
 
! Отговори
До 294 ЦРУ преди 11 години
Идеята е да се съберат и извозят субектите.После Менделей си знае работата.
245
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Види ли се сажда,трябва да угасне на момента!
244
0
 
4
 
! Отговори
Ф-1 преди 11 години
Милиционерите пристигнали незабавно, ама *** вече пиели втора ракия.Въобще защо народа хрантути тези ***?
243
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СЕМЕЙСТВОТО НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК МИЛЧО ВЛАДИМИРОВ Е НАПАДНАТОТО ОТ РОМИ В КАУФЛАНД
242
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
306-и по примера на ген.Чочоолу .....с танковете в маалата ............питайте старите пловдивчани те ще ви разказат ......
241
1
 
15
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
Поетапно да се премахнат всички незаконни *** развъдници, циганорите да се изселят в земеделските райони, в специални лагери, където да работят в селското стопанство, за да си изкарват прехраната. Извършителите на тежки престъпления - в мините, където да работят като роби, докато пукнат. Забрана на всякакви антибългарски организации от рода на БХК, мангалозащитниците от подобни организации, от полицията, прокуратурата, парламента на съд за антибългарска и противодържавна дейност.Български Патриотически Фронт
240
1
 
9
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
По примера на ген. Неделчев - трябва да се въведе повсеместно военно положение - на *** *** да бъде наложен вечерен час и да им бъде забранено да се събират повече от двама на едно място. При неспазване - арест, при съпротива - бой, ако извади *** оръжие, дори и джобно ножче - куршум на място. Във всички населени места, включително селата - непрестанно полицейско присъствие. Спиране на всякакви помощи и принудителен труд за *** чума.Български Патриотически Фронт
239
0
 
7
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
И престанете с тоя волен сидеров. Тъкмо той над две години крепи на власт проциганската ГРОБ. И когато ние, честните Българи излязохме на протест след зверското убийство на Боби Райнов от *** банда, в присъствието на три патрулки ушеви ***, парцалът сидеров се скри като мишка и отиде да се бие с някакъв турски журналист !!!Български Патриотически Фронт
238
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... черна,***,долна ***...
237
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
според мен *** са били принудени да се отбраняват,*** не нападат първи защото ги е страх ,че ще бъдат неправелно обвинени и осъдени.
236
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
черните *** прекалиха... мисля ,че тея шестимата трябва да се обесят публично пред НДК и се оставят там да висят за пример на другите ***. Нека народа да го реши - обавете въпроса към референдума, така и ще се дават пари.. искате ли :-АЕЦобесени роми
235
0
 
14
 
! Отговори
Обективно преди 11 години
Така ще е докато се гужвите и не искате да свидетелствате. Само гледате сеир, а като се стигне до по сериозни неща - бягате от отговорност. Не плачете тук, а се дръжте по-отговорно. Без свидетели престъплението е трудно доказуемо.
234
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен, Волен ще е човекът, аз просто съм се отвратил от тази страна и законите и. Това никъде по света го няма да крадеш да биеш и все да си на свобода.
233
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Керванът си върви, кучетата си лаят. И какво? Нищо и полвина! Докато не влезе стария АК-47 в действие, нищо няма да се прмени, по лошо ще става.
232
0
 
27
 
! Отговори
ехолог преди 11 години
и за какво го пишете това. рома ще го регистрират за 97 път и пак ще го пусна, да краде и бие поредните балъци, дето още си мислят, че живеят в подобие на държава.
231
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dobre be gospoda ypravliavashti mizernici moshenici ,da ima prinyditelen tryd i tolkova ot 3 dni do 6 meseca.
230
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Волен Сидеров ще ни спаси!!! Стига вече криминално проявени на свобода,стига *** свободия
229
1
 
20
 
! Отговори
bai tosho преди 11 години
то преди 1989 беше уредено както трябва : който буйства и има енергия в излишък и не зачита закона - марш в трудовия лагер да троши гранит и да строи магистрали !! с труд и бой се превъзпитава..не с приказки
228
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** се респектират само от бой и терор