Закопчаха серийни крадци на коли

Групата била от четирима младежи
Обновена: 11 фев 2013 15:13 | 11 фев 2013 12:00, Веселина Йорданова
18
Закопчаха серийни крадци на коли
Снимка: БулФото - архив

Разбита е престъпна група, осъществила серия кражби на автомобили, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София.

В полицията в Ихтиман на 6 февруари се получил сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Фолксваген Джета”, паркиран пред адреса на ползвателя му.

В резултат на съвместни действия на полицията в Ихтиман и областните дирекции в София и в Пазарджик още на следващия ден извършителите на престъплението били разкрити и задържани. Оказало се, че това са четирима младежи, неизвестни досега на органите на реда на възраст между 20 години и 22 години, всичките от Ихтиман.

Противозаконно отнетият автомобил е намерен разкомплектован и подготвен за нарязване в нерегламентиран изкупвателен пункт в двора на 35-годишен мъж в пазарджишкото село Виноградец.

Междувременно се получил сигнал и за противозаконно отнет автомобил и в Костенец с марка „Ваз 2105” през нощта на 6 срещу 7 февруари. Установено е, че престъплението е дело на задържаната в Ихтиман четворка, а колата е открита разкомплектована в същото пазарджишко село.

В началото на декември миналата година младежката банда е отнела и автомобил „Фолксваген Голф”, паркиран пред адрес в Момин проход, като този път откраднатата кола е било пласирана по аналогичен начин в Самоков. Четиримата са направили пълни самопризнания и за други извършени от тях престъпления на територията на Софийска област.

След изтичане на 24-часовата им полицейска мярка извършителите са освободени по разпореждане на районната прокуратура. Разследващите органи продължават работата по документиране на цялостната им престъпна дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЖороЖоре те хванат ли таа една група за която разправяш...то друга няма!
13
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 11 години
До Nemeca Е как каде бе немец нали си немец част от тях са в германия ти незнаеш ли?
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След изтичане на 24-часовата им полицейска мярка извършителите са освободени по разпореждане на районната прокуратура. Няма да има достатъчно доказателство ,,,,,,,БРАВО
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Страшна прокуратура имаме ,Както и всички министерства !
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А иначе се работи по документацията на престъпната им дейност ??
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Закопчаха ги и ги откопчаха .
8
0
 
29
 
! Отговори
ВАЛ преди 11 години
След изтичане на 24-часовата им полицейска мярка извършителите са освободени по разпореждане на районната прокуратура УЖАС!! значи могат да продължат???
7
2
 
15
 
! Отговори
Nemeca преди 11 години
Бе то хубаво са намерили, ама крадци на ладички и джети - автомобили със пазарна стойност до 1000 лева. Къде са тези които крадат Мерцедесите, Беемветата, двиповете и т.н.? Къде са бандите които разбиват апартаментите в София и страната? Двама мои приятели са си купували БМВ и на двамата и беше откраднато в порядъка на един месец. На мен лично са ми разбивали колата един път и обирали апартамента един път.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Следва ,само в Бг !----СПОРАЗУМЕНИЕ-ИЗВИНЕНИЕ -УСЛОВНО----,други термини за Бг-Съд. система ---НЯМА !
5
6
 
19
 
! Отговори
iKoko преди 11 години
оставете децата на мира! намерили са си хоби.. нека го развиват :)
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Ихтиман е пълно с българи крадци на Лади! :))))
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от замесени поне 5-*** ***, хванали 4-***. Били непознати. Те си признали. Вече станали познати! И ги пуснали ...евалатааа, значи за познати - може
2
8
 
45
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Хванали 4 ***, дето крадат таралясници за скрап. Велико постижение на родната милиция, няма що. А тия дето крадат по-скъпите коли и ги изкарват за арабския свят кога ще ги хванете? Поне 1 група такава, ама истинска, не ***. А и накрая ги пуснали, след самопризнания. Ай ем спийчлес.
1
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Браво на Прокуратурата