Хванаха джебчийка с европейска заповед за арест

Жената е издирвана от Германия от миналата година
12 фев 2013 16:40,
4
Хванаха джебчийка с европейска заповед за арест
Снимка: архив Булфото

Джебчийка с европейска заповед за арест е била задържана от полицаи от Велико Търново вчера, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

30-годишната жена от София се издирва от Германия от 11 юни миналата година с цел екстрадация. Тя е криминално проявена и осъждана за джебчийски кражби. Жената е задържана за срок до 24 часа.

Тази нощ, около 00,05 ч. в с. Караисен за проверка е бил спрян лек автомобил „БМВ 730”, в който е пътувала 44-годишна жена от с. Върбовка. Тя е обявена за издирване от Словакия от 24 октомври миналата година с мярка „установяване на адрес”.

Снощи в полицейското управление в Полски Тръмбеш е бил получен сигнал от 39-годишна жена от с. Страхилово, която е съобщила, че 16-годишната й дъщеря не се е прибрала вкъщи след училище.

Момичето незабавно е било обявено за общодържавно издирване. Проведени са множество срещи с нейни приятели и съученици, при които станало ясно, че момичето е подържало връзка чрез интернет с мъж от Търговище.

След съвместно разследване със служители на ОДМВР – Търговище, момичето е намерено в дома на мъжа, с който е общувала през интернет. Момичето е откарано и е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Горна Оряховица, след което ще бъде предадено на родител.

По трите случая в съответните полицейски управления са образувани преписки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Не намесвай българските турци. Тази джебчийка е 24-каратова ***!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрах с тая заповед са успели да я уловят или са я заловили да краде заповедта?
1
5
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
ТАКА ни представят "бг"турците в европа