Щракнаха белезници на хората на Баретата

След задържаните на наркоразпространение е Ториното
Обновена: 17 фев 2013 22:26 | 17 фев 2013 18:28,
37
Щракнаха белезници на хората на Баретата
Снимка: МВР

Неутрализирана е организирана престъпна група за разпространение на наркотични вещества, ръководена от Златомир Иванов - Баретата, съобщиха от полицията.

При операцията на антимафиотите, под наблюдението на спецпрокуратурата, са задържани шестима души.

В хода на акцията са задържани двамата ръководители на подгрупите в престъпната структура. Един от тях е небезизвестният Ивайло Борисов – Ториното. Той е приближен на Баретата и беше подсъдим по едно от делата срещу него.

Другия ръководител на подгрупите е 36-годишният „Златко малкия”, който също е криминално проявен.

Задържани са и останалите членове на престъпната организация – 27-годишен мъж по прякор „Боксьора”, криминално проявен, 25-годишенг по прякор „Малкия принц” и неговия 23-годишен брат, криминално проявен по чл. 354 а от НК. Арестувани са 22-годишно момче, друго 23 години, осъждано, 33-годишен мъж и още един на 25 години.

При претърсването в домовете и автомобилите на задържаните, антимафиотите открили канабис, кокаин, хашиш, семена от канабис, пликчета за дози, електронна везна и счетоводство от продажби на наркотици, 18 мобилни телефона, лаптоп, 2 въздушни пушки, 2 газови пистолета, договори за охрана на заведение.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 321, във връзка с чл. 354 а от НК., под наблюдението на Специализираната прокуратура.

Шест от лицата, сред които Ториното, Златко Малкия и Боксьора, са с повдигнати обвинения и са задържани за срок до 72 часа.

Златомир Иванов – Златко Баретата, беше прострелян на 29 януари на влизане в Съдебната палата, където щеше да се проведе заседание по делото за ръководена на организирана престъпна група за разпространение на наркотици, което се води срещу него. Той вече беше осъден на 8 години затвор по това дело на първа инстанция.

Една от версиите за стрелбата срещу Баретата беше, че той се опитва да се върне в бизнеса с наркоразпространението и затова е бил прострелян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Това което стана е пълна простотия......аз бях там и видях че нищо не са вадили от колите камоли пушки и пистолети......цялата тая работа е нагласена все пак ИЗБОТИ ИДВАТ !!!!
29
1
 
1
 
! Отговори
. преди 11 години
Наистина някои хора са адски неадекватни в коментарите си. Може само да се радвате, защото събирането на информацията, на доказателствата може да отнеме месеци, години... В случая това е една положителна новина. Престъпност е имало, има и винаги ще има. Но поне бъдете обективни. Зад един арест стои труда на куп хора, които с месеци са събирали и доказателства и информация.
28
0
 
2
 
! Отговори
ФОСТАТАТИ преди 11 години
Аз пък искам американските визи да отпаднат за българи.
27
0
 
7
 
! Отговори
ттт преди 11 години
хахаха смешна работа миналата седмица Станимир Флоров излезна публично и каза,че "Баретата" от много отдавна Не се занимава с наркотици,а сега хора на "Баретата" арестувани за наркотици,последно занимава ли се с нарктици или не???????????????
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
abe CVETANOV za6to predi izborite koi sega 6te glasuva.pusnete gi te sa nevidni mom4eta
25
1
 
3
 
! Отговори
? преди 11 години
От лаптопа може да се вземе информация за връзките им ... и контакти .И телефоните съдържат информация ??
24
1
 
3
 
! Отговори
До 12. преди 11 години
Никой не е *** и ти съобщават какво е намерено ,Не обръщаш ли внимание на кокаина и хероина ? Когато някой започне да взема хероин - няма отърваване докато умре ? Счетоводна книга с продажбите ?И тези потенциални убиици са задържани за 72 часа ?? 87897
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А дали някой от тях не е ПОД ПРИКРИТИЕ?
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе това е много добре,ама лошото е че като неутрализираш един ***,на негово място идват 3-*** !е тва е кофтито ...
21
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало-о-о, шефа на НСБОП! Как ме чуваш, приемам? Нали Бретата беше излязъл от наркотиците преди години, а??? А, не чуваш ли,? Чуваш, чуваш, много добре, слушай - давай си оставката веднага! Цветанов да ти я разписва веднага!
20
9
 
19
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 11 години
Народа се бунтува, а ние правим показни акции, наричаме народа "***", посвещаваме неделята на семейството си и строим седмия си апартамент.
19
2
 
3
 
! Отговори
786 преди 11 години
Златомир Иванов Златко Баретата, беше прострелян на 29 февруари на влизане в Съдебната палата.
18
1
 
1
 
! Отговори
pradlio преди 11 години
eee ami zashto ne gi otstrelvate ami harchite darjavni pari i se pravite na rambovci
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do koga ste slu6ame za tez kuku6kari.
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде стига бе! Оставихте някой партиен лидер без пари, като му разбивате бизнеса...Я оставете хората - идат избори, гласове трябва да се пазаруват...Недейте с лошо!
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
българите *** пак са в действие.
14
1
 
24
 
! Отговори
Niki Peev преди 11 години
доколкото помня Флоров беше казал, че Баретата не се занимавал с наркотици. |Или канабис, кокаин, хашиш не влизат в категория дрога?
13
6
 
7
 
! Отговори
Gog преди 11 години
4, много точен коментар! Имат ли вина, че притежават кантар!?Не са страшни престъпниците, страшна е смешната ни, жалка и подкупна полицията.
12
2
 
11
 
! Отговори
Редактор преди 11 години
Вие знаете ли коя дата сме изобщо бе? Ахаха,а?
11
1
 
12
 
! Отговори
йойоб преди 11 години
Златомир Иванов Златко Баретата, беше прострелян на 29 февруари на влизане в Съдебната палата....