Все още не е искан откуп за отвлечената Лара

Похитители били с маски тип чорап, за 2 мин. отвлекли детето
Обновена: 5 мар 2013 20:31 | 5 мар 2013 20:31,
93
Все още не е искан откуп за отвлечената Лара
Снимка на похитената Лара в полицейска кола. Снимка: Булфото

Все още няма и следа от отвлечената 10-годишна дъщеря на Евелин Банев-Брендо. Няма и поискан откуп, съобщи БНТ.

Лара беше похитена тази сутрин към 7.30 часа на столичния бул. „Александър Пушкин“ пред дома на Брендо. Трима маскирани препречили пътя на охранителя, който предавал детето на шофьора, за да го закара на училище. Похитителите стреляли по охранителя и отвлекли момичето с джип BMW Х5.

От записите на охранителните камери разследващите разбират, че самото отвличане трае по-малко от две минути. Похитителите са високи, едри, добре сложени мъже с черни маски - тип чорап на главите, и не могат да бъдат разпознати. Номерата, монтирани на BMW-то, са били откраднати от стар автомобил "Мазда", регистриран на името на възрастен човек.

Още по темата
 32-годишният шофьор на Лара - Борислав Ценов, е ранен със счупено бедро и белодробна контузия. Мъжът е опериран във Военна болница и няма пряка опасност за живота му.

Разследващите работят по няколко версии. Едната е, че отвличането е инсценирано от самия Банев, за да получи разрешение на свобода да чака развоя на процеса за трафик на кокаин, който само след дни започва в Италия.

Предполага се още, че отвличането на детето може да е предупреждение към Брендо да не говори пред съдиите в Италия за по-високите нива в трафика на кокаин от Латинска Америка за Европа.

Поръчка от кокаиновата мафия в Южна Америка заради провалена доставка също може да е причина за отвличането, твърдят криминалисти пред БНТ.

Разглежда се и версията, че похищението е заради стари неуредени финансови сметки на Банев, свързани с първата частна компания за предоставяне на ипотечни кредити.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялото МВР е в състав "Цветанов"!Или те са инициаторите на "новите" отвличания или са се били "РАЗБРАЛИ" с бандитите през последните 4 години да няма отвличания (разбирай да не им се мъти водата на МВР).И едното и другото е ..........
51
3
 
3
 
! Отговори
columbus преди 11 години
UN SALUDO Y UN ABRASO DESDE COLUMBIA A NUESTRO AMIGO BRENDO ESTAMOS CONTIGO TODO SE VA AL CARAJOOOOOO AL FINAL TRANQUILO
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а кой е виновен в Бг да чакаме кокаиновите ни крале да ги почнат да ги съдят из европа, а не у нас, а те да живеят в палати, построени от необезпокоявана и покровителствена наркотърговия??!! и тоя бойко го изкарахте, че няма нищо общо, с това, което се е случва в държавата, освен с няколко километра магистрали, едно метро и метри нарязани трикольорни ленти.
49
1
 
3
 
! Отговори
МУСТАФАР преди 11 години
ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТАШЕВСКИ И ОНЗИ, КОЙТОСТАНА ШЕФ НА РУП В ГР. ТРЪН В 6-ТО РУП В СОФИЯ СЕ ЧУДЯТ КАКЪВ РАЗМЕР ОТКУП ДА ПОИСКАТ.
48
19
 
9
 
! Отговори
мизерен живот преди 11 години
Дреме ми за малката мутреса.И без това като порасне ще стане ***.
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
50Най-добре питай другаря Цветанов.Той и баце единствени имат в момента интерес от подобни престъпления.С тях се внушaва на ПРОСТОЛЮДИЕТО че видиш ли идат БСП и се започна с отвличанията.А че изпълнителите са аматьори и я карат велковата говори че ОПРЕДЕЛЕНО СА СБЪРКАЛИ както детето така и бащата.И не пропускай следната новина:"Столичната полиция издирва четирима бандити, които опитали да отвлекат фолк звездата Азис в събота привечер."ДВАТА СЛУЧАЯ СА ИДЕНТИЧНИ!!!ПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ САМ!
46
3
 
14
 
! Отговори
Бат ви Гойко преди 11 години
Вече съм добре,кръвното ми е 120 на 80,като по времето когато свалях Цеца секса,преди соларните паркове и банките.Приготвил съм телешки пържолки,от кумова срама.
45
1
 
22
 
! Отговори
998899 преди 11 години
ТАКИВА *** ДЕТО ОТВЛИЧАТ ДЕЦА ТРЯБВА ДО СЕ УБИВАТ С КАМЪНИ НА ЦЕНТЪРА,КОГАТО ИМАШ ПРОБЛЕМ С ДАДЕН ЧОВЕК ГО РЕШИ С НЕГО ,НЕ КАТО НЯКАКЪВ ***.ЖИВ ТРЯБВА ДА ГО ОДЕРАТ ТОЯ.ДАНО ДЕТЕТО Е ДОБРЕ.БАЩА МУ КАТО Е ВИНОВЕНЩЕ СИ ПОНЕСЕ УЧАСТТА ,НО ДЕТЕТО НЕ Е ВИНОВНО
44
8
 
12
 
! Отговори
Голям Мишок преди 11 години
Цял ден чакам да обявят парична награда за информация къде държат отвлечената малка мутреса....но няма такава явно нямат намерения да я търсят.Много дим малко огън..почна да намирисва работата на активна разработка на ДС. Все пак трябва да се отвлича общественото внимание от проблемите в държавата..типично по комунистически......
43
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютни *** са тези похитители. Може ли да се разправяш с дете. Безмозъчни ***, които само имат големи и силни тела, а всъщност са някакви плазмодии. Що за мъж може да се нарече някой, който се прави на страшен пред дете. Вече и престъпниците са менте, няма нищо мъжко в тях, като някакви баби са.
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 48 г-н *** Глупаков аз не искам и не мога да бъда какъвто и да е министър просто като се хвалят толкова много, че са толкова добри и са най-най нека го докажат един път не само показни и без резултатни арести с които сцепиха държавата от дела за които плащаме аз и ти и рекламни статии с които промиват мозъците на хора като теб които аз искрено съжалявам!поздрави
41
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв ли стрес е изживяло това детенце ! Да отвлечеш дете трябва да си *** !Само куршум за такива ! Без милост !!!
40
20
 
22
 
! Отговори
А. преди 11 години
Абе,вие нормални ли сте? Тоя Бойко сигурно го сънувате и бълнувате,все той ви е в устите!Спрете се малко! Бойко сигурно е виновен за изгряването и залязването на слънцето,за падащите звезди,озоновата дупка,бермудския триъгълник и така и така нататък...ЗА ВСИЧКО,казано накратко!Дами и Господа ето виновника за всички природни стихии,поне и за човешката простотия да беше виновен,но за жалост за това сте виновни вие ! Борисов е Пич и такъв ще си остане,единствения,който го ЕНЯ за Вас народ заслепен
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 45Имаме си физкултурник който да ги арестува не е необходимо да се избиват по улиците където и ние вървим
38
9
 
23
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Къде е Цвъцко?
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мафиотска история!защо е нужно само да я тръбите в новините , те (мутрите) ще се рзберат помежду себе си .на мен лично не ми пука какво правят, и не искам да знам- но ако се избият помежду си ще е суперП.С. Горивото пак се вдигна - ето по важна новина от откраднатата щерка на дон *** Драгалевски
36
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв трябва да е този баща за да накара детето си да преживее този стрес, и в двата случая този Брендо е ***
35
0
 
26
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Преди протестите срещнах едно приятелче от службите.Питам го кво правиш бе?Оня ми вика ако ти кажа че се занимаваме с будизъм надали ще ми повярваш!Гледай телевизия ще става интересна,очаква се един българин да пропее на италианска сцена!На другия ден Дянков подаде оставка и се започна!
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама що требе да се иска откуп ?Аз ви разпраям, че е работа на Пръцко *** не ми вервате.И де го Изпръцко да са изрепчи ? Нещо не се показва под светлинътъ на прожекторите...Друг път още преди да е извършено престъплението започва да каканиже нещо безмислено и увъртяно пък ся хич го нема.
33
6
 
2
 
! Отговори
пффф преди 11 години
леле колко много *** са се навъдили в страната ни!!!!!!