Автомобил на Калин Георгиев блъсна пешеходец

Мъжът е пресичал неправилно пътното платно
1 май 2013 16:16, Петя Славова
209
Автомобил на Калин Георгиев блъсна пешеходец
Калин Георгиев. Снимка: Булфото

Автомобил, в който е бил главният секретар на МВР Калин Георгиев, е блъснал пешеходец, съобщи МВР.

Инцидентът станал около 12.30 часа. Колата се е движела по бул. "Цариградско шосе" с не повече от 50км/час заради интензивния трафик. Ограничението в тази част на булеварда било 80 км/час. Преди един от светофарите по трасето, пресичайки неправилно, на пътното платно внезапно излязъл възрастен мъж. Шофьорът, който управлявал автомобила на МВР, спрял рязко, но мъжът бил блъснат от страничната част на колата.

Той е без фрактури и натъртвания, има леки охлузвания. Незабавно му е оказана помощ, в това число и лично от главния секретар. На мястото е пристигнала линейка. Мъжът е откаран за преглед в медицинско заведение. Направената проба за алкохол на водача на автомобила е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
2
 
! Отговори
мвр преди 10 години
Всички МИЛИЦИОНЕРИ са господари на българският народ. Този *** на снимката е пашата на господарите.
144
0
 
5
 
! Отговори
XXL преди 10 години
Махнете го най после тоз грозник,писна ми да му гледаме 2-седмици мутрата и да се убеждаваме,колко е невинен в инцидента...плюф..
143
0
 
2
 
! Отговори
Пепърса преди 10 години
До селски карач:Дано на никого от вас дето се правите на големи специалисти не се случи нещо подобно!!! Много е лесно да се говори, как видите ли шофьора е виновен но тези дето пресичат цариградско са чисто и просто едни самоубийци!!! Знаете ли какъв е закона в България? Шофьора е винаги виновен без значение дали някой се метне под колата ти! Отнасяш и акт за несъобразена скорост без значение дали на ограничение 90 си карал с 40 км.
142
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КУКЛА НА КОНЦИ
141
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЛО Днес . БГ а актуализирайте се малко . тая снимка и тая статия виси ве4е трети ден !
140
2
 
2
 
! Отговори
мьрши полицейски преди 10 години
Пробата била отрицателна!!!Че как иначе ,да ви умрат децата от рак *** полицейски
139
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено тяхните коли никога не се движат с повече от 50 км ....и те никога не нарушават каквито и да е било правила.ГАДНИ ПЕШЕХОДЦИ!!!!!
138
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди един от светофарите по трасето, пресичайки неправилно, на пътното платно внезапно излязъл възрастен мъж...Пенсионерът-светкавица, бягащ като гепард с над 120 км/час...Основното, което ме научиха при мрачния соц. е да съм нащрек и да се оглеждам при градско движение. За дете или възрастен човек. Дете може да се скрие зад дърво, кола и да изскочи внезапно, възрастен човек не знаеш кога ще направи непредвидено движение и ще излезе на платното...
137
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мачкай, Калинчо, ***!
136
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Автомобил на Калин Георгиев ...На Мивирету, ахтомобила, усвен да гой прихватизирал...
135
0
 
1
 
! Отговори
герберасти преди 10 години
Тоя така се е надрусал с крег и конска упойка че от дъха му шофьора припаднал. ХА има ли воля !!?
134
1
 
4
 
! Отговори
ranik56 преди 10 години
Самата катастрофа . ...не е нищо в сравнение с погледа на Калинчо .
133
1
 
4
 
! Отговори
ranik56 преди 10 години
Самата катастрофа . ...не е нищо в сравнение с погледа на Калинчо .
132
0
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ТОВА Е ЗАВИСТ НА СЛУЖБАТА- ШОФЬОР. УТРЕ МОЖЕ ВИЕ ДА СТЕ НА НЕГОВО МЕСТО. СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ. ВСЕ ВИЕ СТЕ ПРАВИ , ВСЕ КОМУНИСТИТЕ ВИ СА ВИНОВНИ.КАТО СТЕ ТОЛКОЗ ЕРБАП ЗАЩО НЕ СТЕ НА ТЯХНОТО МЕСТО- НАЛИ СТЕ ОПРАВНИ?!
131
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BE TOVA E 4ISTA LAJA MINISTERSKITE KOLI VRA4AT SAS 150km DA
130
3
 
4
 
! Отговори
КГБ преди 10 години
голяма злоба голямо чудо еѝѝѝ такъв народ няма никаде по света защо задължително трябва да е виновно МВР малко ли хора пресичат неправилно не се ли е случвало почти на всеки шофиор да му изкочи някоѝ *** пред колата неъависимо от скороста има моменти в които не можеш да реагираш на време
129
1
 
8
 
! Отговори
селски карач преди 10 години
Ся моите уважения към заптиетата,ноо ако бе нормален карач щеше да има несъобразена скорост с пътните условия,отделно 50 е скорост при която съвременен автомобил спира за 10 12 метра излиза,че дядката се е метнал на капака нарочно.Даже диво животно не може да изкочи съвсем в последния момент,камо ли дядка с ***.Скоростта изобщо не е била 50,но какво от това.
128
2
 
3
 
! Отговори
ехх преди 10 години
коагато е някой такъв пешеходците са виновни...но ако бях аз или някой друг НОРМАЛЕН ГРАЖДАНИН да блъсне пешеходец нали знаете кой е виновника-шофьора!!! да му се отнеме книжката на тоя ***,да му се наложи глоба и да бъде съден !!! както става с всички нормални граждани в страната...затворите са пълни с шофьори заради катастрофи...защо и тоя не го натикат на топло
127
1
 
5
 
! Отговори
Офф преди 10 години
Най-вероятно човекът наистина е пресичал неправилно (самият факт, че го е сторил на Цариградско, независимо в коя част, е показателен). Но обясненията на МВР-то звучат просто абсурдни. В предишен коментар някой правилно беше отбелязал, че скоростта в общия случай се определя като "несъобразена", а за тоя толуп уточняват, че не е превишена. Движил се бил с 50 и не могъл да избегне удара... Барабаните на Лада-та отказали. Няма какво да мажат. Но явно и от двете страни има малко вина.
126
1
 
16
 
! Отговори
sharan-bg преди 10 години
Великият УБИЕЦ на рускея народ, Йосиф Джугашвили, между другото е казвал /или така му приписват/ някоядруга умна мисъл. Една от тях: "ЛЪЖАТ КАТО ОЧЕВИДЦИ!" Е, в каруцата на гн К.Георгиев всички са били очевидци, нали?.... Дано човечецът е жив и здрав другото е плява. Драснете и клечката......