Близък забил ножовете в гърба на бившата стюардеса

35-годишен столичанин е задържан за бруталното й убийство
Обновена: 19 юли 2013 19:16 | 19 юли 2013 19:00,
26
Близък забил ножовете в гърба на бившата стюардеса
Снимка: архив, Булфото

35-годишен мъж е задържан за зверското убийство на 67-годишна бивша стюардеса в София, съобщиха от МВР.

Работата на криминалистите започнала, след като на 15 юли жената бе открита безжизнена и с четири ножа в гърба в жилището си в централната градска част.

Още по темата

При извършения първоначален оглед категорично е установено, че смъртта ѝ е причинена насилствено.

В хода на разследването униформените задържали автора на престъплението - 35-годишен неин близък от София.

Преди дeн Dnes.bg съобщи, че зверското убийство бе установено, след като случаен минувач намерил мобилния телефон на жертвата, захвърлен на ул "Граф Игнатиев".

Тогава човекът видял, че апаратът звъни, и го вдигнал. Обадил се в полицията за изгубената вещ.

Оттам разследващите установили собственичката на GSM-a и криминалистите веднага пристигнали в кооперацията, където се натъкнали на ужасяващата гледка – жена в локва кръв със забити в гърба ѝ кухненски ножове.

Криминалистите сега работят по версията за имотни спорове в семейството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
до mama преди 10 години
Не всички деца са зли. На гази жена сина е пилот и не е имал никакви ядове относно наследството, но не се знае на имотната мафия до къде стигат пипалата.
20
1
 
7
 
! Отговори
mama преди 10 години
До TulskiАз написх -" Търсете убийците при нетърпеливите наследници - децата и !"В подобна ситуация съм аз и много други родители над 60г. :(
19
6
 
3
 
! Отговори
Debora преди 10 години
Ako telefona e nameren na ulicata tova oznachava che tia e bila vkarana v doma si na sila. Sveta ot samoto sazdavane e prestapen. Da vzemem sinovete na adam i Eva.- Zashto Kain ubi brat si Evel ?
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
глупости, страната е едно село, много бързо може да разбере, крайно време е показно да се накажат и имотни и други мафии и ***, цял свят ще ни поздрави
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Показно убийство. Полицията нищо няма да открие.
16
2
 
25
 
! Отговори
wtff преди 10 години
До комплексарчето #8:Явно не си стигнал до гроздето, и затова ти е кисело...Както във всяка професия - има всякакви и сред стюардесите. И надути селянки, и много свестни момичета! Но не "са си едни сервитьорки без образование"! Повечето са завършили висше, други са студентки. А и основната функция на стюардесата не е сервирането, драги, а спасяването на пътниците в аварийна ситуация. Задължително е да владеят поне 2 езика. А Ася, Бог да я прости, беше най-лъчезарното същество в БАЛКАН!!!:(((
15
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До минаващprost това са думи на някой 24-25 годишен работещ в ДНЕС БГ, а не цитирано от полицията. така че не умувай и плюй а се радвай че са хванали убиеца. да не вляза у вас като италиянски дон с 8 ножа :)
14
5
 
34
 
! Отговори
. преди 10 години
Значи да обобщим ... един случаен минувач намира звънящ телефон , решава да се обади в полицията , оттам по чудо не му отговарят "абе кой ще се занимава с един телефон" след което изведнъж КРИМИНАЛИСТИ пристигат в апартамента да върнат телефона .... ми тва са глупости бе !
13
5
 
53
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
При извършения първоначален оглед категорично е установено, че смъртта ѝ е причинена насилствено.... Демек, не е паднала, подхлъзвайки се и да се е нанизала сама на 4 ножа. Евалла на разследващите, тръпнех да разбера дали не е било самоубийство или нещастен случай.
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Кокоабе я си пии хап4етата
11
41
 
39
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Има бум на престъпността, защото полицията е заета да охранява увеселителния и обслужващ персонал на софиянци.
10
5
 
47
 
! Отговори
До 10 преди 10 години
За мен Сидеров е Сали
9
10
 
58
 
! Отговори
СССРейчо преди 10 години
Възможност : това е дела на имотната мафия в София !!! Която от 20 години избива и ограбва ишмотите на стари и самотни хора в центъра на София !!!!!!!!!!!!!!! А МВР зна е всичко и си трае, защото мафиотите са червени мутри и ДС ченгета.....
8
27
 
6
 
! Отговори
маестро преди 10 години
Може жената да се е ориентирала към илюзионното изкуство! Там нали има номер със забиване на ножове, но явно са забравили да я поставят в сандък и само главата и краката да и се подават...От там идва фалът сигурно, но с повече практика може да успее жената...
7
86
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен Сидеров е Левски.
6
10
 
31
 
! Отговори
ххх преди 10 години
Жената е добра позната на мои роднини. По информация, дадена им от органите, е ставало въпрос, че ударите са нанесени с 4 различни ножа от 4-има различни хора. Така че става дума за организирана престъпност.Тази версия с роднината в момента я налагат, за да се успят истинските извършители.
5
47
 
22
 
! Отговори
granik преди 10 години
Познавам настоящи стюардеси и нямам добро мнение за тях. Всичките са с много високо самочувствие, въпреки че са си едни сервитьорки без образование. Но това ,че работят в авиокомпания, пътуват по света, спят с пилотите и РВД, и по височките заплати, ги кара да си навирят носа. Само дето като поостареят ги разкарват и за това за тях е непреодолим шок. Чакам една такава да я оставят след 3-4 години на улицата ,да я видя тогава ще се прави ли на голямата звездЪ.
4
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
chervenite mysyri ni ypravliavat i ybistvata pochnaxa po staria nachin
3
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Маде ин ***
2
3
 
88
 
! Отговори
velijana преди 10 години
Мир на праха на жената,но може ли да се пишат такива глупости-След първоначалния оглед категорично установено,че се касае за насилствена смърт!Ами с четири ножа в гърба малко трудно ще става въпрос за самоубийство.