Мъж запали навеса на съседа си, заради свада

Кавгата е станала в с. Писарево
3 авг 2013 11:18, Петя Славова
4
Мъж запали навеса на съседа си, заради свада
Снимка: Булфото

33-годишен мъж от с. Писарево запали навес на свой съселянин заради междусъседска свада, съобщиха от МВР. Сигналът е получен на 2 август около 06.30 часа в РУП Г. Оряховица.

От него става ясно, че 38-годишен жител на с. Писарево видял, че част от дървения покрив на навеса в двора му гори. Потърпевшият собственик потушил огъня сам и се обадил на полицията.

При направена проверка органите на реда установяват, че пожарът е причинен от запалено парче плат, поставено между покрива на навеса и каменния зид. Запалена е част от дървена покривна конструкция на навеса, непосредствено под циглите. Огънят обхванал площ около половин квадратен метър.

Полицията задържа и извършителя на палежа. Това е 33-годишният А.М. - съсед на потърпевшия. Двамата се скарали предишния ден.

Образувано е бързо производство за умишлен палеж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Ir4eto преди 9 години
"Запетая пред "заради" се пише само, когато се свързват" или "Запетая пред "заради" се пише само когато се свързват" - хубаво е да си правим забележка, но и да бъдем меки в критиката си.
4
1
 
8
 
! Отговори
очите ми горят преди 10 години
До 3Май трябва някой да се връща в училище (пожелателно е още в първи клас, за да се запознае с кирилицата). Запетая пред "заради" се пише само, когато се свързват главно и подчинено изречение. Провери си в граматиката. Или още по-лесно: изговори заглавието и виж дали евентуалната пауза, която запетайката означава, звучи естествено в този случай.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 2 zapetaiata si e na miasto dumi4katazara zaradi e vinovna.
2
3
 
4
 
! Отговори
очите ми горят преди 10 години
Ако някой само може да ми обясни за какво служи тази запетая в заглавието, ще му бъда много благодарен... :)
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Made in BG. Запазена марка