Маратонки менте и фалш анцузи нарязани със спецмашина

Акцията е проведена днес от митничари на "Капитан Андреево"
24 сеп 2013 16:49,
11
Маратонки менте и фалш анцузи нарязани със спецмашина
Снимка: Агенция "Митници"

Митничарите на "Капитан Андреево" са унищожили днес 608 чифта маратонки и спортни обувки, 121 броя спортни комплекти и анцузи, 80 блузи, както и 5400 броя етикети бяха нарязани с машина.

Стоките са фалшификати на световноизвестни марки и са били предназначени както за българския пазар, така и за другите страни членки на ЕС.

Фалшивите стоки са задържани от митническите инспектори при общо 32 опита да бъдат пренесени у нас, съобщиха от Агенция "Митници".

Само за първите шест месеца на годината общият брой на задържаните стоки менте, пренасяни в нарушение, е 68 568 като задържанията са най-често на "Капитан Андреево".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
нона преди 10 години
Няма такава глупост, такова безобразие и такава наглост... при толкова нуждаещи се хора, които не са и чували за прословутите марки... не мога да повярвам!!! Депутати, в оригинални маркови облекла, дано стигнете до затвора, където и единствено е вашето място!
10
0
 
4
 
! Отговори
cvetan преди 10 години
До Великоnapalno sam saglasen s teb.tezi deputati na koito im plashtame zaplati triabva da promeniat naredbite i zakonite v tazi darjava.pri konfiskacia na stoka da se maha emblemata i da se dava na bedni hora v neravnostoino polojenie.ima hora sas 120 leva pensia.tezi hora mogat da jiveiat s tezi drehi.PROBLEMA E CHE NIKOI V PARLAMENTA NE GO INTERESUVA TAZI VAZMOJNOST.INTERESUVAT GI EDINSTVENNO POLITICHESKITE INTRIGI I LICHNITE IGRI I DALAVERI!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не мисли в тази държава каквито и да с с тях ще е по-добре отколкото да си бос и гол
8
1
 
11
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Междувременно в парламента бяха изхарчени 12000 лева да се докарат всички *** на работа , откаднати бяха 6 000 000 , други 100000 бяха отделени за разходки с правителственото самолетче , държавата бе ощетена с едни 10 000 000 от фирми на "наши хора" , 30 000 отидоха за нови джамии , 5 000 000 за стягане на летящата чиния в Бузлуджа и още някви къси милиони за роднини и приятели. Математика :)
7
0
 
23
 
! Отговори
redordead преди 10 години
значи, обувките менте ако са много зле изработени може да са опасни за здравето и дапричиният трайну увреждания на ходилата, но за дрехите съм напълно сащисан как не са могли да ги дарят на домове, бежанци итн - пълно е с нуждаещи се хора...
6
1
 
3
 
! Отговори
Ама ауу безобразие преди 10 години
Защо така действате със своите хора бе,нали и те са ваши хора? Или явно не са ваши хора.Май това е вярното !
5
0
 
23
 
! Отговори
gtf преди 10 години
напълно подкрепям 1,2 и 3. Тва не е храна, че да се развали... толкова ли не може да се даде на нуждаещи се, голям праз, като е с емблеми - нали не е на пазара !
4
0
 
17
 
! Отговори
Контрабандист преди 10 години
Само за първите шест месеца на годината общият брой на задържаните стоки менте, пренасяни в нарушение, е 68 568 като задържанията са най-често на "Капитан Андреево".Аз за това преминавам през другите пунктове :))))
3
0
 
40
 
! Отговори
Велико преди 10 години
Как може толкова бедни и страдащи хора,а се унищожават нови и годни за ползване дрехи.В същото време процъфтява търговията с дрехи втора употреба.Толкова домове за деца,за възрастни хора и други нуждаещи се за помощи.Управляващи -- променете наредбите.
2
0
 
44
 
! Отговори
amsterdama преди 10 години
Махнете им емблемите и ги дайте на нуждаещите се ! Така хем ще се покрият нуждите на хорат в беда , хем няма да са нарушени правата на собственика на търговската марка .
1
0
 
53
 
! Отговори
88 преди 10 години
***, ВМЕСТО ДА ГИ ДАДЪТ НА НЯКОЙ ДОМ ЗА ДЕЦА ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРИЖИ.