Дете загина при пътен инцидент в Луковит

12-годишното момче излязло внезапно на пътя
11
Дете загина при пътен инцидент в Луковит
Снимка: архив, Булфото

Дете на 12 години загина при пътен инцидент в Луковит, съобщиха от полицията. Пътното произшествие е станало днес в 11.10 часа на улица на изхода за Плевен.

44-годишен плевенчанин, управлявал джип "Мерцедес", е блъснал внезапно излязло на пътното платно 12-годишно момче от Луковит. Детето е починало малко след инцидента.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все пак пък е на 12 години дете. Сякаш не знае как се пресича...
8
1
 
15
 
! Отговори
Edna преди 10 години
V dneshni dni da te e strah da izlezesh ot vas.Milichkoto,tolkova malko,jivota e bil pred nego...no za vsichko si ima Gospod
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
UJAS!!!!!SABOLEZNOVANIIQ NA BLIZKITE!!!IMA EDIN POBLEM OBACHE---VODACHA NA DJIPA SHTE POSTRADA ZASHTO BG ZAKONITE SA TAKIVA.ZA SAJELENIE.......
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Юпитер да прости детето.
5
3
 
18
 
! Отговори
абе преди 10 години
там са циглаци и беше мода ей така ако не внимаваш да скочи отпред евентуално да ти искАТ пари ИНАК ПОЛИЦАЙТЕ ТАМ ГИ ЗАЛОВИХА С РАЗНИ НОМЕРА една кола кара с 35 а ограничението е 30 и ако го изправариш хоп колегата с палката прибира парите
4
2
 
27
 
! Отговори
хдакйх преди 10 години
Ограничението там е 30км/ч... Ако се е спазвало, нямало е да се случи нищо! Бог да прости детето!
3
0
 
21
 
! Отговори
Boroka преди 10 години
Тия с Мерцедесите наи-ги обичам.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Луковит е единственият град ,през който преминава главния път Русе-София.На практика няма никакъв контрол върху натоварения трафик.Скоростите на автомобилите(включително и товарни) са такива,на които могат да завидят пилотите в Ф1.Бог да прости младата невинна, душа!
1
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама как, то детето е следило мерцедеса и нарочно му се е натресало. Той джипа си е карал бавно бавно и е правил път на всяка мравка когато детето го застига, изпреварва и се хвърля под гумите му. Ха да видим сега кой е тоя умник с джипа дето има връзки тук и там и го изкарват невинен.