Трите жертви - след челен удар на БМВ и Фолксваген

Зверската катастрофа стана на пътя Свиленград-Тополовград
17 окт 2013 19:27,
17
Трите жертви - след челен удар на БМВ и Фолксваген
Тежката катастрофа. Снимка: Булфото

Както Dnes.bg вече ви съобщи трима души загинаха при зверска катастрофа на пътя Свиленград - Тополовград. 

Инцидентът станал около 16:15 часа. Челно са се сблъскали БМВ и Фолксваген Шаран.

Поради движение с несъобразена скорост шофьорът на БМВ-то - 30-годишен свиленградчанин изгубил контрол над автомобила и на ляв завой навлязъл в насрещната лента и се забил челно в идващия Фолксваген Шаран, управляван от 32-годишен жител на село Левка.

От удара на място са загиналите двамата водачи и 58-годишен пътник от село Левка, возил се в Шарана.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
22
 
! Отговори
pero преди 10 години
Егати погрома. Все едно ги е ударило рпг... много жалко.
14
0
 
6
 
! Отговори
Не е лесно да си тъп преди 10 години
До GibНали виждаш до къде води тая диагноза?
13
4
 
7
 
! Отговори
Николов преди 10 години
По какво пък съдиш,че не се говори Български?
12
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕДИН *** С БАВАРЕЦ КОЙТО ВЕЧЕ НЯМА ДА ГО СРЕЩНЕТЕ НА ПЪТЯ И ЩЕ ОСТАНЕТЕ ЖИВИ. ЛОШОТО В СЛУЧАЯТ Е ЧЕ СА ЗАГИНАЛИ ДВАМА НАПЪЛНО НЕВЕННИ. ЗАТОВА КАКТО КАЗАХА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТЧЕТА СЕ ДВИЖЕТЕ НА ЗАПАЛЕНИ ПРОЖЕКТОРИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО. ТЕ ЩЕ ВИ СПАСЯТ ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ С БАВАРЕЦА. И НАЙ ВАЖНОТО ЗА ДА НЕ ВИ УДАРЯТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ С БАВАРЕЦА СИ СЛОЖЕТЕ ПРОЖЕКТОРИ И НА ПОКРИВА НА АВТОМОБИЛЧЕТО. ЗА ДА СТЕ ОСИГУРЕНИ ДВОЙНО ПРОТИВ КАТАСТРОФИ.
11
0
 
29
 
! Отговори
дасддд преди 10 години
Поредното псевдо създание в БМВ.....АМАН!!!
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скъсила е малко междуосието
9
0
 
46
 
! Отговори
Бай Димо преди 10 години
Селски бекове с ръждясали немски кошници по надупчените селски пътища ! Ужас ! Избиване на комплекси, чалга до дупка и ето го резултата. За умрелите или добро или нищо. Ама и на оня свят същите *** ще си останат.
8
3
 
30
 
! Отговори
Imst преди 10 години
До по принцип...Пич доста си зле. Джигити има във всякакви марки. Аз карам Хонда Акорд и на пътя не доказвам нищо, единствено искам да се возя спокойно :)
7
0
 
61
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Днес на В.Търново - Русе - В.Търново на няколко пъти зад мен се лепваха камиони на дистанция от няколко метра и започват да ми светят с фаровете при положение, че карам с 10км/ч над позволено. Това е при положение, че валеше дъжд цял ден и пътят беше подгизнал.Не знам какво искат тези хора.Усетих по едно време, че се нервя твърде много. Спрях, пуснах една вода, починах 5 минути и продължих. Не знам дали заради почивката или заради друго, но после ми беше много по леко пътуването.
6
0
 
56
 
! Отговори
по принцип преди 10 години
Добрият шофьор не кара за да изпревари предния ,а кара за да стигне .... наи-големия маисторлък е да не създаваш ситуации и да предвиждаш....човек който създава ситуации ,рано или късно пострадва от тях...Пример ...ако обичаш да влизаш в извън градски завои винаги със свирене на гуми и леко ,,газене ,, в насрещтното ,все един път ще имаш среща с твой двоиник ,,,и тя ще е с последствия ,но по добре е да срещтнеш твои двоиник отколкото нищо не подозиращо 5-членно семеиство тръгнало на дългоочаква
5
0
 
49
 
! Отговори
of преди 10 години
аман от комплексари .. то вече и кола не може а кара човек.
4
1
 
83
 
! Отговори
по принцип... преди 10 години
Аз и моят опит са казали --БМВ , ХОНДИ , GT - айки , RS , XR ,ТТ---- не се купуват от спокоини хора ,а от мечтаещи да доминират мъжки индивиди с буистващи хормони , не яли бои и не ходили в казармата, често вдигат и щанги и се хвалят с роднини и приятели ,гледат екшъни и се опитват да се индетифицират с ,,лош мъж,,--остриган и с очила--мечтания имидж искат да претворят на пътя с доминиращо над другите поведение...*** нещастници ,ама и тея дето ви дават колите и те са същите ***...
3
5
 
61
 
! Отговори
Gib преди 10 години
BMW е диагноза, а не марка коли.
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bmv = smart
1
0
 
81
 
! Отговори
ЕБАСИ ИЗРОДИТЕ преди 10 години
ДНЕСКА БОГ ДА ГИ ПРОСТИ УМРЯХА ДВУЦИФРЕНА БРОЙКА ХОРА И ОЩЕ ТОЛКОВА СА РАНЕНИ>........АБЕ НЕНОРМАЛНИЦИ НАМАЛЕТЕ СКОРОСТА УБИВАТЕ ХОРА БЕЗ ДА СА ВИ ВИНОВНИ С НИЩО