Момче наръга свой съученик 10 пъти

16-годишният пловдивчанин се бори за живота си
Обновена: 25 окт 2013 09:33 | 23 окт 2013 19:04,
41
Момче наръга свой съученик 10 пъти
Снимка: архив Reuters

16-годишен ученик беше наръган 10 пъти с нож от свой връстник. Момчето се бори за живота си. Инцидентът става на улица „Анри Барбюс” в пловдивския район „Северен”.

Нападателят е бил на гости у свой приятел. В един момент възниква конфликт и домакинът е наръган 10 пъти с нож в областта на корема и гърдите. Съседи викат полиция, след като чуват писъците на момчето.

То е прието в болница с опасност за живота. „Младежът е в много тежко състояние и е получил пневмоторакс - наличие на въздух в плевралната кухина на белите дробове”, съобщиха за Dnes.bg от Университетската болница „Свети Георги”.

„Потресени сме, беше ужасно”, разказаха съседи. Близки на момчето не пожелаха да говорят с журналисти. Полицията разследва криминалния инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Пловдивученикнаръган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
nPo3TaK преди 10 години
До АНОНИМНА - Alooooo malko kysno kazvash - sluchkata e ot hanekoga si :) :)
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откачена работа, но предвит атмосферата в която растът и предвид възрастта се случват такива неща.Сега нека закона си каже най-тежката дума и без да се отменя!Нека бъде урок за другите!
29
2
 
0
 
! Отговори
хасан преди 10 години
в север нашта боя е там
28
1
 
22
 
! Отговори
дида преди 10 години
МЪРЛЯВА ДЪРЖАВА!МЪРЛЯВ НАРОД!МЪРЛЯВИ УПРАВНИЦИ!МЪРЛЯВИ РОДИТЕЛИ!Е, какви да са децата?!И моето дете е застрашено и твоето, и всички! Ако насадим мизерията в душите им , мизерия и ще пожънем. И още по-голяма!РОДИТЕЛИ НЕКА ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ! ДА СПАСИМ ДЕЦАТА СИ!НЕ БЪДЕТЕ БЕЗРАЗЛИЧНИ КЪМ ВСИЧКО ,КОЕТО СЕ СЛУЧВА!
27
2
 
30
 
! Отговори
Петолъчка в сърцето преди 10 години
Откакто демократите махнаха ТВУ-тата и трудово-изправителните лагери сме все така. Най-яркият пример е Кирил Рашков, който посрещна 10.11.1989 осъден на 30 години! изправителен труд в Белене. Желю Жабата го помилва като "жертва на комунистическия режим" и го пусна на свобода да трови българите с наркотици и фалшив алкохол, да отвлича българки за публичните домове в Италия и Франция и да убива безнаказано който си иска. Тоя малолетен убиец и той голям демократ ще стане някой ден.
26
3
 
5
 
! Отговори
Николай преди 10 години
До АнонименСъгласен съм с всичко, което казвате. Единствено се надявам да не преподавате български език в училището, в което работите.
25
2
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 10 години
Селчо, *** в затвора са много лесни за бой, както и навън. Хайде не изказвай мнение, защото си некомпетентен.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бах мааму и приятел. Храни куче да те лае.
23
1
 
22
 
! Отговори
лошо преди 10 години
Докато родителското тяло се бъхти за сметки и парче хляб, не обръща внимание на отрочето си, откупва отсъствието си с пари и си мисли, че всичко с него е наред. Докато не осъзнаем, че подрастващите си имате техните проблеми, докато не се сближим с тях, не влезем в техният свят и не ги изслушваме, не ги разбираме ще е така. Моето не го оставям и за секунда на мира. Не ми се слуша, но се правя, че слушам и от време навреме задавам въпроси. Познавам приятелите с които излиза. Просто сме си близки.
22
0
 
18
 
! Отговори
docent преди 10 години
"пневмоторакс - наличие на въздух в белия дроб. ***, по тази логика всеки си ходи с пневмоторакса! Състоянието означава наличие на въздух в плевралната кухина, който притиска белия дроб и той колабира!!!!!!
21
4
 
24
 
! Отговори
livevil преди 10 години
До до 17И аз израснах през последните 23 години, но не съм станала психопат... Гледам всякакви психарски филми, играя игри с много насилие в тях и чета най-редовно кримки...
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Безбожие,Пропаднала държава,Алчни политици,злобна нация.По плодовете им ще ги познаете.Не са ни виновни бежанците.Кой ще ни спаси от самите нас.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Близки на момчето не пожелаха да говорят с журналисти. " На кое момче? Или близки на "момчетата" не пожелаха да говорят с журналисти. Или само едното момче има близки, а другото няма. Всъщност извършителя със сигурност няма близки, няма семейна среда. Няма възпитание. Иначе няма да наръга десет пъти. Трябва да си *** за да наръгаш десет пъти. Не ми е ясно. Близки на кое момче не са пожелали да говорят с журналисти? Това предпоследното изречение ме обърква. Иначе лоша работа. Много лошо.
18
0
 
25
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Устремени"напред",не усещаме как вървим назад.Изпускме простите и истински неща!Дано се оправи момчето.
17
1
 
35
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 10 години
НАЛИЧИЕТО НА ВЪЗДУХ , НО НЕ В БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ , А ОТ БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ В ГРЪДНИЯ КОШ И ОТ ТАМ СТАВА ПНЕВМОТОРАКС И ВЕДНАГА БОЛНИЯТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСТАВЕН НА АСПИРАЦИЯ ЗАЩОТО ВЪЗДУХА, КОЙТО ИЗЛИЗА ОТ ДРОБА ПРИТИСКА БЕЛИЯТ ДРОБ И ТОЙ КОЛАБИРА. ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ИМА АСПИРАЦИЯ. ПО-ТОЧНО ОБЯСНЯВАЙТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ., КОИТО НЕ СА ЯСНИ ЗА ВСИЧКИ ХОРА.
16
4
 
36
 
! Отговори
livevil преди 10 години
Какво пак политизирате, БЕ?! Да не би да мислите, че тия празноглави 16 годишни ученици се вълнуват от политика, та я намесихте отново в трагедията?!
15
20
 
28
 
! Отговори
hahahahahaha преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !ХАХАХАХАХАХ ТИ СИ МНОГО ЖАЛЪК И ПЛАТЕН КОМПЛЕКСАР !ДАНО ЧЕРВЕНИТЕ СТОТИНКИ ТИ ОПРАВЯТ ЖАЛКОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ.До преди 6 месеца беше "Гледайте до какво ни докараха ГЕРБ", сега е "Избиратели на ГЕРБ". Ти си жалко нищожество, ***, без капка мозък в тиквата си. Не ми се занимава дори с теб, едноклетъчно.От човешката трагедия дивиденти ще изкарвате. Всичките комунисти сте такива, затова кладата ще ви е малко наказание. Но страшния съд ще дойде !
14
8
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
aide sega pe*alite deto komentirat za america da se iziaviat tuk. edin v red niama v bg
13
8
 
11
 
! Отговори
az преди 10 години
narkomani bokluci kvo da o4akva6
12
7
 
39
 
! Отговори
АТАКУВАЩ преди 10 години
Такава агресия може да провокират само наркотици, или нападателя трябва да е бил психично болен. Почти сигурно са се скарали за треви или тем подобни глупости.