Справяме се с битовата престъпност до края на 2014

Кризата била овладяна, убеден е главният секретар на МВР
Обновена: 6 фев 2014 08:05 | 6 фев 2014 07:22, Анисия Иванова
71
Справяме се с битовата престъпност до края на 2014
Главният секретар на МВР главен комисар Светослав Лазаров. Снимка, архив: Булфото

До края на годината ще се усетят резултати в борбата с битовата престъпност, уверява в интервю за "Сега" главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

По думите му определено има криза с проблема битова престъпност и той не е от днес или  вчера, а е заложен назад във времето. Хубавото е, че кризата е овладяна.

Има около 1-1,5% намаляване на престъпленията, което реално дава възможност да се постигнат по-добри резултати. В държавите, към които се стремим, полицията сътрудничи много успешно с местната власт и с охранителните фирми при справянето с този проблем, посочва Лазаров.

Според него е целесъобразно да се поставят камери и на основните пътни артерии в страната. Това ще даде възможност за достатъчно информация и да се освободи и пренасочи човешки ресурс към малките населени места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
бааго преди 10 години
Ех Светлииииии,говориш като с *** си.
56
0
 
1
 
! Отговори
666 преди 10 години
А в дядо коледа вярваш ли?
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че всяка година има по някой вид избор та няколко месеца преди избора държавата да се прави че работи. Сега тази показност ще е до месец май - Европейските избори. Идеята да привикват криминалния контингент профилактично ми прилича на акциите преди години на Богомил Бонев, от които нямаше никаква полза. Бандитите нямат респект от министрите на МВР защото повечето от тях са били с афинитет към богатството, а това прави престъпниците морално силни, защото и те работят за бързо забогатяване.
54
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 10 години
Сигурно сам си вярваш на това,което казваш.Разрешете огнестрелните оръжия за самозащита и защита на имота,както е в белите страни пък да видим тогава разни наркомани и *** крадци дали ще смеят да влезнат да крадят и да грабят.Вероятността да намалеят тези *** ще бъде по голяма от колкото твоето обещание че ще бъдат спрени.Иначе всичко кйор фишек както до сега,вече двадесет и четири години.
53
1
 
3
 
! Отговори
Гацо преди 10 години
На тази снимка ми прилича на шимпанзе, което се облекчава ;p
52
1
 
3
 
! Отговори
stanik преди 10 години
Абе гелосания ти верваш ли си?
51
0
 
9
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Абе тоя Тошко Африкански какво само ни го показвате, че и глупостите му да слушаме. Всички знаем решението на битовата престъпност какво е!
50
1
 
8
 
! Отговори
Martin преди 10 години
Да не са сбъркали 2014 с 21014 ? Вътрешния министър май отдавна е забравил какво означава престъпност . До края на 2014 се надявам да излети с 200 както и цялата му партия, ако ли пък не да се набутат в правителствения самолет и да се забия в земята
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До отрядникСупер идея човече!!!!
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До dimitarМного си прав човече!!! Ама после ние дето се зацитаваме с пистолети,ние ще влезем в затвора, а престъпниците ще ни се присмиват на свобода. Нямаме закоти и никога няма да се оправим.Това е истината!
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде го видя това намаляване и овладяване на престъпността,когато прибиват в собствените им домове старите хора и ограбват беззащитни старци!!! Спрете да се фукате!!! Нищо не се прави за обикновенният човек!!! Само парломента пазите,сакън косъм да не падне от някой народен представител, а те са за прибиване,не старите и немощни хора!!!
46
0
 
4
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
reshenieto e narodat da se vaorajava i sam ste se spravi s prestapnosta.politicite po vsyakakav nachin ste prechat na tova zashtoto samite te sa prestapnici.
45
0
 
18
 
! Отговори
отрядник преди 10 години
Разпределете десет процента от заплатите на полицаите за доброволци и ще видите каква добра работа ще ни свършат - хората от затънтените села ще си отдъхнат. И няма да чуете оправданията на някой си полицейски шеф, че нямали доказателства...
44
0
 
11
 
! Отговори
Ников преди 10 години
Ти да си *** бе човек? Толкова *** ли сте наистина в полицията?Ако не си дебилен,трябва да знаеш ,че няма държава в света,която да се е преборила с битовата престъпност.А в България и държава няма... егати *** ченге,ь поне малко да ви се работеше, като цветано все някаква работа щяхте да свършите , но вие освен *** сте и михлюзи
43
0
 
14
 
! Отговори
Това остава преди 10 години
Изгледжа единственото решение е да обърнем *** в бежанци. Няколко атаки на гета и ще се пръснат като пилци. *** са много страхливи.
42
1
 
2
 
! Отговори
msc преди 10 години
zakrivame mvr i prestapnostta umira na 90%.vseki si nosi pistov v djoba i se opravya sam s kradtzi, ubiitzi.hem reklama na dobroto bg orajie.hem da mine na sveta bolkata ot korumpirana bg.
41
0
 
7
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
Още няколко пъти да бъде повторена лъжата,че се справят с престъпността и току виж сме и повярвали.Това ли е най лесното за учене в политиката?Оказва се,че ДА.
40
0
 
11
 
! Отговори
wankata преди 10 години
ОСТАВКА ***................хората бяха започнали да забражят че сасе крали автомобили..................откакто сте вие...................1000% увеличение на кражби от и на МПС...............то иначе статистиката лесно оправяте с химикала..............от топлия кабинет с 5 секретарки...................дето УЖ щяхте да намаляте....................а МАСОВО НАМАЛИХТЕ ХОРАТА ДЕТО РАБОТЯТ НА УЛИЦАТА И ВИ ПАЗЯТ ЗАДНИЦИТЕ ОТ НАРОДНАТА ЛИБООООООООООВ
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХЕЙ ЧИЧОВОТО ,МНОГО СЪВЕТСКИ ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛ, ТИ И ТВОЯ ШЕФ БАСТУНА,СМЪРДЯТ ВИ УСТИТЕ ОТ ФАЗМАГОРИИТЕ КОЙТО БЪЛВАТЕ, ОСТОВКАТА ВИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЧЕРВЕНИ ***
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано да сте гледали Легия антимафия по бтв, всички политици са за затвора!Василев, докога от ЦРУ ще търпите това или и ви е сте същите?! Марси, нещо да кажеш, м?