Екшън до затвора! Гръмнаха мъж под домашен арест

Двама мъже му позвънили на вратата и го застреляли
Обновена: 9 фев 2014 12:11 | 9 фев 2014 10:44,
158
Екшън до затвора! Гръмнаха мъж под домашен арест
Столичните криминалисти извършват оглед на място, районът е отцепен. Снимка: Булфото

Мъж е бил застрелян тази сутрин към 9:25 часа в софийския квартал "Света Троица", съобщи МВР.

По първоначални данни минути преди ицидента, двама мъже позвънили на входната врата и стреляли по слезлия да им отвори мъж. След това избягали в неизвестна посока.

Нападението е станало до един от блоковете в квартала, в непосредствена близост до Централния затвор.

Застреляният мъж е на 44 години, той е криминално провен за притежание на наркотици и контрабанда на акцизни стоки и в момента бил под домашен арест.

На мястото на стрелбата има полиция и екип на Спешна помощ.

Столичните криминалисти извършват оглед на място, районът е отцепен.

Очаквайте подробности!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
4
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
призпознали са се с Орешарски
109
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ало 141 *** ти си много добър бее. че ако политиците искат за 24 часа ще спрат всичко нелегално колко е голяма таз българия. идецата знаят в твоето село кой продава цигари без бандерол,кой продава наркотици, кои продава бъркана ракия.а тия на кой се обаждат на снимката дето им пише ПОЛИЦИЯ ми на тези от които вземат пари да кажат дали е техния човек.а ти маруло щом разбираш да не си един от тях.
108
1
 
1
 
! Отговори
br преди 10 години
ha - tosi li e parvi v "lista za evrodeputati " na bsp?
107
10
 
1
 
! Отговори
СТИГА ПОЛИТИКА преди 10 години
Кога ще спрете да намесвате политиката в подобни случаи?? За всичко в тая България са ви виновни Гербове, Цветан Цветановци и Борисовци... Мафията я има навсякъде и винаги ще я има, тя няма нищо общо с политиката на страната ни! Като стане катастрофа, политиците ви виновни, като стане убийство пак те.. алоооо, осъзнайте се и престанете да ревете. Всичките големи политици излязохте и бюджета разпределихте... Само вие сте си виновни за грешките си и си плащате за тях!!!
106
7
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
Почна мафията да разчиства на ГЕРБ дребните риби .
105
0
 
23
 
! Отговори
баче кико преди 10 години
90-ТЕ ГОДИНИ СЕ ЗАВРЪЩАТ
104
0
 
10
 
! Отговори
крив макарон преди 10 години
Защо мен не дойдат "показно" ....И стига сте бъркали политиката - зелени , жълти , червени
103
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не харесвам гербавите, но Цветанов май наистина се оказа най-добрият министър на този пост. За 4 години бяха позабравени тези престъпления, несигурност, бандитизъм и безнаказаност. Сега отново, когато комунистите дойдоха на власт започнаха отвличания, убиства и липса на всякаква сигурност.
102
3
 
17
 
! Отговори
slepia преди 10 години
червения октопод от ДС, започва да губи контрол над престъпните групировки които се отчитат ежемесечно пред червената каса, сега ще започнат показните убийства, отвличания и всякакви криминални деяния, но спокойно народе, най важното е в джоба на бившето червено ченге да влизат кървавите пачки от изнудвания кражби и съсипани човешки животи той да е добре и ще използва връзките си в съдебната система и прокуратурата да оттървава престъпниците пък вие беднееейте важното бившия комунид да е добре
101
0
 
10
 
! Отговори
Геле преди 10 години
Браво!
100
2
 
19
 
! Отговори
Веско Ма...оф преди 10 години
Е , а МеВеРе как не е констатирало самоубийство ? Мноо са добри ! Намерен умрел човек ? Самоубийство !
99
12
 
13
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Още ли има опоненти на това, че когато БСП-ДПС-ДС са на власт почват ежедневни убийства, грабежи и кражби. Това е така защото генезиса на тези партии са престъпни и продажни. Всички престъпници са свързани с БСП-ДС. Колкото и да не ви се иска в този сайт на Д.Пеевски трябва да ви кажа , че хората вече съжаляват за управлението на ГЕРБ. Б.Борисов и Ц.Цветанов бяха наврели престъпниците в миша дупка и това е видно всеки ден.
98
0
 
19
 
! Отговори
VALIANT преди 10 години
Нищо ново под слънцето. Там където има наркотици и далавери с акцизни стоки се въртят много големи пари. А където са големите пари пищят и куршуми - всяка грешка се наказва. Така е било така и ще бъде в цял свят. Ако този мъж е бил затвора, а не под домашен арест, можело е и да му се размине... Да си е правил сметката!!!
97
0
 
11
 
! Отговори
Сериозен Политик-БГ преди 10 години
Закона е врата в полето.Чудя ви се за 24 години докато ви крадохме всички ваши народни избранници баш през вратата ли намерихте да минете като полето е огромно като Българска граница за Сирийци...и после Монополите,Престъпноста както и доходите които ви забихме с Валутния-Либертиански Борд от 400 лева до гроб ви били проблем за недългия ви житейски път от има няма 50-60 години(тъкмо да се пенсионирате с 100 евро на месец и взехте че умряхте).Учете от малки децата си че криза за да им лесно после
96
2
 
12
 
! Отговори
история преди 10 години
Не си е платил за стоката и подземният свят си разчиства сметките с него!Там всички са над закона!!!
95
0
 
2
 
! Отговори
www преди 10 години
До АнонименА тогава пък на село, брааат??? На самозащита ли ще я карат там?
94
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте сега. Убиствата зачестиха и престъпността скочи, защото министър Йовчев притисна престъпниците и престъпността до стената. Това е предсмъртната агония на престъпността. Вервайте ми.
93
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така стана, защото в петък министър Йовчев хвърли ресурса на МВР в борба с битовата престъпност по селата. Идната седмица министъра ще хвърли ресурса в борбата срещу организираната престъпност и нещата ще се оправят.
92
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отново излиза на мода любимия израз на министър Петканов. "Застреляният е криминално проявен." С това бившия министър оправдаваше стотиците убийства по негово време.
91
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрите от ГЕРБ в действие. Министър Йовчев ги натисна и мафиотите и започнаха да се избиват един друг.