Йовчев ще говори в парламента за трагедията в Лясковец

Депутатите поискаха той да даде информация по случая
Обновена: 14 мар 2014 09:29 | 14 мар 2014 09:29, Веселина Йорданова
41
Йовчев ще говори в парламента за трагедията в Лясковец
Снимка: Булфото

Депутатите ще изслушат по-късно днес вицепремиера и вътрешен министър Цветлин Йовчев за стрелбата в Лясковец.

Както Dnes.bg писа, психично болен се барикадира в дома си и стреля по органите на реда. При стрелбата беше убит един полицай, а трима униформени бяха ранени.

В началото на заседанието днес депутатите удължиха парламентарния контрол, който ще започне в 11.00 часа, до 15.00 часа.

Още по темата

Предложението беше на председателя на парламента Михаил Миков, който го аргументира с опит за наваксване, и беше прието почти с пълно единодушие.

След по-малко от час президентът Росен Плевнелиев ще направи обръщение от парламентарната трибуна, в което се очаква да обобщи темите на разговорите с парламентарно представените партии в рамките на проведения от него „месец на политическите консултации“.

Преди това парламентът продължава работа с второ четене на промените в Закона за обществените поръчки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Мая преди 10 години
На теория всеки знае, важна е практиката!
30
0
 
0
 
! Отговори
кирил преди 10 години
ВИДЯ СЕ ЯСНО, ЧЕ ЙОВЧЕВ НЕ СТАВА, АККТО И МНОГО ДРУГИ. КАКВО СЕ Е ЗАОБЯСНЯВАЛ
29
0
 
0
 
! Отговори
Тина преди 10 години
Приказки хубави, но на практика ..... неата не са така!
28
0
 
0
 
! Отговори
Фин преди 10 години
Няма какво да се обяснява, ми да си попълват оставката и той и целият кабонет!
27
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 10 години
каквото и да говори ,няма смисъл от комунистическите им тъпотии затова сме стигнали до тук
26
0
 
1
 
! Отговори
dori преди 10 години
Мислите ли вие депутати ,че едно обяснение ,което е скалъпено от некадърния пиар на БСП ще оправи положението ?Така ли вие оценявате живота на човека?Най- малкото което можете да направите в момента е да му искате оставката , ане да ни лъже и да опетнява така името на човека.
25
1
 
2
 
! Отговори
маги преди 10 години
Другаря Йовчев може да си ходи и да събере със себе си и турско - червената дружинка.
24
2
 
2
 
! Отговори
АВАТАР преди 10 години
ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ДЪРЖАВАТА. СЛЕД 89 ГОДИНА В ДЪРЖАВАТА НИ ЦАРИ БЕЗХАБЕРИЕ, НАРОДА ИЛИ СЕ САМОУБИВА ИЛИ ПРИБЯГВА КЪМ ТАКИВА СИТУАЦИИ. ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ МАКАР, ЧЕ РАБОТИМ, КАКВО ПРАВЯТ БЕЗРАБОТНИТЕ, КАК ИЗКАРВАТ МЕСЕЦА? ЛУДА НАЦИЯ СТАНАХМЕ. САМО ДЕТО ТОЯ ОБЪРКА МЯСТОТО С ПАРЛАМЕНТА.
23
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Да, има крещяща нужда да обясни колко малко е битовата престъпност и как драстично е намаляла! Може да си викне и Кашпировски, че дори и зомбираните вече не им вярват и привличат "привърженици" само с пари, но , за жалост, от нашия джоб!...
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kakvo she govorish na koi she govorish na edna tumba ot kostumari i kakvo shte napravqt te shte dadat poveche pravomoshtiq na slujitelite na MVR bili zastrelqni ama ne bili gotoviii aloooo vzemete v ryce iovchev li si kuv si opravete si durjavicata shtot kakto sa trygnali neshtataaaaa moje i prez den da ima takiva eshta ---psihichno bolen poradi kakva prichina e takuv koi mu e dal orujie i vie uj ste mvr vas nemoje da zashtitite q se opravete i togava vzemete ORUJIE
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко,ако беше до сега да са го ликвидирали тоя *** ,ама тройната коалиция не разрешава да се закачат лудите и ***.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
iovchev arestyvai vsichki v parlamenta napravi prevrat i gi zastreliai vednaga.
19
0
 
7
 
! Отговори
Вие сте си виновни преди 10 години
До полицайПринципно си прав, но къде сте вие полицаите да се вдигнете и да кажете стига простотии. Ваш колега лично ми е казвал как реално ръцете ви са ги вързали и неможете дори не нас а вас си да защитавате. Просто всички 50 000 кажете от утре няма да сме на работа докато не се промени и тъй . Ти само виж колко твои колеги ги биха и те нищо немогат д анаправят, за съжаление това което стана днес бе въпрос на време . За тоя нищо друго освен разстрел, още някой ли да се чака да убие?
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О С Т А Ф К А
17
1
 
1
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
Изтъркано и неточно! През 1989 г. просто сдадоха властта без никакви ексцесии.Дори има термин ,,нежна революция''! Което е правилно, защото след време се вижда от всички, че всякакви кръвопролития, войни, революции и хайдушки изпълнения са носили само страдания, беди и малко, дори никаква полза.както става сега в Украйна.Всичко ще мине, убитите няма да се върнат.
16
0
 
7
 
! Отговори
Стършел преди 10 години
Ако, и сега започне тоя започне да се оправдава с предишното ръководство на МВР и в частност с Цветанов да не забравяме, че му беше заместник министър по негово време и срещите на Пеевски в МВР са били със самия Йовчев....та да видиме какви, ще са му оправданията тоя път на Йовчев-къртицата.....нали са им много големи успехите на сегашните в борбата с битовата престъпност. Лазаров за какво е отишъл в Лясковец за поредния PR, да го дават по телевизиите или да брои гилзите. *** смотани!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лазаров е свестен, но този самонадеян пуяк да ходи да си командва флота, за което е учил.Това са една плеяда назначени и настанили се за ,,голяма работа''.Гледат важно уж, че много мислят за народа и проблемите на обществото, а всъщност зад тези номенклатурни физиономии гузно прикриват истинската си същност.Днес съветник на президент, утре ДАНС, сетне министър - все в играта.И какво е това робуване на щампи арести да се извършват непременно на разсъмване.Приберете го денем, денем е излизал.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунист оставка никога няма да даде.
13
0
 
8
 
! Отговори
Gi преди 10 години
Йовчев, това е направо за оставка, не искаме да те слушаме, не оже човек , който е отправял заплахи , предупредил е какво ще направи и вие ( полицията ) да оставите този човек свободно да си притежава оръжие, не може така, не ви искаме ! преди да си подадеш оставката първо уволни отговорните лица, които не са иззели оръжието му и след това бързо и безшумно се потапай и ти !
12
0
 
7
 
! Отговори
Лазаров преди 10 години
Офчев, некадърен трафикант, направи едно фелацио на Бойко и му се помоли да реши проблема.