Борислав Манджуков застрелян с 2 куршума

Полицията извърши втори оглед на мястото на убийството
Обновена: 25 мар 2014 14:12 | 25 мар 2014 12:08, Красимир Ангелов
114
Борислав Манджуков застрелян с 2 куршума
Снимка: Булфото

Застреляният в понеделник вечер Борислав Манджуков е улучен с два куршума, сочи заключението на съдебния лекар след огледа на тялото на убития снощи бизнесмен, съобщава БНР.

Според появилите се по-рано информации Манджуков е намушкан и с нож, но това твърдение не се потвърждава на този етап от съдебните лекари. Тялото на мъжа е намерено във входа на комплекса на столичния булевард "България", където живее.

Тази сутрин започна втори оглед на мястото на инцидента. Полицията разглежда отново записи от камери на съседните сгради, които може да са заснели убийците.

Още по темата
Полицията работи по различни версии за убийството.

Името на Манджуков нашумя през лятото на 2012 година, когато той бе арестуван при акция "Цигараджиите". Тогава общо седем души бяха задържани по време на акцията срещу незаконен трафик на цигари.

През 2004 година приятелката на Манджуков беше отвлечена, докато се прибираше с автомобила си в семейната им къща в местността "Траката" край Варна. Дни по-късно тя беше освободена срещу солиден откуп.

Борислав Манджуков е осъден за незаконно придобити доходи от Върховния административен съд през 2011 година. Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, налага запор върху негов дял в една от десетките му фирми, припомня националното радио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
2
 
! Отговори
тони преди 10 години
Заради такива като този, ТИ, работиш за 300 лв. на месец, плащаш кредит с лихва 12% и живееш като просякиня! Не е за радост, че е убит човек, но пък е за радост, че един търтей и вредител си е намерил майстора! Всеки според заслугите му!
85
1
 
1
 
! Отговори
ицо преди 10 години
То не е за радост, все пак оставя дете сираче, но от друга страна - ако беше осъден поне по едно от делата и излежаваше ефективна присъда, това нямаше да се случи.
84
2
 
1
 
! Отговори
12321 преди 10 години
от всичките ви коментари се разбира колко сте злобни и гадни.застреляли са човек,а вие едва ли не се радвате
83
0
 
0
 
! Отговори
куби преди 10 години
Убииството е м/у комплекс Авалон и Т. Каблешков. Някъде около бетоновия възел. Вчера видях линеика и полицеиски коли там. Около Букар нямаше нищо. Явно човека е отивал пеша до мола, защото пътя там е частен и има бариера. Кофти работа, защото от там хора се прибират пеша от работа и разхождат кучетата си. Манастирски ливади изток се слави с многоброини кражби и никога няма полицеиска патрул. Даже улиците нямат имена, познаите как линеика или патрулка отива на адрес....
82
1
 
2
 
! Отговори
киро преди 10 години
Тази година добре започна!Ама колко още бизнесмени има...
81
0
 
0
 
! Отговори
ели преди 10 години
Има и щастливци ,отърваха се от ---''ХУБАВИЯТ''живот и ''БЛЯСКАВОТО''бъдеще ,...според Станишев ...
80
0
 
1
 
! Отговори
еми преди 10 години
Спомням си как Любо Ганев рекламираше по телевиията ВИС , човек бе морал и интелект.
79
0
 
1
 
! Отговори
пешо преди 10 години
сега разгледах снимките хаха страхотни фотографи имаме. Снимали Букар от към хотел Феста, а от местопретъплението се вижда комплекс Авалон :)
78
0
 
2
 
! Отговори
тони преди 10 години
е котилото на злото, чадъри от Прокурори и "антимафиоти", октоподът ряпа да яде. Трябва да има ротация на полицейски и съдебни кадри.
77
1
 
2
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Такива "бизнесмени" с лопата да ги ринеш в БГ - но има Господ...бави, но не забравя!
76
0
 
1
 
! Отговори
12321 преди 10 години
Защо ни занимавате с този престъпник, който има 48 висящи дела???48 дела и нито една присъда, сега съобщиха по БТВ.Е това какво е....сладур, да го ожалиш!!!
75
0
 
0
 
! Отговори
куби преди 10 години
няма логика, това е само констатация
74
0
 
1
 
! Отговори
киро преди 10 години
е те убиват един и слагат друг на негово място. Къде е логиката?
73
0
 
2
 
! Отговори
ели преди 10 години
В България няма никакво правосъдие, единствената ни надежда е , че бандитите се ибиват по между си.
72
0
 
1
 
! Отговори
еми преди 10 години
и отново имаме неизвестен извършител.В Б-я всички престапления/кражби убииства самоубииства и т.н./са от неизвестен извършител благодарение на нашата зорка полиция разследващи и съд
71
0
 
1
 
! Отговори
пешо преди 10 години
*** са си го очистили за да не пропее за покровителството и крадените милиони,как може да има десетки висящи дела и нито една присъда,бил е покровителстван и от политици и от прокурори!!
70
0
 
3
 
! Отговори
тони преди 10 години
На такива бизнесмени не е необходимо да се търсят убийците им те не са заплаха за обществото а само за /бизнесмените/
69
0
 
2
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Не знам за Петър Манджуков, но Данов по новините в прав текст каза, че убитият е бил близък с мръньовеца Петър Димитров, бивш министър на икономиката на БСП, също така от Варна. Тъй като живея в района, където е убит Манджуков, добре си спомням, че поне два пъти виждах Петър Димитров на двайсетина метра от лобното място на Манджуков, защото и на двата пъти едва се сдържах да тегля една майна и шляпна по един здрав завратник на Димитров. Сега пък си мисля дали не са били прекалено близки тия двам
68
0
 
1
 
! Отговори
12321 преди 10 години
отиде си един спонсор на БСП, достоен комсомолец. достоен за шеф на младежкото ПЕСсъболезнования на кюстендилската слива и нейния фози
67
0
 
1
 
! Отговори
куби преди 10 години
Колко е хубаво при нас -Банан Репъблик България