Любо Ганев за Манджуков: Не се боеше за живота си!

Били приятели, даже снощи заедно трябвало да ходят на кино
25 мар 2014 15:20,
56
Любо Ганев за Манджуков: Не се боеше за живота си!
Любо Ганев. Снимка: архив, Булфото

Убитият в столицата Борислав Манджуков не е имал охрана и не се е притеснявал за живота си, обяви волейболистът Любо Ганев, с когото варненският бизнесмен е имал уговорка за кино, непосредствено преди покушението.

Още по темата
Двамата мъже, заедно с техен общ приятел, са имали среща, за да ходят на прожекция в мола на бул. "България", на която обаче Манджуков не отишъл.

"Преди филма разбрахме какво се е случило, но въобще не знам какво може да е станало, защото той нито ходеше с охрана, нито имаше някакви притеснения... През деня с него си писахме SMS-и, за да се уговорим. Разбрахме за случилото се около 9,30 часа. Отидохме в едно барче в мола, за да изчакаме да дойде време за киното. Тогава някой се обади и каза: "Абе, знаеш ли, че някой до мола са го гръмнали"- и тогава разбрахме", каза Ганев пред Дарик.

Волейболистът добави, че не е знае с кого е бил Манджуков същата вечер.

"Не ходеше с охрана. Често в неговите заведения сме били, никакви притеснения не е имал. Наскоро приятелката му имаше рожден ден, а детенце му се роди преди една година...Много странно", добави Любо Ганев, който обяви, че е шокиран от случилото се и няма никакви подозрения кой може да е поръчител на убийството.

Манджуков не е споделял за проблеми в бизнеса си, нито за врагове или заплахи, разказа още Ганев. Неофициалната информация за убийството му обаче сочи неуредени бизнес взаимоотношения.

Рано днес следователи направиха втори оглед на мястото на убийството. Полицията разглежда записи от камери на съседните сгради, които може да са заснели килърите на бизнесмена.

Засега е ясно, че застреляният Борислав Манджуков е улучен с два куршума, сочи заключението на съдебния лекар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
анализ преди 10 години
Любо Ганев е топлата връзка между Манджуков и ГЕРБ . . .
44
0
 
1
 
! Отговори
Ambroaz91 преди 10 години
ABE 34SMESHKO GUNDI NE IGRAESHE NA ZABAVENI OBOROTIGUNDI IGRAESHE FUTBOL S CQLATA KRASOTA NA TOZI SPORT KOQTO SEGA MOJE DA SE NABLIDAVA SAMO V IUJNOAMERIKANSKOTO PURVENSTVO
43
0
 
0
 
! Отговори
Strict преди 10 години
"Били приятели, даже снощи заедно трябвало да ходят на кино"Щели да гледат филма "Bad Kids Go to Hell / Лошите хлапета отиват в Ада/ (2012)",само че за Манджуков художествената измислица се превърна в реалност.
42
0
 
2
 
! Отговори
изненада преди 10 години
Топлата връзка между Манджуков и Бойко се казва Любо Ганев . . .
41
0
 
5
 
! Отговори
Предложение преди 10 години
Комунистите трябва да вземат пример от ББ и да почнат да разправят "обвиняват ни че сме мутри, ама само нашите ги гърмят нали". Това по пример на "обвиняват ни че слухтим, ама само за нашите излизат компромати". Иначе циркът няма да е пълен.
40
2
 
4
 
! Отговори
Dimitrov преди 10 години
До 34 :Май ти нещо не си в час : не може да сравняваш Гунди -изключително интелигентен футболист с *** като Стоичков ,който повечето време търкаше скамейката на Барцелона.Не случайно и журналисти и тренъори и запалянковци обявиха Гунди за най-добър в България !Не говори за хора ,които не познаваш !Нищо не разбираш от футбол!
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 34 разсмения - къде видя сравнение между който и да е ? Просто се напомня че има и други много добри български волейболисти. Списъкът е дълъг, но няма смисъл от дискутиране. За това има компетентни хора.
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
100% има замесени МИЛИЦИОНЕРИ от спецслужбите - ГДБОП, бил е подслушвана жертвата, или някои от нейните познати, с когото са имали най.чести контакти.Напълно е възможно и някой от другите двама, с които е трябвало да ходи на кино да са го сготвили - навремето тоя трик се практикуваше, като поканят жертвата в някое заведение и там го гърмяха.Е не че самите те са искали, а чисто и просто милиционерите са ги притиснали. Без предварителна информация и подготовка човек много трудно се убива
37
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не приемам за нормално обществени личности да са в приятелския кръг на откровени мошеници и бандити.Не може Марта Вачкова да си пие кафето с Мая Илиева и след това да се опитва от екрана да ни ангажира с разни благотворителни каузи.Това е върхът на перверзията.
36
0
 
20
 
! Отговори
Стоян К. преди 10 години
Абе то само от спорта живее ли се,трябва и нещо странично(далаверка).
35
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бе Любо, ти намери с кого да дружиш, колкото си голям, толкова си и *** !
34
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ейййййй как пък все на разни обществено известни личности им гърмят приятелите... И разбира се приятелите им са с висок морал, кристално честни, на мравката път правят и винаги е абсолютно непонятно защо са ги отстреляли.
33
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая дебела ***-мафиот няма ли кой да я вкара в затвора ?
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** отдавна ми е станал противен. Но те знаех, че е и престъпник.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
shtom ne see boial za jivota si ,tova znachi che ne my e triabval ....
30
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 31Абе стига ме разсмива бе! Той и Пеле е Кралят на футбола, но е 2 класи под Меси!К'во ми сравняваш поколения с поколения в спорта? Това е най-*** нещо правено от пристрастни спортни фенове. Все едно да сравниш Гунди със Стоичков. Гунди е играл на такива забавени обороти, че даже ми е смешно, като казаха че бил по-велик от Стоичков. А всички знаем 90-94-та к'во правеше Стоичков в Барселона.Или да кажеш, че Карл Люис е най-големия атлет, като го има сега Юсеин Болт.Дръж се малко!
29
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам дали е добър или лош Любо Ганев, но ми се струва, че той най-малкото е един свръхсамодоволен висок и дебел *** - полупростак, а както се вижда, активно другарува с бандити или полубандити.
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 19Димитър Златанов е единствения българин във волейболната Зала на славата в Холиоук, Масачузетс (САЩ), нападател 1 в света за 1970 г.
27
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм изненадан какви са приятелите на Любо Ганев.Сега ако започне да ни убеждава и какъв свестен човек е бил Манджуков...и ще си прережа вените...
26
2
 
43
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Петър Стоянов (сумиста) и той беше голям голям спортист и патриот ама... лесните пари какво не правят.Дано и Любо не е в кюпа.