Откриха мъртва изчезналата Александра

Тялото й е открито на тавана на кооперацията, където е живяла
Обновена: 12 апр 2014 08:31 | 11 апр 2014 20:20, Красимир Ангелов
269
Откриха мъртва изчезналата Александра
Снимка: Булфото

Изчезналата преди ден в Поморие 8-годишна Александра е открита мъртва, съобщава bTV. От полицията на този етап не са потвърдили официално информацията.

Момичето е открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, потвърди пред телевизията съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

По данни на БНТ екипи от военни, разследващи и съдебен лекар са влезли в жилището на Александра, а с тях е и арестувана жена. Директорът на ОД МВР Милен Димитров е заявил, че пълни данни ще предостави Прокуратурата в Бургас.

Както Dnes.bg съобщи, първокласничката е изчезнала на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят.

Още по темата

По данни на полицията нейният баща Веселин Тодоров, с прякор Германеца, освен с недвижими имоти се е занимавал и с лихварство. През 2010-та година е бил арестуван за лихварство и изнудване, припомниха от полицията.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев отказа да коментира дали изчезналото момиче в Поморие е било отвлечено.

"Работим по случая, нека все още да не слагаме квалификации за какво става дума, работим по различни версии, предприетите са всички необходими действия", лаконично коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още по темата: МВРПоморие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От някъде в България е проникнало ГМО, и тея са яли от него.На американска конспирация прилича...
215
3
 
10
 
! Отговори
boian.getov.1 преди 10 години
Добре де сега се разбра кой е убиеца-Аджеба да задам един елементарен въпрос-какво обещетение ще получат другите две жени тъщата и жената на хотелира кадето цял ден им показваха снимките и казваха това са ъбийците това са изрудите-та тези две жени сега кой ще ги компенсира ммммммммммммм-псевдо малумни господа и госпожи жалки некадърни журналисти?
214
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
единственния мотив на тази да убие е да е била любовница на бащата на детето
213
7
 
4
 
! Отговори
Стария ДЖО преди 10 години
До некакъв Илчев!!! А бре Илчев бре заблудено същество!!! Тези ЧУДОВИЩА в БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ от далечна България бяха осъдени ТРИ пъти на смърт заради това че БАСТИСАХА не едно не петдесет а цели 459 !!!!!!!! дечица!А той ми пише че ако били виновни щели да ги осъдят????Е такива неинформирани некомпетентни заблудени от масмедиите и с промити гланцирани мозъци ме кефят на макс!!!Като не знаете нещата от вътре-не се обаждайте!!! А иначе-жалко за това детенце от Поморие! Не е случило на баща горкото!!!
212
2
 
8
 
! Отговори
Щ преди 10 години
не преформулира ясни ценности. За нас ценност стана арогантността, алчността, побоя, кървавите разправии и т.н. Ако си възпиташ детето добре, то е единак сред глутница. Това е истината. И за това сме виновни всички ние като общество, като народ, като мислене, като избор /погледнете смешниците,които ни управляват; вижте обръщенията в пленарна зала едни към други, вижте с какви долни методи си служат, за да се докопат до властта/; разделиха народа на получаващи много и малко,и куп други простотии
211
3
 
4
 
! Отговори
Щ преди 10 години
Много въпроси, но за съжаление детето загуби живота си! Дано е на по-добро място, а Бог да дава сили на родителите. По темата - Как така се прибира само от занималня, при положение, че е на 8 год. и би трябвало до 12 да са с придружител, а не сами децата. Като се обърне колата пътища много.... Жалко за детенцето. А по отношение вината е на всички управлявали ни до момента, за тяхното бездействие и безхаберие към децата, защото за тях са богатство само на думи.Вина има и обществото, което за 25 г
210
5
 
6
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Герб са виновни и за втората световна война ------Герб не, но хора с психологически и обществен профил като членуващите в Герб!
209
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб са виновни и за втората световна война
208
11
 
8
 
! Отговори
FBI преди 10 години
След като има толкова престъпления зад гърба си , защо Цветанов не го е закачал , това са *** на ГЕРБ които сега треа се чистат
207
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой журналист не припарва до онова изчадие-бащата. Той чупил зъби, драл кожиУтре ще си купи дупутатски мандатМоже и на евроизборите да се кандидатираЗатова никой вече не се надява на добро бъдеще за странатаВиновна е калпавата съдебна система,която е оставила на свобода това семействоОт много отдавна,още от люлката това момиче трябваше да се отнеме от родителите-садисти и да го отглеждат в нормално семейство
206
6
 
4
 
! Отговори
2 преди 10 години
абе какви са тези маскирани *** ,дето търсели детето навсякъде ,и го намерили на тавана на родителите му.Колко време им трябваше на тези *** да им светне първо да погледнат около себе си.
205
3
 
2
 
! Отговори
Илчев преди 10 години
До Стария ДЖО ....ако бяха виновни,нямаше ли да ги осъдят нашите медици???чувал съм,че полковника не си поплювал.....
204
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не одобрявам посягането на деца защото родителите са им ***!Лихварите са за убиване не децата им!
203
3
 
32
 
! Отговори
Неизвестен преди 10 години
А бе що за хора са тия...........да посегнеш на дете!!!!!
202
3
 
41
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Хора,разберете,този живот,който живеете сега ,правилата ги създадоха тези безотговорни политици управлявали последните 25 години и с не малката помощ на бившата ДС,и бившите комунисти които решиха през 1989 година този модел по който живеете сега,а това че не сме успели да го променим вината си е наша.
201
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имaйте срaм от Богa и пaметтa нa детенцето. Никое дете не зaслужaвa подобнa съдбa зaрaди родителите си. Мир нa душaтa и.
200
1
 
25
 
! Отговори
мафиотите душа нямат преди 10 години
''Веселин Методиев Тодоров е популярен в Поморие. Той беше арестуван заедно със свои хора, сред които бе и големият му син Методи, заради лихварство през юли 2010 г. Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания трошене на зъби и дране с кука, стана ясно по време на съдебните заседания тогава''. /БЛИЦ/Не е битов, а мафиотски,даже,ако се окаже,че родителите сами са уморили дететоНа мафиот вяра да нямаш
199
0
 
38
 
! Отговори
с.до 240 преди 10 години
Бащата е кървав лихвар,който е разплакал не една майка!Я си представи,че някой е отмъщавал за своето дете!Рано или късно всеки си плаща за масрафа и сега тоя пич си плаща лихвите!Явно доста е мразен от убиеца за да му отнеме най-скъпото!Жалко за детето!
198
13
 
14
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Голяма политика, големи коментари... И когато случаят се оказва ""битов", какво ще кажете?На запад и особено в САЩ такива случаи са ежедневие. Проблема не е в полицията или в правителството, което и да е то, а в морала и манталитета! И понеже сме на път да приемем "евроатлантическите ценности", такива случаи ще зачестяват.
197
8
 
15
 
! Отговори
до 239 преди 10 години
Какво според теб значи нормална държава , навсякаде по света стават такива престъпления....ти в кой свят живееш ......