Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена

Повдигнато е обвинение на Атанаска Георгиева, заяви Светослав Лазаров
Обновена: 12 апр 2014 20:24 | 12 апр 2014 10:51, Александър Попов
132
Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена
Снимка: Булфото

Повдигнато е обвинение за умишлено убийство на осемгодишната Александра на Атанаска Георгиева, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред bTV.

"Дали тя е виновна или не, ще реши съдът. Само тя може да каже защо е проявила тази жестокост", заяви Лазаров.

Още по темата
По негови думи мотивите за убийството най-вероятно са битови, но се работи по абсолютно всички версии – финансови, бизнес, лични контакти.

"Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит за отвличане вниманието на колегите и опит за насочване в конкретна посока - да се работи за отвличане, което да даде възможност на лицето да скрие трупа на детето", каза главният секретар.

Той отказа да влиза в подробности как е загинало детето, но допусна, че е задушено с найлонова торба. То е било убито още четвъртък вечерта.

Лазаров отрече обвиненията, че акцията на МВР е провокирала убийството.

"В 9,30 часа сутринта Атанаска Георгиева е изведена оперативно от жилището си. В 10:00 часа е щурмуван т.нар. хотел. Няма как атаката по отношение на хотела да е довела до убийството на детето. Още повече, че детенцето още предната вечер е било мъртво. Недопустимо е на гърба на житейски драми да се трупат политически дивиденти", каза Светлозар Лазаров.

Той потвърди, че трупът на детето е намерен в дома на Атанаска Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ...По скоро, егати злобните хора. А за убийството на дете трябва ЛИНЧ !
102
1
 
6
 
! Отговори
коко преди 10 години
е, добре де! Нали казаха първо, че е била на училище, после на занималня и театър и след това следите се губят на детето.... Сега пък била мъртва още в четвъртък. Кво става? Нещо.....
101
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да разбера каква е тази българска олигофрения всичко да се политизира.Станалото е огромна трагедия за семейството.Изкажете съболезнования и МЛЪКНЕТЕ !
100
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Радвам се, че най- после намаля огромната битова престъпност с идването на Кабинета Оглушарски! Този случай, лясковския, протестите и прочее са провокации на Тиквуня, Цвъцко, Плевнята... Сега вече мога ли да си получа хонорара, тавариш Кутев?
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народа ни е съсипан от бедност и мизерия, унищожават го отвътре. Трябва спено да се погрижим за тази нация. МИЗЕРИЯТА ПРАВИ ОТ ХОРАТА СКОТОВЕ. Трябва да се почне от някъде. Днес е Цветница, българи. Направете добро насред опустошението от този случай. Помогнете на майката от Кнежа novavarna.net/2014/04/13/fb-grupa-sybira-pari-za-maikata-na-koqto-otneha-decata/ един млад човек който бедността тласка към отчаянието и опустошението. НЕКА СИ ПОМАГАМЕ!
98
1
 
13
 
! Отговори
... преди 10 години
На тази държава й трябва три дни бензин да вали и на четвъртия гръм да удари. Хората масово откачат и само чета - все убийства, психопати, стрелби... бах маа му. Е*ати държавата тц тц
97
1
 
4
 
! Отговори
Клишето преди 10 години
Защо използваме клишето , крадеца вика , дръжте крадеца.Защото начинът на мисленето е фатално свързан с егото и същността на крадеца, на нечистоплътният , който се маскира с викове интригантстване и измислици. По тази причина , това което говори е преобърнат образ оправдаващ неговата същност. Това е и причината всеки престъпник , да обвинява тези които не му изнасят в престъпници. "Светът гъмжи от хора, които дори не заслужават да разговаряш с тях" казва Волтер .
96
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това не е българия, как е възможно някой с руските ценности да убие дете ?
95
2
 
7
 
! Отговори
tseko преди 10 години
До Ястреб Прав си че Евреите в европейския/бг парламент ни унищожават
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 105Бог да накаже теб! Като твоето дете бъде убито по същия жесток начин! За клеветите, които драскаш тук. Дано бог те накаже и загубиш най-близките си!
93
3
 
7
 
! Отговори
психопат си от МВР преди 10 години
До психолог от МВРТи не си психолог от МВР,а си психопат от МВР. Докато БКП и Живков бяха на власт всяко убийство се наказваше със смърт. БСП не е БКП. Хайде стига измами и мошеничества! Стига взаимно се рекламирате със Съдъсъто. То нарича ментето БСП с името БКП, че пенсионерите да гласуват масово за ментето. БСП пък ви връща услугата като нарича вашето Съдъсъ фашисти, Тоест внушава на десните хора да гласуват за Съдъсъто. А то е пълно с агенти на ДС като Георги Марков и Иво Инджев. Измамници!
92
2
 
13
 
! Отговори
майка преди 10 години
Що за държава сме бе хора ?Как ще убият беззащитно дете и ще изкарат Атанаска луда.Аз честно се съмнявам както в полицията,защото тя от времето на Бойко е натъпкана с мутри и сега е моментът преди изборите да започнат компроматите.защо не убиха бащата-явно той е главна фигура и не им е изгодно .това е за да го сплашат.Аз имам съмнения и за сина му от предишния брак.Нека държавата да въведе смъртен закон за убийците на малолетни деца,даже и да са невменяеми /луди/.Да видим тогава дали ще убиват
91
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бащата Веселин Тодоров - Германеца, освен лихвар,е опарил много хора в цялата област с имотни измами,не купувайте нищо от него!!!
90
1
 
21
 
! Отговори
Ей преди 10 години
Я по-добре арестувайте бащата. Той знае повече от Атанаска.
89
10
 
19
 
! Отговори
психолог от МВР преди 10 години
Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.
88
11
 
9
 
! Отговори
135 преди 10 години
Интересна гербаджийска навалица с поредна доза задушливи послания! Що не си ...
87
5
 
19
 
! Отговори
Ф-1 преди 10 години
Май пак нещо яко ни лъжат!Да убиеш дете и да го скриеш под леглото си на три метра над жилището на жертвата за повече от денонощие ,,,,,Надали има толкова *** убиец!
86
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идин път е богата,друг път-беднаВсички версии са на бащата-лихвар,който дължал крупни суми на руската мафия, а пък *** го мразели защото ги малтретирал всяческиПък държали скъпи парцели по Черноморието, но за тях имало апетити от реска страна, после от кипърскаЕгати кашатаСега ще си измият ръцете с тая атанаска -и готово
85
8
 
5
 
! Отговори
8 преди 10 години
Значи Северина ила богат мъж, а майка и и сестра и живеят в тясна, долнопробна квартира на тавана.Също така тъщата Светла чисти лятото хотела на зет си, респективно е наета за чистачка на дъщеря си.Що за хора са това!? А детето вероятно е пречило на мащехата си и тя е решила проблема по жесток и безцеремонен начин.
84
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сутринта арестували жената, пък трупът открит чак вечертаКак ще докажат, че някой не е поставил после трупаНикой няма да вярва на полициятаСигурно е мрачна семейна сцена и сега ще влачат по съдилища беззащитни жени