Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена

Повдигнато е обвинение на Атанаска Георгиева, заяви Светослав Лазаров
Обновена: 12 апр 2014 20:24 | 12 апр 2014 10:51, Александър Попов
132
Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена
Снимка: Булфото

Повдигнато е обвинение за умишлено убийство на осемгодишната Александра на Атанаска Георгиева, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред bTV.

"Дали тя е виновна или не, ще реши съдът. Само тя може да каже защо е проявила тази жестокост", заяви Лазаров.

Още по темата
По негови думи мотивите за убийството най-вероятно са битови, но се работи по абсолютно всички версии – финансови, бизнес, лични контакти.

"Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит за отвличане вниманието на колегите и опит за насочване в конкретна посока - да се работи за отвличане, което да даде възможност на лицето да скрие трупа на детето", каза главният секретар.

Той отказа да влиза в подробности как е загинало детето, но допусна, че е задушено с найлонова торба. То е било убито още четвъртък вечерта.

Лазаров отрече обвиненията, че акцията на МВР е провокирала убийството.

"В 9,30 часа сутринта Атанаска Георгиева е изведена оперативно от жилището си. В 10:00 часа е щурмуван т.нар. хотел. Няма как атаката по отношение на хотела да е довела до убийството на детето. Още повече, че детенцето още предната вечер е било мъртво. Недопустимо е на гърба на житейски драми да се трупат политически дивиденти", каза Светлозар Лазаров.

Той потвърди, че трупът на детето е намерен в дома на Атанаска Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
6
 
4
 
! Отговори
joro преди 10 години
Nima po vreme na Gerb ne stavaha podobni neshta??!?! Aide ne budete licemerni!
62
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
във една арабска държава ,това няма да остане ненаказано , но принас всичко може срещу много пари ,
61
8
 
13
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП_ДПС преди 10 години
Ей колко ЛОШ МАТ'рал има по форумите ПОЛИТИКАТА НЯМАЛА НИЩО ОБЩО С УБИЙСТВОТО НА ЕДНО ДЕТЕ!Има *** по меката форма използвам има и най вече ВОДЕНЕТО НА ЕДНА ПОЛИТИКА НАД ЕДНО ОБЩЕСТВО ИМА ОСНОВНО и главно значение за живота на това общество.Кой създаде мутрите лихварите,банките и лихвите,безработицата,отчаянието и не желанието на хората в БГ да имат повече от едно дете,не е ли същата тази политика,и кой си гласува закони които да убиват безнаказано не е ли политиката,кой ви наказва ПОЛИТИКАТА
60
6
 
9
 
! Отговори
Jul преди 10 години
Аре пак се почна със смъртното наказание>абе хора, ако имате малко повече акъл в главата нали се сещате, че при нашата корумпирана полиция и съд страшно лесно може и вие да отидете на бесилката само щото сте били на грешното място в грешното време и да изплатите греховете на някое богаташко синче.Нали се сещате срещу някои лев колко лесно се подменят доказателства и се купуват съдии.То не че сега в затвора няма хора които излежават чужди грехове, убеден съм в това но поне са живи.
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако наистена жена го извършила то това е пълен *** , бесило за такива ито на мига
58
19
 
23
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.
57
6
 
8
 
! Отговори
op преди 10 години
До ЖеномразкаВие винаги сте били,по-жестоки от мъжете.
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има нещо много основно, което не ни се казва в случая и пак са ни пуснали на пързалката.
55
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
трябва даси най големия *** да посегнеш на малко дете , ито жена , що за майчино чувство имат тези хора , господи накажи така както ти знаеш ,
54
3
 
14
 
! Отговори
D преди 10 години
Който е праведен. Мисля, че всички знаем думите на Спасителя, този който е безгрешен да хвърли първият камък! Жалко за момиченцето, дано е на по-добро място!
53
4
 
21
 
! Отговори
D преди 10 години
Немога да разбера, как това че дължиш пари на някой лихвар, би те принудило да раждаш деца и да ги продаваш зад граница! Не съм расистка, но когато става дума за ***, колкото и да не ми се иска едва се сдържам. Няма по-мързеливо и долно племе от тях, за каква интеграция говорим, те са невъзможни, или се размножават за да прибират повече помощи, или си продават децата! Съжаление към такива субекти няма как да проявя!!! Що се отнася до г-н Лихваря, не мисля че има някой сред тук пишештите ...
52
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Детето намерено в къщата на родителите си-убийци.Може да е видяло нещо зловещо и да е станало опасен свидетелСамите родители може да са го премахнариГоворим за *** все пак
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Журталистиката е като политиката ни,като всичкото
50
4
 
9
 
! Отговори
оп преди 10 години
Пак за ПАРИ.*** ЖЕНИ,ДЕЦАТА УБИВАТЕ ЗА ТЕЗИ ПАРИ.
49
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като е намерена в стаята на тая заподозряна, не може ли друг да е убиецът. МожеВ Бургас са големи разследвачиВидяхме колко време им отне атентатът в Сарафово
48
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трагедия, какви са тези хора, които са убили това невинно дете? Ние не сме хора, дори животните са по-милостиви! Трябва да се върне смъртната присъда, за такива убийци!
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой знае пак каква ще излезне рабтата,всичко лъжите нищо неви вяеваме.
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargPsiho
45
12
 
12
 
! Отговори
1 преди 10 години
До Жалко за детето,тези нагли, килъри,са все продукт на тиквата и неговия пудел физкултурник-шестапартаментов-акушер-гинекологов.
44
1
 
10
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Не ми се говори.