Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена

Повдигнато е обвинение на Атанаска Георгиева, заяви Светослав Лазаров
Обновена: 12 апр 2014 20:24 | 12 апр 2014 10:51, Александър Попов
132
Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена
Снимка: Булфото

Повдигнато е обвинение за умишлено убийство на осемгодишната Александра на Атанаска Георгиева, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред bTV.

"Дали тя е виновна или не, ще реши съдът. Само тя може да каже защо е проявила тази жестокост", заяви Лазаров.

Още по темата
По негови думи мотивите за убийството най-вероятно са битови, но се работи по абсолютно всички версии – финансови, бизнес, лични контакти.

"Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит за отвличане вниманието на колегите и опит за насочване в конкретна посока - да се работи за отвличане, което да даде възможност на лицето да скрие трупа на детето", каза главният секретар.

Той отказа да влиза в подробности как е загинало детето, но допусна, че е задушено с найлонова торба. То е било убито още четвъртък вечерта.

Лазаров отрече обвиненията, че акцията на МВР е провокирала убийството.

"В 9,30 часа сутринта Атанаска Георгиева е изведена оперативно от жилището си. В 10:00 часа е щурмуван т.нар. хотел. Няма как атаката по отношение на хотела да е довела до убийството на детето. Още повече, че детенцето още предната вечер е било мъртво. Недопустимо е на гърба на житейски драми да се трупат политически дивиденти", каза Светлозар Лазаров.

Той потвърди, че трупът на детето е намерен в дома на Атанаска Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво нещо е разликата между италианските, напр., и българските журналисти!!... Ако това беше се случило в Италия досега щеше да има каква ли не информация - от съседи, роднини и т.н. Българските журналисти, обаче, както и почти всички българи са МУДНИ И НЕПОВРАТЛИВИ ТЕЖКАРИ, които си гледат на първо място рахата и гледат да използват само "готова храна" или "полуфабрикати". Никой няма да положи по-специални усилия да получи информация и да я поднесе на обществото... Това са българските нрави и
42
5
 
16
 
! Отговори
нострадамус преди 10 години
Бащата(60-ти набор), от пиене на анаболи и разни химии се е стопил наполовина!Алчен ЛИХВАР!Господ ще го накаже и с по-лоши болести от диабета!
41
9
 
14
 
! Отговори
Жалко за детето преди 10 години
Марионетките на мафията ни върнаха във времената на мутри, трактори, нагли,килъри,дс, ...........
40
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам на тема БСП и ГЕРБ ще си издерете очите, а никой поне веднъж не напсува УБИЙЦАТА?!Има нещо сбъркано в тоя форум
39
5
 
15
 
! Отговори
Женомразка преди 10 години
Жените станахме по-жестоки от мъжете!
38
3
 
23
 
! Отговори
9 преди 10 години
Както сте майки,така сте най-откачените същества на земята.Вие жени,както и Черната вдовица (паяк) и Богомолката сте най-сбъркани в природата.Любящи и убийци.Как можахте да убиете ДЕТЕ ***?? Да си продавате децата,да ги пращате в приюти,да ги разчленявате и хвърляте в кофи,защото били нежелани.***
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До DMКакъв срам търсиш у безбожници, колега?!
36
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До простия гербераст по-долуНе на Цецо и Боко Мутрите управлението беше по-хубаво -когато се палеха хората и то просто заради убийствено некадърното и престъпното им управление
35
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Факт е че при ГЕРБ престъпността беше ударила своя ПИК и хората живееха в страх. Икономическите показатели също бяха трагични
34
2
 
25
 
! Отговори
DM преди 10 години
Тука някои *** се мъчат да извлекат политически дивиденти от една трагедия.Как не ви е срам.Това може да се случи при всяко управление.Не превръщайте една трагедия в политика!Но явно има много заблудени,които искат властта на всяка цена!
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargВарги, стягате ли се да работите на Морето, шуменци?
32
6
 
6
 
! Отговори
какво става бе? преди 10 години
Най-големият ни жилищен комплекс Меден рудник се отцепва от Бургас. 80-хилядното население става отделна административна единица. В момента тече процедура по организиране на референдум сред жителите, които са във възторг. Те искат анексиране към Кипър.Идеята дошла от президента Никос Анастасиадис, който съвсем наскоро си купил апартамент в небостъргача в Меден рудник. Той видял страхотен потенциал в жилищния комплекс, както и големи неизползвани територии, които могат да се застроят. След сериозно проучване от екипа на Анастасиадис станало ясно, че интересът от богати руски инвеститори
31
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Факт е че при ГЕРБ престъпността беше сведена до минимум и хората живееха пи спокойно. Икономическите показатели също бяха по добри.
30
4
 
5
 
! Отговори
До анонимен 36 преди 10 години
А това че ти не си си пил хапчетата, аз няма как да го коментирам
29
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Атентатът в Сарафово беше поръчан от Станишев и извършен от неговите мутри. Така ще го коментирам.
28
2
 
8
 
! Отговори
лихвари в Бургас преди 10 години
Господ съди най-тежко. Той като удари, или си мъртва, или си жива, но страдаш, каза още майката, която продала собственото си дете заради дълг към лихвар.Потресаващият репортаж на Даниела Тренчева за трафикантите и жените, за които раждането се е превърнало в бизнес, ще бъде излъчен утре в предаването "Ничия земя". Една от героините в него е бургазлийка, която обаче проституира не толкова заради скромните бонуси, които си докарва с най-древната професия, а за да ражда деца и да ги продава в Гърция.
27
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а червени селяни?
26
3
 
25
 
! Отговори
Julian преди 10 години
Гербери, бесепари, атакисти, депесари...все тая.Става дума за жестокото убийство на едно дете, тук няма партии, има изродена ценностна система в обществото ни, върху смърта на това дете ли ще си градите политическите дивиденти, вместо под тази статия да проявите някъкво съчуствие и човечност, плюете на гроба на това дете с неадекватните си политически коментари.Да почива в мир. А вие - ЖАЛКИ СТЕ !
25
11
 
12
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП_ДПС преди 10 години
ов4ев още ли бе *** не си си подал оставката,престъпността ви е завладяла отвсякъде бе ***,докога бе некадърнико ще ти търпим вопиюща простащината и невежеството
24
6
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
До 666,да точно физкултурника е виновен,по негова заповед ,единия убиец,го самоубиха.